- 18 Ekim 2018
- 8.167
- 33.869
- 548
- Konu Sahibi pportakall
Sanki yerden bitiyor gençlik. Çoğunuz yeni nesil dediklerinizin annesi olacak yaştasınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim...O döven kızın babası acaba ağzı burnu kırılan kızın babası olsaydı acaba böyle söyleyebilecek miydi?
Kimse kusura bakmasın, ortalık neye döndü, 13 yaşındaki kızları kaçıranlar, tecavüz, öldürme, ensest.. Çok daha fazlası. Bunun için elimden geldiğinde kısıtlarım, anneme babama da kısıtlattırırım. Sokakta ne olduğu belirsiz kızlardan dayak yiyeceğine oturur evde dersini çalışır, bu kadar net.
Sanki yerden bitiyor gençlik. Çoğunuz yeni nesil dediklerinizin annesi olacak yaştasınız.
Ebeveynler istediği kadar uğraşsın bir de dış etken faktörü var. Valla sırf bu sebepten gerçekten klişe olacak ama ben bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum.Cok zor.
4 kere bir şeyler yazmaya başladım, 4 kere 3 ten fazla paragraf yazıp sildim.
Çocuk yetiştirmek kısmı öyle bir birbirine girdi ki artık her şey yanlış geliyor.
Anam babam usulü olmasın, çocukları da anlayalım, birey olarak davranalım, koşulsuz sevelim ve daha bir sürü şeyin dezavantajları da var. Her şeyden önce dengeyi bulamıyoruz.
Çocuklara verecek bir şeyimiz yok çoğu zaman.
Neyi nasıl anlatacağımızı bilmiyoruz, içgüdülerimizi cok okuyup cok ona buna bakmaktan askiya aldik.
Bazen diyorum ki, boşver her şeyi.
Bayaga dön eskiye, başlarım pedagojisine bilmem nesine, ne olur? En kötü ben de öyle yetişmedim mi?
Ölmedik ya, yaşıyoruz.
Sarpa sarıp ne yapacağını bilmeden debelenecegine taklit et ananı babanı.
Ama işte razı gelmiyor aklim sonra.
Daha iyisini yapabilirsin diyor.
Yapamadiysam elimde patlayacak, ergenlikte görürüz artık :)
Çocuk nasıl yetiştirilir diye bir kitap yokCok zor.
4 kere bir şeyler yazmaya başladım, 4 kere 3 ten fazla paragraf yazıp sildim.
Çocuk yetiştirmek kısmı öyle bir birbirine girdi ki artık her şey yanlış geliyor.
Anam babam usulü olmasın, çocukları da anlayalım, birey olarak davranalım, koşulsuz sevelim ve daha bir sürü şeyin dezavantajları da var. Her şeyden önce dengeyi bulamıyoruz.
Çocuklara verecek bir şeyimiz yok çoğu zaman.
Neyi nasıl anlatacağımızı bilmiyoruz, içgüdülerimizi cok okuyup cok ona buna bakmaktan askiya aldik.
Bazen diyorum ki, boşver her şeyi.
Bayaga dön eskiye, başlarım pedagojisine bilmem nesine, ne olur? En kötü ben de öyle yetişmedim mi?
Ölmedik ya, yaşıyoruz.
Sarpa sarıp ne yapacağını bilmeden debelenecegine taklit et ananı babanı.
Ama işte razı gelmiyor aklim sonra.
Daha iyisini yapabilirsin diyor.
