Bu salgının başından beri biz ne benim ailemle ne eşimin ailesi ile yüz yüze görüşmüyoruz, iki tarafında kronik rahatsızlıkları var, bir ihtiyaçları olduğunda kapıdan verip dönüyoruz, olması gereken bu değil mi?
Haftanın belli günleri işe gidiyoruz, kabalık ortamda çalışıyoruz, bizde bi sıkıntı olmasa bile taşıyıcı olup onlara bulaştırmaktan korkuyoruz. Ama kv ısrarla bizi çağırıyo, anlatıyoruz anlamıyo.
Bi süre ara verdiler bu çağırma olayına bugün yine eşimi arayıp yemeğe illa gelin, kasıtlı mı gelmiyosunuz gibi şeyler söylemiş, Ki iyi niyetli bi insan değil düğünüm mahvoldu onun yüzünden. Eşimde tamam demiş, bende çıldırdım, gitmeyeceğiz, sen konuşup söyleyemiyosan ben söyleyeceğim dedim. Biz de özlüyoruz ama kimseyi riske atamayız dedim. Yarın arar konuşuruz dedi. Yarın arayıp gelmeyeceğimizi net bi şekilde söyleyeceğim. Kasıtlı mı gelmiyosunuz ne demek?
Benim ailem bize çok yakın oturuyo inanın onları bile görmeye gitmedim. Ben mi yanlış düşünüyorum? Fazla mı abartıyorum bu koronayı? Sizler görüşüyo musunuz ailenizle?