- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bende de uyku düzensizliği var... Ben sizin kadar kahve de içmiyorum. Latte, mocha, üçü-ikisi bir aradalar zaten içmem... gün içerisinde bir Türk kahvesi ve çay içerim. Çalışırken çay içmeye alışmışım. günde beş- altı kupa tüketiyordum. Şimdi azalttım. Bitki çaylarını tercih ediyorum. İnanın bana işe yarıyor. Uyku düzenim şimdi daha iyi... Eskiden gece uyanırsam -ki küçük bir kızım var bu nedenle çok uyanırım- asla tekrar uyuyamıyor sabaha kadar sinir krizi geçiriyordum. şimdi uyandıktan sonra tekrar uyuyabiliyorum. uyuduğum için de sabah dinç kalkıyorum. Bu gün içindeki performansıma da yansıdı.
Size tavsiyem kafeinsiz yaşamaya devam edin. Azaltsanız bile çok faydasını göreceksiniz.
Sanırım yanlış anladınız. Aksine sizin fikirlerinizi dikkate alıp desteklemeye çalışmıştım. Benzer bir sorun yaşadığımızı söylemeye çalıştım. Sizinki kafein kaynaklı benimki ise çay kaynaklı... Ben de uyku problemini yenmeye çalışıyorum. yanlış anlaşılma için özür dilerim.Siz benim fikirlerimi nasil dikkate almiyorsaniz ben de sizinkileri dikkate almiyorum. Mesajiniza tesekkur eder iyi gunler dilerim.
Sanırım yanlış anladınız. Aksine sizin fikirlerinizi dikkate alıp desteklemeye çalışmıştım. Benzer bir sorun yaşadığımızı söylemeye çalıştım. Sizinki kafein kaynaklı benimki ise çay kaynaklı... Ben de uyku problemini yenmeye çalışıyorum. yanlış anlaşılma için özür dilerim.
Evet toplu olur yoksa nasil degerlendirecegiz. Yeni konu da acmak istemedim.Şimdi menüleri buraya mı yazıyoruz
Bugunun menusu
Uyandim cevizli su 1 adet cevizide yedim
12 de kizlarin 2 yumurtanin beyazini yedi bir sarisini yediler diger sariyi ben yedim yarim yumurta buyuklugunde kasap sucuk 3 siyah zeytin 1 tatli kasik labne 1 tatli kasik tulum peynir 1 kupa acik cay
15 de tarcinli sutlu zencefili yesil cay
19 da 3 lahmacun 1 bardak salgam suyu yada ayran yesillik kucuk kase salata
23 de zerdecalli zencencefilli limonlu yogurt
Muttapa7555 senin menunude merak ediyorum
@Nyx1 revani yapiyorum mis gibi limon kabuklu kokular salacak mutfaktan yemeyecegimmmmm sanirim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?