bu haksızlığa dayanamıyorum !

yani duyanda büyük bi suç işlemişsin sanıcak
bu ne sinir bu ne öfke
işe başlaman onu içten içe sinir etmiş galiba sevineceği yerde
aradığında duymadığını söylemişsin işte neden inanmıyo buna da sana o derece kötü laflar ediyo
yok yere kavga çıkmış hadi küçük bi tartışma olsa neyse ama tuhaf olmuş yani
ya seni çok kıskanıyo yada sinirlendiği anlatmadığı başka şeyler var
Allah yardımcın olsun cnm
kesinlikle arama bence hatasını anlaması lazım

Son düzenleme:
Çıkar hayatından onu, ortada ne haksızlık kalır ne mağduriyet:ssz:
bu çok mantıklı hatta tek mantıklı seçenek ama şuanda duygularıma söz geçiremiyorum saki ama dayanacağım asla aramayacağım şu saatten sonra
geri dönecek eminim arayacak
buna şüphen olmasın
ama oturup düşün
kendi hayatın için..

aramayı kestim ve asla arkasına düşmeyeceğim kararlıyım umarım başarabilirim:14:

canım salla gitsin öyle birini şimdiden böyleyse ilerisi daha fena hem unutma kaçan kovalanır dimi bırak o koşsun peşinden bence kendine güveni olmayan biri sanırım senin çalışmana bozuldu bu şekildede dışa vurdu....dünyanın sonu degil emin ol geçer degmez tatlımm salla gitsin.....

ben sızın bı kavganızı daha hatırlıyorum
o zamanlarda bıttı artık ölse aramaz dıyordun, aradı
bence bu seferde arıcak

kızma bana ama
bu ılışkı laçkalaşmış artık :25:
en küçük kavgada parlıyor senınkı kırıcı şeyler söylüyor

Vardır bir karın ağrısı senden çıkartmış belli.:20:
Sen hiç üstüne düşme hatta arama sorma mesaj atma bak gör kendine gelince nasıl arıyor seni:19:

içim kan ağlıyor ben bu haksızlığı hak etmedim özür dilerim direk konuya giriş yaptım ama ben bende değilim paramparça kalbim kısaca anlatayım size acımın sebebini;
bu pazartesi günü işe başladım sevgilim bi tuhaf oldu 4 gündür bir öyle bir böyle iyice psikolojimi bozdu çok yakın bi arkadaşım var kızı bir kere dahi görmedi ondan nefret ediyormuş hiç sevmiyormuş sebep ne diyorum hiçbişey diyemiyor önce bu sebeple bi tartışma yaşadık resmen saçmaladı konuşmadım tavrımı koydum kıza takmış durumda neyse bi şekilde bunu atlattık derken işe başladığımın 2. Günü öğle arası beni aramış tlfonum sessizdeydi ben ise hala çalışıyordum yemek molasında bile.. Sen ordakilerden çekiniyorsun açamıyorsun diyor bana durumu açıkladım bana senden nefret ediyorum çok gıcık kapmaya başladım senden bundan sonra asla konuşmayacağız telefonda sen işine bak bilmem ne demeler işe ara verip kendisiyle konuşmak için lavaboya geçtim ara diyorum aramam defol git diye mesajlar atmaya başladı resmen kafayı yemiş gibiydi o kadar doldum ki sustum işime devam ettim bi sürü mesaj atmış ne kadar karatersiz olduğunu göstermiş oldun öğle arası telefonla konuşamıyosun bile falan diyor baktım resmen cinnet geçirdim sabrettim akşam eve döndüğümde yeter artık adam gibi ara konuşalım diye mesaj attım aradı amacın ne senin dedim geveledi durdu bişeyler artık dayanamadım allahından bul yeter dedim bana saymadığını bırakmadı küfüre kadar gitti kızlar eğer bir daha seni ararsan o. çocuğum beni bir adana bilmem ne yapsın diye saydı sayıştırdı resmen sinir krizi geçirdim ve aptal gibi gurursuzca ona beni son kez araması için yalvardım mesajla saatlerce arıyorum açmıyor hazmedemiyorum kızlar bu haksızlığı benim suçum yokken bu hallere düşürdü beni artık tamamen bitti defol git hayatımdan yazmış çıldıracağım yardım edin ne yapayım bunu kaldıramıyorum o kadar lafı sayıp haksız yere canımı yakıp gitti ne yapmalıyım bu acıyı nasıl dindirmeliyim nolur yardım edin bana dayanamıyorum biraz karışık olmuş olabilir ama inanın kendimde değilim mazur görün:14:

