içim kan ağlıyor ben bu haksızlığı hak etmedim özür dilerim direk konuya giriş yaptım ama ben bende değilim paramparça kalbim kısaca anlatayım size acımın sebebini;
bu pazartesi günü işe başladım sevgilim bi tuhaf oldu 4 gündür bir öyle bir böyle iyice psikolojimi bozdu çok yakın bi arkadaşım var kızı bir kere dahi görmedi ondan nefret ediyormuş hiç sevmiyormuş sebep ne diyorum hiçbişey diyemiyor önce bu sebeple bi tartışma yaşadık resmen saçmaladı konuşmadım tavrımı koydum kıza takmış durumda neyse bi şekilde bunu atlattık derken işe başladığımın 2. Günü öğle arası beni aramış tlfonum sessizdeydi ben ise hala çalışıyordum yemek molasında bile.. Sen ordakilerden çekiniyorsun açamıyorsun diyor bana durumu açıkladım bana senden nefret ediyorum çok gıcık kapmaya başladım senden bundan sonra asla konuşmayacağız telefonda sen işine bak bilmem ne demeler işe ara verip kendisiyle konuşmak için lavaboya geçtim ara diyorum aramam defol git diye mesajlar atmaya başladı resmen kafayı yemiş gibiydi o kadar doldum ki sustum işime devam ettim bi sürü mesaj atmış ne kadar karatersiz olduğunu göstermiş oldun öğle arası telefonla konuşamıyosun bile falan diyor baktım resmen cinnet geçirdim sabrettim akşam eve döndüğümde yeter artık adam gibi ara konuşalım diye mesaj attım aradı amacın ne senin dedim geveledi durdu bişeyler artık dayanamadım allahından bul yeter dedim bana saymadığını bırakmadı küfüre kadar gitti kızlar eğer bir daha seni ararsan o. çocuğum beni bir adana bilmem ne yapsın diye saydı sayıştırdı resmen sinir krizi geçirdim ve aptal gibi gurursuzca ona beni son kez araması için yalvardım mesajla saatlerce arıyorum açmıyor hazmedemiyorum kızlar bu haksızlığı benim suçum yokken bu hallere düşürdü beni artık tamamen bitti defol git hayatımdan yazmış çıldıracağım yardım edin ne yapayım bunu kaldıramıyorum o kadar lafı sayıp haksız yere canımı yakıp gitti ne yapmalıyım bu acıyı nasıl dindirmeliyim nolur yardım edin bana dayanamıyorum biraz karışık olmuş olabilir ama inanın kendimde değilim mazur görün