Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maşallah inş bi sorun olmadan hayırlısıyla alırsın kucağına ya ben sevinemedim bile çünkü 5 ay önce düşük yaptm karnımda bir buçuk ay kaldı hergün kanama üzüntü okadar çok korkuyormki yine aynı şeyler olacak diye napmam gerektiğini bilmiyorm artık
Maşallah inş bi sorun olmadan hayırlısıyla alırsın kucağına ya ben sevinemedim bile çünkü 5 ay önce düşük yaptm karnımda bir buçuk ay kaldı hergün kanama üzüntü okadar çok korkuyormki yine aynı şeyler olacak diye napmam gerektiğini bilmiyorm artık
Bu dünyada yiyecek ekmeği yoksa ne yapsan boş canım ALLAH sabır versin öncelikle, elimizden gelecek olan tek şey dua. Sıkıntı stresten uzak durmak ve bol bol dinlenmek:26:
Bu dünyada yiyecek ekmeği yoksa ne yapsan boş canım ALLAH sabır versin öncelikle, elimizden gelecek olan tek şey dua. Sıkıntı stresten uzak durmak ve bol bol dinlenmek:26:
Kızlar çocuk gelişimi mezunuyım gerçi insan kendine gelince tüm bildklerini unutuyoda aklımda kalan önemli şeyleri paylaşayım :)
Hamilelikte 6 aydan itibaren karnımıza kakao yağı sürmeye başlamalıyız doğumdan bir ay sonraki süreye kadar çatlak oluşmıyo :)
Çocuğun kişiliğinin %20 si anne karnında oluşur
Kolay doğum için 4 aydan itibaren hafif tempolu yürüyüş
Hamilelik boyunca kesinlikle epilasyon ve ağda kullanmıyoruz
Aramızda miğreni olan varsa hamilelikte asla ağrımaz
Her ihtimale rağmen corasprin kullanmak gerekli şimdilik bu kadar kızlar :)