- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE
-
kusura bakma ama canım sevgılın cok sorumsuz
sorumsuz bır ınsanla nasıl evlılık surdureceksın aynı sorunlar ozamanda devam edecek malesef
Sana hak veriyorum canım. Bence 4 yıllık bir ilişkinin adı konması gerekir. Şu an düğün yapacak durumu olmasa bile nişan yapmanız gerekir bence. Hem sevgilinin planları hep kendiyle ilgili sanırım. hiç gelecek planlarının arasında düğün tarihinizi düşünmüyormu?
Tabi sevgilini sen daha iyi tanırsın. Böyle bir insanla ileride mutlu olabilecekmisin bunuda düşün. Çünkü şimdi böyleyse evlendikten sonrada fazlasıyla devam edebilir bu sorumsuzluğu iyi düşün canım.
madem okuyacak ve 5 aylık askerlik yapıcak
evlenin bu süre içinde
okumak evlenmeye engel değilki...
4 yılda bayağı bi süre
ben bu gercegı goruyorum canım boyle bırı degıldı nasıl oldu bende anlamıyorum sorumsuz bırıyle olmaz tabıkı bır guc gelsın ondan ayrılayım baska bır sey ıstemıyorum o neyaparsa yapsın gerı donmeym
ıyılıgıne cok ıyı sevgısını benle doya doya yasıyor ama bu konuda anlasamıyoruz suandan ondan nısan bıle ıstemıyorum sadece bu askerlık derdı bıtsın gelecegımız acılsın dıyorum oda 15 yerıne 6 ay yapmamım derdınde 2 sene sonra gıdeyım okul bıtsın 6 ay yapayım dıyor
eniştede biraz sorumsuzluk vamıs..onunla otur ve suclamadan konus bu yaptığını kişişel algılama ortaada 4 yıl var..ve ben diliyle konusmalısın ben senin bu hareketinde mutsuzum ben bir geleceğimiz olsun istiyorum senin iyi bir şekilde okulunu bitirmeden geleceğimiz olmayacağını biliyorum ben ya sen biliyor muusn?gibisinden acık uclu sorulardaa yöneltebilirsin.sana şimdiden basarılar kardeşim..ama bu hareketleri değişmesse en son ihtiyacın olan sey sorumsuz bir erkek bunuda unutma
hımm takside çalışıyor dedi ben ondan demiştim
sende çalışırsın birlikte ödersiniz borçları
birazda aileler yardım eder dicem amaa tabi bnm böyle konuşmamla bişey olmuyor...
bnce onun aöf okuması askerlikten kaçmak için
açıköğretim okumak kolay diil ki..
bak canım benim abim yeni askerden geldi şu zamanda bi erkeğin askere gitme korkusu haliyle cok büyük görüyoruz televizyonda ölüm korkusu vs cok fazladır askerlik konusunda hak vermen lazım hatta senin hayatım dur su zamanlar ortalık cokarısık demen onu düşünmen lazım askerlik psikolojisi çok fena o yüzden 15 ay ne kadar onun gözüne büyüyordur biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?