Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çoğu insanın gibi seninde bazı dertlerin var..içki ve huzursuzluk çok kötü birşey tabiki..ama şanslısınki üniversite okuyorsun..kendine mutlu olmak için fırsat ver..
Baştan sana uymayan biri ile işlerin ilerlemesine izin verme. Okulun bitip iş hayatına başladığında dengin biriyle ol, bu tarz bir ilişkide daha çok mutsuz olursun.
Baştan sana uymayan biri ile işlerin ilerlemesine izin verme. Okulun bitip iş hayatına başladığında dengin biriyle ol, bu tarz bir ilişkide daha çok mutsuz olursun.
Biliyorum son iliskim hızlı başlamıştı uyusmadigimizi anlayınca ayrıldık tam bir travma yaşadım. Şimdi yine mutsuzum. İletişimi kesmek istemiyorum konuşmak iyi geliyor onunla ama hep onun yazmasını bekliyorum o da bikacak belki de bıktı bile . Bosluktaayim hicbirsey yapasim yok