Yapamadiysam elimde patlayacak, ergenlikte görürüz artık :)
Erkek adamsin kavga edersin diye yetiştiriliyor erkekler. Yazık kardesinizin ne suçu var oysa. Hakim de hafifletici sebep vermek için yer aramış. Hele o sahte daro raporunu veren doktora diyecek hicbir seyim yokAynı şey erkek kardeşimin başına geldi lisede serseri grup sınıfta buna durup dururken gelip sataşmışlar ağır küfür vs etmişler bizimkide artık sinirden kızmış dönmüş arkasını giderken biri x arkana bak diye bağırmış bi dönmüş yumruğu çakmış çocuk ailemi aramışlar acilden öğretmen dahi koridorda yok sonradan bizim ki o an bayılmış kalmış her yer kan öğretmenler görüp arabalarıyla götürmüşler. Babam mahkemeye verdi çocuğun yüzü tanınmaz haldeydi burnu berbattı her yerı 4 yerinden kırıldı yan yattı bi sene amelıyat olamadı şu an mahkemeyle uğraşıyoruz okuldan atıldı bu sonuncu olayıydı diye. Utanmada yok ailesiyle geliyor san ki mala girmişler cümbür cemaat gülüyorlar ediyorlar biz de maddi manevi tazminat davası açtık ameliyat yeni oldu ki bilirsiniz bi burun olmuş 25 bin biz de 10 bine özelde yaptırdık faturasını sunduk utanmadan bizim durumumuz yok çalışmıyorum ödeyemem bir şey bir de utanmadan bu ne ne parası istiyorlar diye konuşuyorlar. Sen gel başkasına zarar ver durup dururken sonra cart curt. Sahte darp rağoru dahi almışlar hakim desen karşı tarafa oğlum küfür etti mi sana ondan mı vurdum demez mi çıldırdık.
bende ilk bu çocukları yetiştiren anne ve babaya odaklanmak lazım diye düşündüm çünkü çocuk yetiştirmek öyle her babayiğidin harcı değil buda bunun kanıtı ailesi ne ki çocuklarından ne beklensin..Bu kızlar "Zevkine" döven, serseriliğe özenmiş, profilleri elleri tabancalı fotoğraflarıyla dolu ve babalarının "Çocuklar basit kavga etmiş" dediği kızlar. Öyle "Haklıydım, kendimi savunuyordum, ergen siniriydi bir anda laf, omuz atılınca, dayılanınca dövüverdim" denilesi bir durumda değiller.
Açın nete düşen whtsp ses kayıtları ve konuşmalarını inceleyin, bu kızlar birbirini gazlayan bir çete ve yaptıkları şey kavga değil, sadistlik. Bu neslin babalarına analarına bi bakın haberlerde yazan.
Benim kızım şunu yapıyor olsaydı o kadar dikkatli yetiştirmeme karşın, hakime, dayak yiyen çocuğun anne ve babasının suratına bakarak "Basit kavga yeaa" demez, "Cezası ne ise verin, ben yetiştirememişim Allah benim belamı vermiş zaten" derdim ve ciddiyim.
Hiç kıyaslamayın öfkeyle "Saçını yolarım" yazanlarla.
Bakın saç yolunmadan da neler yapılıyor:
https://o nedio.com/haber/annesi-onu-savunmak-icin-hakimligi-birakmisti-aracini-vatandaslarin-uzerine-suren-gorkem-sertac-gocmen-tahliye-oldu-893653
Çocuk nasıl yetiştirilir diye bir kitap yok
İşte bu tipler öğretmen en ufak bağırdığında psikolojim bozuldu öğretmen üzerimde baskı yapıyor diye şikayete koşanlarSize bir şey söyleyim mi?O dayak yiyen çocukların ailesi olsam, olacakları düşünemiyorum.. Çok ciddiyim.. Videoyu izleyemedim.İzlesem uyuyamam.Sevimsiz şeyler.Bunlar ıslah olmaz.Topluma bela bunlar.Benim çocuğum öyle dayak yiyecek, ben o görüntüleri izleyeceğim ve sadece hukuktan medet umacagim öyle mi?Hayır bilsem adalet gereken cezayı kesecek eyvallah ama işte yaptıkları yanlarına kâr kalmış.Kendi başlarını yesinler
Ben burada bir konu açmıştım. Görümcemin çocukları çok kabağı saygısız terbiyesiz birisi de hırka mı aldı gitti gelmedi diye herkes beni taşlamıştı. bir hırkanın hesabını mı yapıyorsun? Bencilsin egoistsin.
Onlar çocuk nasıl böyle konuşursun diye. Tarif ederken serseri faln demiştim. Ama şimdi bakıyorum herkes bu kızların ailesini suçluyor.
Ben hep derim iş ailede biter.