• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu haldeyken bile ısrarla yemeğe çağıran kv

Kv, çocuguma annen size yemek yapıyor mu ne yiyorsunuz dedi..içimden taş yiyoruz dedim..muhattap almadım ..konuştu sustu..Yazık garibim bizi ne olarak görüyorsa ..yemekleriyle karnımızı doyuruyormuşuz,,,zaten aramız hep limoni..artık her lafı ben de tsunami etkisi yapıyor. ..
Yemek yapıp bahaneyle kapıya geliyorlardı ..ben de gönderseler de yemiyorum..eşim de neden yemiyorsun diyor ..canım istemiyor dedim .hiç konusu etmedim artık akıllandım..arayıp sormuyorum da ..az ve öz konusuyorum..çok rahat.
Bu sefer de eşimi çağirıyorlar ..gitmemesi için ufak tefek sözler söylüyorum ama engel olmuyorum..bana dokunmayan yılan misalii🤣🤣
coronayı ıkı aile arasında geçirmeyi düşündüler.mücadelem sonunda evden ayaklarını kestim ama oraya gitmelerini engelleyemedim...eşim fazla duygusal davrandi..kendi ailene bulastırmak istiyorsan sen bilirsin .
eşim iyi biri ama ailesi iyi birileri (bana göre değil ) benimle yıldızımız uyuşmadı..o yüzden saygılı bir şekilde sürdüreceğiz. Mecbur.

Doğal seleksiyon aslında. Bırakın eşiniz gitsin, hatta ne kadar amca dayı, sülalede gelebilecekler toplansın. Yalnız oraya gidip eve gelmesin bir on dört gün. Sonra gider sağları toplarsınız. Kayınvalideye de artık bu yorumu okursunuz. Biri taşıyıcı olsa, ülkede ne kadar gerizekalı tip varsa ortadan kalkardı ama ne yazık ki ilk başta sağlık çalışanlarını, muhteşem insanları vurdu ve onları kaybettik. Şu dönemde Corona virüs tanı kiti değil de bunu bence IQ testi gibi daha sonra davranış panellerinde kullanmalılar.

Back
X