Canım foto çek at testlerini öyle yorumlayalim boyle anlayamayizBakarmısın bi canım
Canım foto çek at testlerini öyle yorumlayalim boyle anlayamayiz
Devam daha bisi yok canim bende aynı testi aldım test de jel de yolda geliyorYeni yaptım 3. Yü
Klomen kullanıyorsan bi araştır canım belki zararı falan olurAnladım teşekkür ederimklomen kullanıyorum bu arada umarım zararı olmaz
Tamamdır teşekkür ederimKlomen kullanıyorsan bi araştır canım belki zararı falan olur
Canim olabilir sen yapmaya devam et bende sipariş ettim bugün regl de bitti gelsin başlayacağımKızlar ven öylesine ovulosyon testi yapayım dedim adetim biteli 2 gün oldu ama beklediğimden daha koyu çıktı. Acaba erken mi yumurtlama yaşayacağım bu ay. Normalde akıntımı bekleyecektim ona göre yapmaya başlayacaktım ama riske atmamak için hergün yapmaya karar verdim.
Söyle canımBakarmısın bi canım
Hafif beyaz akıntı yumurtlama işaretimidirSöyle canım
Söyle canım
Aynen evet yakındır YumurtlamaHafif beyaz akıntı yumurtlama işaretimidir
Hatta burdaki görselde de yaklaşmış koyuluk.. yarına ya da diğer güne pik olur.. aynı saatlerde yapmaya özen göster
Bişey daha var son 7 ocakta adet oldum sonrada 28 martta tembellik var bu kısa sürede pik olurmu kiAynen evet yakındır Yumurtlama
Hatta burdaki görselde de yaklaşmış koyuluk.. yarına ya da diğer güne pik olur.. aynı saatlerde yapmaya özen göster
Ben hiç akşam yapmadım bu konuda fikrim yok.Akşam yapsam bidaha kaçta yapayım sizce
Neden olmasın ki sana hiç yumurtlama göremezsin dememiş yani tam bilgim yok ama test yumurtlama olacak gibi gösteriyor yapmaya devam et bakalimBişey daha var son 7 ocakta adet oldum sonrada 28 martta tembellik var bu kısa sürede pik olurmu ki
Teşekkür ederimBen hiç akşam yapmadım bu konuda fikrim yok.
Neden olmasın ki sana hiç yumurtlama göremezsin dememiş yani tam bilgim yok ama test yumurtlama olacak gibi gösteriyor yapmaya devam et bakalim
Canım her ay uzayan akıntı olacak diye bisi yokki yani ben her ay aynı belirti yaşanacağını düşünmüyorum ben bi yerde okumuştum eskiler soyle dusunurmus cani çok tatlı çekerse ya hamiledir ya hamile kalacaktır diye. Yumurtlama zamanı çok tatlı çekermiş kadınların canı ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış sanırım bende fark ettim geçen ay yumurtladigimda canim aşırı tatlı çekiyorduEki Görüntüle 3575583 kaç güne pik olur acaba baya koyulaşmaya başladı. Bide bu ay yumurtlama öncesi uzayan akıntı hiç olmadı. Yoksa erken mi bilemedim
O ne oluyorKizlar ben gynoseed jel de almayı düşünüyorum hatta alicam
Yaa dün canın acayip tatlı çekti. Eşime dedim hatta tatlı olsada yesek. Bir iki güne yumurtam çatlar herhalde sol kasıgımda hafif hafif ağrılar oluşmaya başladı.Canım her ay uzayan akıntı olacak diye bisi yokki yani ben her ay aynı belirti yaşanacağını düşünmüyorum ben bi yerde okumuştum eskiler soyle dusunurmus cani çok tatlı çekerse ya hamiledir ya hamile kalacaktır diye. Yumurtlama zamanı çok tatlı çekermiş kadınların canı ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış sanırım bende fark ettim geçen ay yumurtladigimda canim aşırı tatlı çekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?