ondan başka bir hayatın olmasına dayanamamış
neden böyle bir yaratık için üzülüyorsun
asla seni sen olduğun için kabul etmeyecek sürekli değiştirmeye ezmeye bağlamaya çalışacak biriyle devam edip ne yapacaksın

adam onca lafı vermiş veriştirmiş daha da aramazsa dayanamam diyorsun yuh artık ya :30:
sen bunları hakediyorsun, istiyorsun o zaman dert diye gelip burda paylaşmıcaksın çünkü aynı şeyleri önceden de yaşamışsın.
Yabu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.:10:

Yorum yazanlar ayrıntıya değinmemişler ben biraz daha detaylandıracağım... Size bu kişiden hayır gelmeyeceği söyleniyor siz "Ben haksızlığa, bu kadar emeği hiçe saymasına dayanamıyorum" diyorsunuz, konu başlığınız bile bu yönde...

Kendisinden hayır gelmeyecek, size güvenmeyen, olmadık yerde hakaret küfür eden adam hakkı hukuku düşünür mü, emeği dikkate alıp vefa gösterir mi, sizin ne hissettiğiniz umrunda olur mu? Bu kafa yapısındaki adamların kurbanları oluyor kadına şiddetten mağdur katledilmiş kadınlar... Onlar ölmeyi hak ediyor mu, kocasından dayak yiyen kadın bu zulmü hak ediyor mu, onlar korunmak istedikleri halde, kaçmaya çalıştıkları halde adamlar bırakmıyorlar yakalarını, sizin durumunuzda size kaç kez küfretmiş yakasından düşmeniz için, şu halde buna haksızlık denir mi? Buna sizi sevmeyen, saymayan birine, sizi küfürlerle hayatından uğurlamasına rağmen beklenti içinde olmak denir...

Diyeceksiniz ki "O da seviyor"... Hani, nerede? Şimdi bu kişi için seviyor iddiasında bulunursak hayatındaki kadını el üstünde tutan, okuduğu okula, iş yerine çiçeklerle gelen, bırakın hakareti, küfrü onu kıracak tek söz etmeyen adamların yaptıklarına ne diyeceğiz? Sizin kabul edemediğiniz sevilmiyor olmak, emek harcamak, onu sevmeniz hepsi bir yana sevilmiyor olmayı hazmedemiyorsunuz, aramamasına da bu yüzden tepkilisiniz... Bunu okumak bile size kötü hissettiriyor ama bunu inkar edip daha çok hakaret ve küfre maruz kalacağınıza gerçeği tez elden kabul edin, o sizi sevmiyor ve saymıyor ama bir köşede durup istediğinde arayacağı, istediğinde hakaret küfür bile etse bunları sineye çekip kendisiyle görüşmeye razı böylelikle kendisine kendisini daha erkek hissettirecek birinin varlığına da hayır demiyor, hangi erkek hayır der ki, bu tipi sizden başka kim çeker?

Sizin durumunuzda bir sürü genç kız var, sizi anlayamadığım gibi onları da anlayamıyorum... Bu tip kavgalar ediyorsunuz, üstelik bu ilk olmuyor, hem suçlu hem güçlü karşı taraf sizi aramıyor, siz hala umutla hatasını anlayıp aramasını bekliyorsunuz o bu süre içerisinde sevgili dırdırı olmadan kafa dinliyor, siz aradan zaman geçince hatasını unutup onu özlemiş oluyorsunuz, o kadar küfrü hatayı hazmedip tekrar başlıyorsunuz... Sonra erkekler geyiğini yapıyor "Türk kızı trip atar, kezbandır" vs... Yani hem kendileri sorun çıkarıyor hem de kızları kaprisli olmakla suçluyorlar... Haksız da sayılmazlar, kızların suçu var... Evlenmeden kendisine her türlü kötülüğü yapan erkeklere kırk yıllık kocaları gibi katlanmak evlendiklerinde de eve ekmek getiren mazbut kocalarının başının etini yemek...

