Bu Gün Kendiniz İçin Ne Yaptınız?

ReneWall

Umutdoluyum
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
138
0
46
İstanbul
Hayatın bir sınav olduğunu unutmadan yaşayabilenler !!! Hayatın acılarını da güzellikleri kadar olgun karşılayabilenler!!! Sabır şarabını içen dostlar :))

Hanımlar, evet dertlerimiz, üzüntülerimiz, sıkıntılarımız var ama hayatta şükredecek sayısızca nimet var. Gelin atalım artık sırtımızdan şu yükleri kendimizi mutlu edecek işler yapalım böylece sıkıntılar da ufalanıp çıksınlar hayatımızdan.

Bu gün ne yaptınız kendiniz için? Kuaföre mi gittiniz? Kitap mı okudunuz? Birini mutlu edip siz ondan daha çok mu mutlu oldunuz? Birine karşı hoşgörülü yaklaşıp kendinizle gurur mu duydunuz? Çocuğunuzda emeklerinizin karşılığını mı farkettiniz. Mis kokulu bir yiyecek mi pişirdiniz? O kadar çok sayılacak şey var ki... Eşinize yemek pişirip mutlu mu oldunuz?

Evet arkadaşlar ben başlayayım bu gün hayatıma yeni bir sayfa açıyorum... Çok büyük adımlar atamasam da emeklemek bile güzel... :emir_bebek:

bende yeni bir sayfa açayım ozaman heyecanlandım:))kuaföre gittim uzuuuunnnn bir süreden sonra kendime geldim:))

eşimle akşam yemeğe cıkacagımız içinn bugun evdekii işleri hallettimm yemek konusunda rahatım diye..

kuaföre gittim.
bitirmem gereken kitabımı bitirdim
dışarda kendime yemek ısmarladım :D

Melankolik şarkılar dinleyerek ,dibe vurdum :26: sonra biraz kitap okudum .
Akşama Çeşmeye gideceğimiz için de ,ufak bir bakım yapmam gerekecek .

aklımda pastelin iki tane ojesi kalmıştı gidip bi koşu onları aldım miss gibi maske yaptım duşa girdim çok rahatım :16:

Back
X