bu güne kadar çatlamadım ama sabah aynada çatladığımı gördüm :(

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
bu haftaya gelinceye kadar çatlamamıştım sanırım çatlamadan doğumu atlatacağım diyordum ama kaşıdığım yerde çatlaklarım oldu bile :18::18:

Bende aynen iki hafta once ilk catlagim oldu ve gobek deliginin oldigu bolge catladi. Zaten cok gergindi ve kasiniyordu. Bende krem kullandim ama bi ara bebe yagindan karnim alerji oldu. Sonra hic bisey kullanamadim korkumdan. Canim sikildi catlaklari gorunce ama yapacak bisey yok. Cok kilo da almadim ama demekki kilo alimiyla pek de alakasi yok demekki

Catlak belirtisi kirmizi benek gibimi nasil yardimci olurmusunuzz benim karnimda isilik gibi biseyler cikti catlama belirtisimi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yaparsak yapalım illa ki çatlıyor, yapacak bir şey yok. Bol nemlendir, kaşınmasın canım.

benim hic kasintim olmadi. hic catlagimda yok. kremde surmedim. Cilt tipinizede bagli bence. Benim cildim kuru ve yagli degil kendi kendini dengeliyor. Zayif yapida biri olmama ragmen hic catlak olusmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…