• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretlere daha ne kadar maruz kalicam!

Elalem laf sokuşturacak yer arıyor. Bir akrabam 30 yaşına geldin ,bu yaştan sonra aşık olamazsın bulduğunda evlenirsin dedi. 32 de evlendim şimdi de eşin çok iyi,eşin çok iyi deyip duruyor. En iyisi çıkacak karşınıza acele etmeyin

bende 31 yaşında evlendim ,

bir tarafım eksilmiyor , ne kadar geç evlenirsem o kadar az başım ağrır zaten miğrenım var aman kalsın , benım derdi sizimi gerdi de,

baktın halaaa susmuyorlar alacam birinizin kocasını göreceksiniz de :KK49::KK49::KK49:

28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorum :KK43: karsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm

sen taktığının için toplum üzerine geliyor. duymamazlıktan gel. o lafları söyleyen kişileri saydam kabul et görme bile. önemli olan senin düşüncelerin ki bence bu kadar taktığına göre sen de evde kalmışlık psikolojisine girmişsin.

Direk kalplerini kır böyle insanlar güzel laftan anlamazlar ...benim ablamda 33 yaşında bekar dayım misafirlige geldiği bir gün kapıdan girer girmez ablama aaaa sen burdamisin bende evlendin gittin sandım ha ha ha diye kendince espiri yaptı ablam çok üzülmustu en yakın akraba bile böyle ...lafini sokacan seni üzeceklerine sen onları üz

Sadece insan olduğun için ve bir kalp taşıdığın için sevilmeye layıksın, sadece zamanı gelmemiş.
Çok ileri gidenleri tersle, basit yorumları ve insanları duyma, çıkar hayatından.

nasıl bir çevreye sahipsiniz aklım almıyor. arkadaşlarımın neredeyse hepsi bu yaşlarda ve bekarlar. Kimse de onlara bunları söylemiyor.

22 yaşında evlendim noldu? Başım goge ermedi. Annem cok fazla sık bogaz etmeyip hayatima surekli müdahale etmeseydi hayatta evlenmezdim. Sonuc? 5 bucuk aylik evli 4 bucuk aylik hamile. Kaynana basimda gorumce basimda yatak odam disinda ne bir mahramiyetim var ne bir ozelim evliligim bildigin halka açık kahvalti büfesi. Suan senin yerinde olabilmeyi ok dr isterdim ki.Bekarlik sult@nliktir net!!

Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyor
Benim bi arkadasima da evlen evde kaldin dediler kiz 24yasindaydi evlendi bir kizi oldu 5yasinda simdi ve arkadasim evlendikten 1 yil sonra bosandi suan bosanmis cocuklu ve 30 yasinda evde kaldin diyenlerin basi göge ermistir simdi .

'Keramet evlilikte olsaydı, önce size faydası dokunurdu!':sinirli: de (cümleyi kufurlerden arındırdım:spor:)

Yalan de degil valla cuk diye oturan bi laf

Toplumumuza göre en büyük başarı ve tabii herşeyin ilacı evlilik! Her derde deva! Evlenince madalya mı takıyorlarmış? Verin ağızlarının payını geçin. Kendi evlerinde kocayla ne kavgalar, ne hakaretler, ne boşanmalara kalkmalar, ertesi sabah topukluları giyip çıkkıdı çıkkıdı yanına gelip ay güzelim sen de bi evlenemedin yaaaani demeler. Tiyatroya gel. Herkes kendi hayatına baksın. Evlenmişler de ne olmuşlar? Hayırdır canım niye üstüne düştün bu kadar evlenmememin diye sorun. Tövbe yarabbim ya :sopa:

Biz gurbetin insanlarıyız diyorum.
Mesafenin terbiye ettiği insanlar…

Ahmet Hamdi Tanpınar
Sadece insan olduğun için ve bir kalp taşıdığın için sevilmeye layıksın, sadece zamanı gelmemiş.
Çok ileri gidenleri tersle, basit yorumları ve insanları duyma, çıkar hayatından.
Toplumumuza göre en büyük başarı ve tabii herşeyin ilacı evlilik! Her derde deva! Evlenince madalya mı takıyorlarmış? Verin ağızlarının payını geçin. Kendi evlerinde kocayla ne kavgalar, ne hakaretler, ne boşanmalara kalkmalar, ertesi sabah topukluları giyip çıkkıdı çıkkıdı yanına gelip ay güzelim sen de bi evlenemedin yaaaani demeler. Tiyatroya gel. Herkes kendi hayatına baksın. Evlenmişler de ne olmuşlar? Hayırdır canım niye üstüne düştün bu kadar evlenmememin diye sorun. Tövbe yarabbim ya :sopa:

Ya kusura bakmayin herkese tek tek yazmak istiyorum yorumlara ancak telefonum alinti yaparken skntı cıkariyor .herkese içtenlikle yazdigi yorumlar için teşekkür ediyorum inşallah biran evvel karşilikli sevip sevileceğim insni bulurum mutluluğa huzura kavuşurum artik babada yalnizlik zorgeliyor çünü:(

Back
X