Bu hafta ovülasyona başlıyalım birlikte pcosum

Kızlar ven öylesine ovulosyon testi yapayım dedim adetim biteli 2 gün oldu ama beklediğimden daha koyu çıktı. Acaba erken mi yumurtlama yaşayacağım bu ay. Normalde akıntımı bekleyecektim ona göre yapmaya başlayacaktım ama riske atmamak için hergün yapmaya karar verdim.

Eklentiler

• 1000063838.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 26
Canim olabilir sen yapmaya devam et bende sipariş ettim bugün regl de bitti gelsin başlayacağım

Aynen evet yakındır Yumurtlama
Hatta burdaki görselde de yaklaşmış koyuluk.. yarına ya da diğer güne pik olur.. aynı saatlerde yapmaya özen göster
Bişey daha var son 7 ocakta adet oldum sonrada 28 martta tembellik var bu kısa sürede pik olurmu ki

Akşam yapsam bidaha kaçta yapayım sizce
Ben hiç akşam yapmadım bu konuda fikrim yok.
Bişey daha var son 7 ocakta adet oldum sonrada 28 martta tembellik var bu kısa sürede pik olurmu ki
Neden olmasın ki sana hiç yumurtlama göremezsin dememiş yani tam bilgim yok ama test yumurtlama olacak gibi gösteriyor yapmaya devam et bakalim

kaç güne pik olur acaba baya koyulaşmaya başladı. Bide bu ay yumurtlama öncesi uzayan akıntı hiç olmadı. Yoksa erken mi bilemedim

Eki Görüntüle 3575583 kaç güne pik olur acaba baya koyulaşmaya başladı. Bide bu ay yumurtlama öncesi uzayan akıntı hiç olmadı. Yoksa erken mi bilemedim
Canım her ay uzayan akıntı olacak diye bisi yokki yani ben her ay aynı belirti yaşanacağını düşünmüyorum ben bi yerde okumuştum eskiler soyle dusunurmus cani çok tatlı çekerse ya hamiledir ya hamile kalacaktır diye. Yumurtlama zamanı çok tatlı çekermiş kadınların canı ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış sanırım bende fark ettim geçen ay yumurtladigimda canim aşırı tatlı çekiyordu

Yaa dün canın acayip tatlı çekti. Eşime dedim hatta tatlı olsada yesek. Bir iki güne yumurtam çatlar herhalde sol kasıgımda hafif hafif ağrılar oluşmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…