Bu gün Test günüm ..

canım çok üzüldüm inan...sağlığın yerinde olduğu sürece ne olur pes etme...biliyorum kolay değil..ama bunuda atlatıcaksın...

canim kardesim ne olur olur Rabbimin dedigi olur zamani vardir daha emin ol biz daha evlat sevgisini taddirmadi ama verdigi zamanda geri alabilir unutma tevekkul et

silamcım çok üzüldüm canım biliyorsun bende geçen hafta negatif sonuç aldım o yüzden neler hissettiğini çok iyi anlıyorum sana sabır diliyorum başkada bişey diyemiyorum çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş biribirimize destek olup bu zor günleri beraberce atlatacaz inş. mafoldumben

silam canım seni hep takip ediyorum ve bu kadar denemelerinden sonra pozitif sonuç almanı o kadar çok istiyorum ki inan... allahım inşallah bir gün seninde hepimizinde emeklerinin karşılığını verir canım

Hüzün cöreklendi yine yüregime ..

Aglamak istemiyorum , susturuyorum kendi kendimi ...

Etrafa sezdirmemek icin ..

Icimde büyüyüp gidiyor cigliklarim ...

Bogazimda bir dügüm oluyorr..

Yutkundukca yüregim aciyorr ..

Rabbim´e isyan etmek istemem hicc .. Haddim degil ..

Derdimin dermani bir tek O´nda ..

Kimseler bilmiyor gözyaslarimi ..

Allahimdan baska ..

Bu yük artik omzuma agir geliyorr ..

Paylasmak istiyorum dagla , taslaa ..

Bu gün görümcem 2. cocugunu dünyaya getirdi ..

Kendime bu kadar cok üzülmüsken , simdi onun icin nasil gercekten sevinebilirim ?

Aglamamak icin karsilarinda ne yapabilirim ?

Tutabilir miyim gözyaslarimi ?

O minicik bebege dokunabilir miyim hickiriklara bogulmadan ?

Yardim et Mevlam ..

Son düzenleme:
seni bizden başkası anlayamaz heralde...allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür.zamanı gelmemiş demekki.zaman herşeyin ilacı inan...

silam üzüntünü o kadar iyi anlıyorum ki...bazen delirecek gibi oluyor insan ama ne yapalım çaresiz bekliycez rabbimin ol demesini dua ile....benim düğünümde ortaalıkta oynayan çocukların çocuğu oldu inanırmısın....büyük görümcem koskoca çocukları varken doğuruverdi bi tane daha şaka gibi ne kolay bazı insanlar için bu iş.bende zor tuttum kendimi onun bebeğine bakarken sanki o bebeği kucaklamak hakkım değilmiş gibi geldi.hediyesini alırken sanki bütün dünya çocuk sahibi olamadığımı biliyormuş da neden bebek eşyalrına bakıyor diye düşünüp bana acıyorlar gibi geldi..bu imtihan zorrr...mafoldumbenben öğretmenim o bıcırıkların içinde düşün halimi

Benimle ayni durumda olan , evlat özlemi ceken bütün kardeslerime Rabbim´den sabir diliyorum ...

Insallah bizlere de bir gün Hediyesini nasip eder ..

Allah yardımcımız olup bu zor günlerin sabrınıda versin inşallah, ben bir süre kimseyle görüşmeden konuşmadan, sadece eşimle paylaşıp doya doya üzüntümü yaşamıştım, zamanla güçlenip tekrar deniyoruz ben de şu anda tedavideyim pek umudum olmasada insan hep iyi sonuçlansın istiyor. Allah yardımcımız olsun tek umudumuz o . selamlar

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

bence doktoruna falan söyleme, Allahtan umut kesilmez bekle tam gününde tekrar yaptır bence bu arada kendini üzersen işleri dahada zorlaştırırsın sevgiler...

Arkadaşlar, negatif sonuçlar gerçekten üzüyor hepimizi. Olefin, umut et arkadaşım, her tedavi bambaşka bir umut demek. inşallah bu defa yüzün güler. Krishazel'cim, diğer topic'te de yazdım, inşallah geç tutunma olur da beş gün sonra güzel bir sonuç müjdelersin bize.

Silam, canım, ne desek az, eksik gelecek. Umarım kendini yıpratmazsın. Çünkü eninde sonunda, kendimizi toparlıyor ve yeni bir denemeye hazırlanıyoruz. Hep yazarım ben, gerçek başarı hikayeleri ilk defada yüzü gülenlerinki değil, yılmadan azimle, tekrar tekrar deneyenlerinkini okuyoruz başarı hikayesi diye. Umarım tez zamanlarda başaranlardan olursun, sen de, buradaki herkes de. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum:((( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum:( Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska:(

Canim hic moralini bozmaa ... Gününde testini yaptirr ..

Bana bile negatif demelerine ragmen henüz adet olmadigim icin icimde ufacik da olsa bir umut tasiyorum ..

Cünkü kasilmalar , batmalar , hafif bulantilar var gibi halaa ..

Sanirim kullandigimiz ilaclarin etkisi ama ALLAH`tan ümit kesilmiyor istee ..

Test gününde yine tekrarla ...

Rabbim sasirtsin insallahh ..

Allah yardımcımız olup bu zor günlerin sabrınıda versin inşallah, ben bir süre kimseyle görüşmeden konuşmadan, sadece eşimle paylaşıp doya doya üzüntümü yaşamıştım, zamanla güçlenip tekrar deniyoruz ben de şu anda tedavideyim pek umudum olmasada insan hep iyi sonuçlansın istiyor. Allah yardımcımız olsun tek umudumuz o . selamlar

Tedavin insallah basariyla sonuclanir canim ..

Icimizden birilerinin mutlu sona ulasmasi bile bize o kadar moral ve mutluluk kaynagi oluyor kii ..

Allah yar ve yardimcin olsun ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar, negatif sonuçlar gerçekten üzüyor hepimizi. Olefin, umut et arkadaşım, her tedavi bambaşka bir umut demek. inşallah bu defa yüzün güler. Krishazel'cim, diğer topic'te de yazdım, inşallah geç tutunma olur da beş gün sonra güzel bir sonuç müjdelersin bize.

Silam, canım, ne desek az, eksik gelecek. Umarım kendini yıpratmazsın. Çünkü eninde sonunda, kendimizi toparlıyor ve yeni bir denemeye hazırlanıyoruz. Hep yazarım ben, gerçek başarı hikayeleri ilk defada yüzü gülenlerinki değil, yılmadan azimle, tekrar tekrar deneyenlerinkini okuyoruz başarı hikayesi diye. Umarım tez zamanlarda başaranlardan olursun, sen de, buradaki herkes de. Allah yardımcımız olsun.

Tesekkürler canim ...

Sizler de olmasanizz napardim bilmiyorum ..

Evet her defasinda negatifi gördügümüzde apayri bir YIKIM yasiyoruz ama ...

Daha bugün dogan bir bebegi kucakladigimda , minicik ellerini tuttugumda yeniden yeserdi anne olma istegim ..

Güclü olmak zorundayim ..

Beni bekleyen daha 5 adet donmus embriyom varr ..

Her son , yeni bir baslangic aslinda ..

Back
X