Bu gün ilk bekar günüm...

Evet davam görüldü.Sonuçlandı.
Bugün ilk bekar günüm.
Adliyenin kapısında burada ne işim var benim dedim ama çok sürmedi Allahtan.Sonra koştura koştura işe geri döndüm.Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...Sanki bir evrak işi vardı da gittim onu hallettim.O internette bile başkasına bakınca kıskançlıktan öldüğüm,yemeklerini vitamin gruplarına göre ayırdığım,sürekli beni seviyor musun diye şımarıklık yaptığım,yağmurda koltukaltına saklındığım,beni işten almaya geleceği için çıkışa yakın çocuk gibi heyecanlandığım evladımın babasını sonsuza kadar terkettim ve hiç canım acımıyor...Ne yaptın sen bana bu kadar kötü ya!

Ben adliyeye gitmek,sevdiğim birşeyden nefret etmek istemiyordum ki..Lise de hayalini kurduğum böyle birşey değildi.Ben artık kimseyi sevemeyecek miyim?Sabırsızlıkla bekledim evladımı parka babasıyla götüremeyecek miyim şimdi?Niye yaşattın bunu bana..Sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim...Kendimi de.....Hayatımı bu kadar ucuzca senin önüne sunup harcatan kendimi de...

Hayat çok garipmiş...

Bakalım daha ne göreceğim...

duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki çok etkilendim..
hayat gerçekten de çok garip..
kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor..
bugün çok ama çok mutluysan, yarın derince bir acı yaşayabiliyorsun..
hayırlısı olsun canım..
yaşayacağın en büyük acı bu olsun, ilk ve son olsun...
bundan sonraki hayatında inşallah yüzünden gülücükler eksik olmaz..

sevgili yeni ruhsevgili kader arkadaşım:( Allah yolunu açık etsin inşallah yaşadığımız bu sıkıntının mükafatını yüce rabbim sana bana bizimle aynı kaderi yaşayan bütün arkadaşlarımıza verir ve bunun yerine bizlere daha hayırlısını lütfeder inşallah...yavrunla birlikte bir ömür mutlu ol bundan sonra inş...Allahım yolunu açık etsin...

Rabbim yolunuzu açık etsn . inşallah bundan sonra geçmişte yaşadıklarınızı geleceğinizde aramazsnz ve tüm hayatınız boyunca en güzel şeyler sizi bulur. yazınzdan anladığım kadarıyla herşey en iyisine layiksiniz . . .

yaşanması zor bu hayat sınavında karşımıza çıkan en zor sorunun bu olay olması dileğiyle...bundan sonraki hayatımız hepimiz için hayırlı olur inşallah kader arkadaşım :(

Ayhhh çok etkilendim yaaa....üzülme canım olur muuuuu=(
Hayat devam ediyor...sen de yaşıyorsun..kimbilir ne kadar güzel şeyler yaşayacaksın..bak evladın varmış..inş mutlu olursun...

İnşallah bundan sonraki yaşamında gerçek mutluluktan önce değeri yakalarsın canım....

Değerinin bilindiği zaman daha güzel oluyor hayat...

O zaman mutluluk da, sevgi de geliyor arkasından ve en önemliside huzur....

Sevgilerimle....

Canım benimmm,geçmiş olsun..İnş. karşına öle bi insan çıkar ki sana tüm sıkıntılarını unutturur ve seni hep güldürürür...Herşeyde bi hayır vardır,üzülme sakın ve çocuğun için hep güçlü kal..

üzüldüm sizin için rabbim bundan sonrası için hayırlı yazılar yazsın sizin ve oglunuz için yazdıklarını okudum.degerinizi bilecektir ama nafile üzülmeyin bence gelecekteki hayatınız için neler yapabiliceginize odaklanın inşallah bundan sonra herşey sizler için daha iyi olur.

Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...

