Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar pcoluyum çok çocuk istiyorum hiç bir belirtim yok adetlerim düzensiz ama iki aydır bu kadar üstünden geçiyor böyle olanlar var mi şu anda da geçiyor
Kızlar pcoluyum çok çocuk istiyorum hiç bir belirtim yok adetlerim düzensiz ama iki aydır bu kadar üstünden geçiyor böyle olanlar var mi şu anda da geçiyor
Merhaba.benim de polikistik over sendromum var ilaç içmesem senede 1kez regl oluyorum.yumurtlama dönemi diye bir şeyin ne olduğunu daha yeni öğrendim:) siz en iyisi erken gebelik testi yapın.Allah'tan ümit kesilmez.inşallah güzel haberler alırsınız
İnşallah canım ama hiç gebelik belirtim yok adet belirtim çok var o yüzden test yapıp moralimin daha fazla bozulmasıni istemiyorum pisiklojim de çok bozuldu pcolular geç mi çocuk sahibi oluyor