• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu haldeyken bile ısrarla yemeğe çağıran kv

Salağa anlatır gibi anlatmak lazım.
Virüs var virüs var. Kafasına vura vura.
Tabikide gitmeyin. İstediği kadar çağırsın.

Biz de eşimin her izinli gününde gidiyoruz . Gitmeyince taciz atışlarını guclendiriyorlar. Sahurda bile yemeğini yedin mi diye sormaya başlıyorlar devreler yaniyo herhal :KK53: Ben kendi annemlere gitmiyorum özellikle onlarla görüşüyor um diye bugün elti görümce toplu iftardaydik resmen . Onlar düşünsün artık napayım

tamam demesi hata kadin hazirliga baslamistir.. anlatmak guc ya off off.. ne cahillik.. ölenleri de mi gormuyorlar duymuyorlar.

Sağlık çalışanı annesi olan arkadaşımın kardeşi, çok basit bir sosyal mesafe kuralına uymayıp anneanne ve dedesini ziyarete gitmiş. Kendisi taşıyıcı olup belirti göstermediği halde anneanne ve dedeye bulaştırmış, dedesi vefat etti. Sağlık çalışanı anne enfekte olmuş, oradan çocuklarına bulaştırmış ve sonra da olanlar malum... Çok basit bir şey evde kalacak, kimseyle görüşmeyeceksiniz. İnsanlar neden bunu anlayamıyor bilmiyorum. Böyle sonuçlar görmeye değer mi?

bence kalk git. orada hep öksür derin derin nefes al falan, tebeşir tozuyla da ateşini çıkar bak korkudan bir daha çağırıyor mu :KK45:

Evet kasıtlı olarak gelmiyoruz de.Seni sevdiğimi falan düşünme sakın ama coronadan tahtalı kötü boylamanı istemem de.Mezar taslari çok pahalanmis ondan endişe ediyorum de hatta...Millet ne anlayışsız ya.

Çok ilginç gerçekten, 2 aydır annemi ve babamı arada bir kapıdan görüyorum. Sağ olsun her uğramamızda elimiz kolumuz yemek dolu dönüyoruz evimize. Her yaptığından ayırır, buzlukta saklar, o gün uğrayacağız diye sevdiğimiz şeyleri yapar bir şekilde verir.

Yani size yemek yedirmeye bu kadar meraklıysa her yolunu bulur :) Bunca zaman gitmemişsiniz, duruşunuzu bozmayın derim.

Siz neden kendinizi kötü ediyorsunuz...
Oyunu kuralına göre oynayın.
Eşiniz ailesine bırakın gitsin siz gitmeyin.
Eşinizde dalağını şişirirse siz gene sert çıkmayın vebale giremem deyin.

Siz neden kendinizi kötü ediyorsunuz...
Oyunu kuralına göre oynayın.
Eşiniz ailesine bırakın gitsin siz gitmeyin.
Eşinizde dalağını şişirirse siz gene sert çıkmayın vebale giremem deyin.
O gitmiş olsa belki orda o kapacak virüsü sonra bana geçirecek, çünküü onlar dikkat etmiyolar. Onunda gitmesini istemiyorum bu yüzden.

O gitmiş olsa belki orda o kapacak virüsü sonra bana geçirecek, çünküü onlar dikkat etmiyolar. Onunda gitmesini istemiyorum bu yüzden.
Kv kp evlerinde değil mi dışarı da mı sürekli virüs kapacaklar!!!

"Siz ihtiyaçlarını kapıdan verip geliyoruz yazmışsınız."

Onlardan değil eşinizden geçer virüs anne ve babasına.

Ben daha birkaç haftadır eşimin işten arkadaşlarıyla görüşüyorum, o da sırf ufacık yerde çalısıyorlar ve ne kadar korusalar da kendilerini birbirlerinin nefesini soluyorlar ondan, yani ben hasta olsam iş arkadasının çocuğuna kadar gider o hastalık kesin. Yeri geldiğinde 24 saat ufacık yerde birlikte nöbete kalıyorlar. O yüzden sadece birbirimizle görüşüyoruz. Ama normalde temas etmesi, aynı ortamda bulunması zorunlu olarak imkansız insanların görüşmelerini pek doğru bulmuyorum. Hatta geçen iş arkadaşının eşlerinden biri arkadaşında kalmış vs ben bunu sonradan idrak ettim öğrendim. Valla önceden öğrensem kesinlikle uyarırdım bizi de riske sokuyorsun diye.
Bence sizin sağlığınızı düşünüyorum, ben hasta olsam atlatırım da sizin için ölümcül olur vs gibi konuşmayı deneyin. Baktınız olmuyor şuanda hatır gönül işlemez istediği kadar trip atsın görüşmeyin. Bu hastalık kalıcı hasar bırakabiliyor bazı durumlarda.

Bence gidin ordaykende bol bol öksürün ateşim mi var acaba fln deyin işyerinde Bi arkadaşa tanı kondu deyin. Korona tedavisi görenlerin videolarını izletin😁

Kv kp evlerinde değil mi dışarı da mı sürekli virüs kapacaklar!!!

"Siz ihtiyaçlarını kapıdan verip geliyoruz yazmışsınız."

Onlardan değil eşinizden geçer virüs anne ve babasına.
Zaten bizden onlara geçmesin diye gitmiyoruz fakat onlara sürekli gelen giden oluyo, takmıyolar bu salgını. Kp yok.

Bu salgının başından beri biz ne benim ailemle ne eşimin ailesi ile yüz yüze görüşmüyoruz, iki tarafında kronik rahatsızlıkları var, bir ihtiyaçları olduğunda kapıdan verip dönüyoruz, olması gereken bu değil mi?
Haftanın belli günleri işe gidiyoruz, kabalık ortamda çalışıyoruz, bizde bi sıkıntı olmasa bile taşıyıcı olup onlara bulaştırmaktan korkuyoruz. Ama kv ısrarla bizi çağırıyo, anlatıyoruz anlamıyo.
Bi süre ara verdiler bu çağırma olayına bugün yine eşimi arayıp yemeğe illa gelin, kasıtlı mı gelmiyosunuz gibi şeyler söylemiş, Ki iyi niyetli bi insan değil düğünüm mahvoldu onun yüzünden. Eşimde tamam demiş, bende çıldırdım, gitmeyeceğiz, sen konuşup söyleyemiyosan ben söyleyeceğim dedim. Biz de özlüyoruz ama kimseyi riske atamayız dedim. Yarın arar konuşuruz dedi. Yarın arayıp gelmeyeceğimizi net bi şekilde söyleyeceğim. Kasıtlı mı gelmiyosunuz ne demek?
Benim ailem bize çok yakın oturuyo inanın onları bile görmeye gitmedim. Ben mi yanlış düşünüyorum? Fazla mı abartıyorum bu koronayı? Sizler görüşüyo musunuz ailenizle?
Kaynananız canına susamış gidinde görsün gününü

Back
X