- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorumkarsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm
Benim bi arkadasima da evlen evde kaldin dediler kiz 24yasindaydi evlendi bir kizi oldu 5yasinda simdi ve arkadasim evlendikten 1 yil sonra bosandi suan bosanmis cocuklu ve 30 yasinda evde kaldin diyenlerin basi göge ermistir simdi .Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyor
Sadece insan olduğun için ve bir kalp taşıdığın için sevilmeye layıksın, sadece zamanı gelmemiş.
Çok ileri gidenleri tersle, basit yorumları ve insanları duyma, çıkar hayatından.
Toplumumuza göre en büyük başarı ve tabii herşeyin ilacı evlilik! Her derde deva! Evlenince madalya mı takıyorlarmış? Verin ağızlarının payını geçin. Kendi evlerinde kocayla ne kavgalar, ne hakaretler, ne boşanmalara kalkmalar, ertesi sabah topukluları giyip çıkkıdı çıkkıdı yanına gelip ay güzelim sen de bi evlenemedin yaaaani demeler. Tiyatroya gel. Herkes kendi hayatına baksın. Evlenmişler de ne olmuşlar? Hayırdır canım niye üstüne düştün bu kadar evlenmememin diye sorun. Tövbe yarabbim ya![]()