- Konu Sahibi simurgcy2006
-
bence nöbetçi doktorun kim olduğunu öğren ve cok da dert etmeyip normal doğumla doğurmayı bekle derim ben...
benim de cumaya kadar 40. haftam doluyor.
eğer gelmezse benim kızım,ben de tatile kalıcam ve aynı durum benim için de gecerli olucak..
ben doktor meselesini takmıyorum bu yüzden..
sezeryan olucağıma,hastaneye ve diğer doktorlarına da güvenmenin iyi olacağını düşünüp öle yapıyorum şakkıdı
ölçümlere göre bebeğin kilosu da boyu da gayet iyi görünüyor. 40 haftayı da tamamlamışsın. bebeğin kendiliğinden doğması en güzeli tabiki ama içerde fazla durması bana çok da doğru gelmiyor.. daha doğrusu ben dayanamam öyle bir duruma.. her an bebeğin hareketlerini takip etmek bünyede stres yaratır. bir saat hareket etmese "noldu, neden hareket etmiyor, amniyon sıvısı mı bitti, yeri mi kalmadı vıdı vıdı vıdı, kendimi harab ederim.
40 haftan tamamlandığına göre suni sancı olayı bana mantıklı geliyor. benim eltimin yanlış hatırlamıyorsam suyu gelmişti, doğum başlamıştı ama hiç sancısı olmadığı için suni sancıyla 2 saatte doğum yaptı.. suni sancı o kadar da kötü bişey değilmiş gibi geliyor bana.
bence nöbetçi doktorun kim olduğunu öğren ve cok da dert etmeyip normal doğumla doğurmayı bekle derim ben...
benim de cumaya kadar 40. haftam doluyor.
eğer gelmezse benim kızım,ben de tatile kalıcam ve aynı durum benim için de gecerli olucak..
ben doktor meselesini takmıyorum bu yüzden..
sezeryan olucağıma,hastaneye ve diğer doktorlarına da güvenmenin iyi olacağını düşünüp öle yapıyorum şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?