Bunları boşuna yazdım, siz duygularınıza söz geçiremediğiniz iddiasıyla ondan gelecek bir telefon veya mesajla kaldığınız yerden devam edeceksiniz ama unutmayın... Bu yazıyı yazan ve okuyanlar, benimle hemfikir olanlar ilişkilerinde hakaret, küfür, sözlü fiili şiddetten uzak, huzur içinde yaşıyorlar, biz Kadir Gecesinde doğmadıysak ve bu düzeni bir şekilde tutturduysak siz de yapabilirsiniz, onu adam etme ısrarınızdan vazgeçmek bile bir adımdır... İnsanlar bir noktadan sonra kendilerine layık gördükleri hayatı yaşamaya başlıyorlar çünkü...
:ssz:

umutlu ol uzunca mantık çerçevesinde güzel bir yazı yazmışsın öncelikle teşekkür ederim
kısmen haklısın evet ama bizim tartışmalarımız hiçbir zaman elle tutulur sebeplerden dolayı olmadı hep saçma sapan sebeplerle tartıştık kırdık birbirimizi o sebeple canım yanıyor diyebilirim değecek hiç bişey yoktu ortada ayrıca her seferinde saygı olmadan aşk olmaz 'ı savunduk biz her zaman ama hep öfkemize yenildik yan yana iken herşey muhteşemken uzakta olup telefonda atışmalarımız hep bu boyuta getirdi bizi

Son düzenleme:
eğer gerçekten mutluluğu hakettiğinizi düşünseniz bir anda siler kendinize yeni bir hayat kurardınız.

umutlu ol uzunca mantık çerçevesinde güzel bir yazı yazmışsın öncelikle teşekkür ederim
kısmen haklısın evet ama bizim tartışmalarımız hiçbir zaman elle tutulur sebeplerden dolayı olmadı hep saçma sapan sebeplerle tartıştık kırdık birbirimizi o sebeple canım yanıyor diyebilirim değecek hiç bişey yoktu ortada ayrıca her seferinde saygı olmadan aşk olmaz 'ı savunduk biz her zaman ama hep öfkemize yenildik yan yana iken herşey muhteşemken uzakta olup telefonda atışmalarımız hep bu boyuta getirdi bizi

Kendiniz söylüyorsunuz işte "elle tutulur sebepler değil hep saçma sebeplermiş"...

Bir erkek ortada elle tutulur bir sebep yokken hakaret, küfür ediyorsa bir de kendince haklı bir sebebi olsa neler yapar değil mi?

Dedim ya biz ne söylersek söyleyelim sizin bu durumu savunacak, onun ötelediği ilişkinize sahip çıkacak gücünüz var... Bu nedenle o ne yaparsa yapsın sizi kaybetmeyeceğinden emin, kaybetme korkusu olmayan adam da böyle rahat, vurdumduymaz hatta hadsiz davranır, olayların bu raddeye gelmesine şaşırmamalı... İşte ben de tam bunu söyledim...
:ssz:

kendisi aradı beni herşey için özür diledi birdaha bunları ne durumda olursak olalım asla tekrarlamayacağımıza yemin verdik canım sevgilim onu çokk seviyorum:16::16::16::16:

Sizde taze biten ilişkimi gördüm.
Saçma sapan nedenlerden çıkan büyük kavgalar, ardından da hemen barışıp sözler,yeminler vermeler..
Moralini bozmak istemem canım inan ki ama benim 3 yılım böyle geçti.
Her kavga da beni ne kadar çok kırsa da ona geri döndüm.
Dönmemem gereken zamanlarda bile döndüm, çok seviyordum çünkü.
Diyeceğim o ki sevmek yetmiyor.
Bu kavgalar bir iki bir iki içte birikiyor ve sonra ilişkinin bitmesi için bir neden yoksa bile bitiyor.
Keşke böyle nedenlerden bitseydi ilişkim diyorum, daha az kırıcı olurdu.
Neysee canım umarım sizinkisi farklı olur diye iyi bir temenni de bulunuyorum.
Hiçbir şey için sıkma canını olur mu :)

Back
X