Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin canın acımamış ama senin anlattıklarını okuyunca inan boğazıma bişeyler düğümlendi ve çok canım acıdı çok güsel anlatmışın duygularını umarım bundan sonrası için herşey gönlünce olur senağlamaEvet davam görüldü.Sonuçlandı.
Bugün ilk bekar günüm.
Adliyenin kapısında burada ne işim var benim dedim ama çok sürmedi Allahtan.Sonra koştura koştura işe geri döndüm.Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...Sanki bir evrak işi vardı da gittim onu hallettim.O internette bile başkasına bakınca kıskançlıktan öldüğüm,yemeklerini vitamin gruplarına göre ayırdığım,sürekli beni seviyor musun diye şımarıklık yaptığım,yağmurda koltukaltına saklındığım,beni işten almaya geleceği için çıkışa yakın çocuk gibi heyecanlandığım evladımın babasını sonsuza kadar terkettim ve hiç canım acımıyor...Ne yaptın sen bana bu kadar kötü ya!
Ben adliyeye gitmek,sevdiğim birşeyden nefret etmek istemiyordum ki..Lise de hayalini kurduğum böyle birşey değildi.Ben artık kimseyi sevemeyecek miyim?Sabırsızlıkla bekledim evladımı parka babasıyla götüremeyecek miyim şimdi?Niye yaşattın bunu bana..Sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim...Kendimi de.....Hayatımı bu kadar ucuzca senin önüne sunup harcatan kendimi de...
Hayat çok garipmiş...
Bakalım daha ne göreceğim...
Merhaba, mesajınızı yazdığınızdan bu yana 2,5 ay gibi bir süre geçmiş...Şu anda nasılsınız? Neler hissediyorsunuz? Umuyorum iyisinizdir...
Anne baba ayrılıyor ayrılıyor da bebegin sucu ne...
kaynanam hep anlatırdı hiç sevmemi şaslındsa kayınpederi isterek bir evlilik olmamış onlarınki
ama sonra çocugu olmuş babam askerdeyken bırakıp gidemedim diyor
hiç sevmediğim halde sırf cocugum babasız kalacak ya da baskasına baba diyecek die bırakamdım kastlandım diyor..
aslında bir taraftan kendi kendini de cezalandırmış ona katlanarak ama sabır işte
offf inş o baba gelir bebegini sevmeye ara sıra inş yüregi biraz sızlar
ara konuş desem sırf bebegin için ara.