Ne garip... o kadar birebir aynı duyguları yaşamışız ki sizinle ayrılık günü.
Ben de hep farklı şeyler hissedeceğim, çok acıyacak sanmıştım... hiç acımadı oysa.
Sonrasında da günlerce haftalarca hep bir vesveseyle bekledim... pişman olacağım anı, kendimi yerden yere vuracağım geceleri.. hiçbir şey olmadı.
Hayatımı kurma telaşesinden hiçbir şey hissetmiyorum sandım, düzenimi kurunca vuracak sandım beni fırtına... ama vurmadı.
Az biraz daha durgunlaştım, az biraz daha sessizleştim bir süreliğine... o kadar... sonra o da geçti.

Sanırım siz de ben de ve bizim gibi hisseden herkes de o malum gün gelmeden tüketmişiz acılarımızı zaten, içimizde yoğurup pişirmişiz...
Benim 3 yıl olacak neredeyse.. o günden bu yana hiçbir şey değişmedi.
Doğru verilmiş bir kararmış demek ki diyorum.

Dilerim siz de doğru kararı vermişsinizdir.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... Allah sizinle olsun.

MonaPisa o kadar güzel ifade etmiş ki..
Yeniruh ne zaman üzüleceğim acaba diye hiç merak etme arkadaşım, kadınlar ayrılık kararını bir anlık zevk için yada bir anlık öfkeyle vermezler.. Önce üzülür herşeyi sineye çekeriz.. Dayanabileceğimiz son raddeye kadar acı çekeriz, ayrılık kararı vermemiz de bu üzüntülerden sonra olur.. Sonradan pişman olmamak için herşeyi denemiş ve eşimizin, evliliğimizin düzelmeyeceğini anlamışızdır o kapıyı çarpıp çıktığımızda. Bu saatten sonra üzülme sırası erkektedir, kadında değil. Evlilikte kadın herşeyi çeker, erkekte de bunun rahatlığı vardır, ayrıldıktan sonra dımdızlak kalan erkeklerdir.
Belki yanında bir nefesi ararsın başlarda, tuttuğun bir eli, yataktaki sıcaklığı.. Ama sonra yanlızlığa da alışırsın ve iyi ki dersin.. iyi ki..

bu nedir ya kac saattir bir derdim var bolumunu okuyorum sistim walla. Allah bunları yasamıs olan tum herkese sabırlar versın ve yasayacak olanlarada..

Sanki sırtından bir yük indirmişsin gibi... bu kağıt parçası böyle bişey işte.. Hayırlısı canım üzme kendini.. kimse kimsenin kahrını çekmiyor artık...

Rabbim sana yeni hayatında dayanma gucu versın umarım yeni hayatın eskısınden cok daha guzel olacak
Rabbim senin icin en hayırlısını nasip etsin bundan sonra hep gul hic aglama dımdık ayaklarının uzerınde dur kimseye muhtac olmadan yasa
saygı vede sevgilerimi sunuyorum sana bitanem optum

sevgili arkadaşım,,bu yaşadıkların öyle tanıdık geliyor ki bana boşanmaya karar vermiş bir kader arkadaşın olarak seni çok iyi anlıyorum ,,ama biz güçlüyüz ve hayatımızda mutluluğu hakedenleriz yaşadığımız bu talihsizliği hiç yaşanmamış sayıp yeni hayatımıza umutla bakmalıyız sakın üzme kendini..Allahım yardımcın olsun,,Allahım hepimize yardımcı olsun...mutlu ol bundan sonra yaşadıklarına inat hep mutlu ol ve güzellikler hep senin ve oğlunun yanında olsun..kaydirigubbakcemile5

o duyguları ii bilirim bende.şimdi sana hayat ikinci bi şans sunuyor.herşeyin gönlünce olması dilegiyle.umutla ve sevgiyle kal herzaman cnm...

evet ya herşey başladığı gibi olmuyo üzülüyorum bunları okuyunca sevgiye inancım kalmıyo benimde ya ama çare yok işte evet zaman neler gösterecek bilinmiyo ama yarına çıkacakmıyız oda bilinmiyo

Allah yar ve yardimciniz olsun,bundan sonraki hayatinizda rabbim hayirlilari ile karsilastirsin.......mutlu gunler sizin olsun.

Back
X