• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gurur bu kibir kime???

aay

s.s.
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
82
0
36
İstanbul
bitti..artık biz diye bişey yok..15 gün öncesine kadar canımın ta içisin dediğim adam artık yok hayatımda..
başkasıyla olamayız biz,sen benimsin diyen adam artık yok..
askere nasıl gidicem ben nasıl sensiz durucam diyen adam..
ailesinin sürekli beni sorduğu bir adam..
bana bakarken gözlerini benden hiç ayırmasın istediğim adam..ve daha birsürü şey..
4 yıllık ilişkimi bitirdim ben..
cok canım yanıyor..
peki neden bitti?
ben ondan sadece biraz alttan alabilmesini istedim,bir tartışmamızda bana bir adım gelebilmesini istedim..çok mu şey istedim acaba?hayır hayır istemedim..
sadece bu mu peki?
aslında saygımız bitmişti, ilişkimize saygısı kalmamıştı artık..kavgalar, birsürü saçma sebepler..
ben benlikten çıkmışmıydım?galiba..neden peki?hani çok seviyordum ya..hani onsuz olamazdım ya..
içimdekileri söyledim ama anlamadı beni anlayamadı,uzattığımı söyledi..
peki dedim..yapamıycaktım artık..evet onunla olmak istiyordum ama ben gururlu biriyim yapamazdım daha fazla..15 gün oldu ayrılalı..ağlayamıyorum bile doğru düzgün..içim o kadar dolu ki söylemek istediğim o kadar çok sey varki ona..ama yapmıycam..susucam..ilk kez susucam..susmak en büyük erdemdir derler..ben çok güçlü biriyim, bunu da atlatıcam biliyorum..
inanın sevgi herşeye yetmiyomus bunu anladım..
onsuz da olunabiliyormuş..
ben kimseye bağlı değilim hayatıma devam edicem!!
biliyorum birgün gelicek bana adım gibi biliyorum..
ama diyeceğim tek birşey var ona? değermiydi???? tüm bu çektiiğim acılara ağlamalarıma sancılarıma kendimden vermeme beni kahretmene değermiydi? hayır değmez hayır..
güçlüyüm ben birdaha asla..

yazdığın başlıkla konu arasında pek bağlantı kuramadım...
sen terketmişsin.. ama birgün geliceksin demişsin son taraflarda..
siz ayrılmak istediniz o hemen onayladı mı..
ne oldu da kibir gurur dediniz biraz daha ayrıntılı anlatırsanız daha kolay yardımcı oluruz..

önemli olan sevginin herşeye yetmediğini anlayabilmek ve uygulamakta. bende sen gibiydim sevginin herşeye yetmediğini anladım ve ayrıldım. ağlayamama sorunu bendede var ne yazıkki. midemdeki ağrıların geçip ağlamanın gelmesini istiyorum. 4 yıllık ilişkini bitirmen bile güçlü olduğunun göstergesi. inşallah hemencik geçer :70:

tesekkür ederim cnm inş gecicek..evet devam edılıo aslında ilişkilere ama insan kendinden çok veriyo ki bayanlar olarak biz çok veriyoruz.
hep derdim nasıl yasarım die öyle alışmıstım ki..ama yasanıo yeterki yasanabılgını anla!!
umarım sen de cok mutlu ollursun ve cabuk atlarsın:34:

tesekkür ederim cnm inş gecicek..evet devam edılıo aslında ilişkilere ama insan kendinden çok veriyo ki bayanlar olarak biz çok veriyoruz.
hep derdim nasıl yasarım die öyle alışmıstım ki..ama yasanıo yeterki yasanabılgını anla!!
umarım sen de cok mutlu ollursun ve cabuk atlarsın:34:

en önemli nokta onsuz yaşayabileceğini anlamak. kutlarım seni çok az kişi fark eder bunu. geçeceğine inan ve sabret. kısacası oluruna bırakmak en iyisi bu acı için. bende öyle yapıyorum

evet canım..en iisi dedıgın gıbı zamana bırakmak..
zaman herseyı cozermıs derler ya, bızde bırakıp gorelım..
en onemlısı yasadıklaından ders cıkarmak ve bır daha aynı hataları yapmamak bence..:34:
bundan sonra mutlu oluruz inş :)

evet canım..en iisi dedıgın gıbı zamana bırakmak..
zaman herseyı cozermıs derler ya, bızde bırakıp gorelım..
en onemlısı yasadıklaından ders cıkarmak ve bır daha aynı hataları yapmamak bence..:34:
bundan sonra mutlu oluruz inş :)

inşallah canım :69:

Back
X