- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Zencefil45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat nedirEğer bu tarz isterseniz bende var..sadece Anneaneye gidince kullanıldı. Kutusuna kaldırdık. Tertemiz. Bursa İli. .
Bursa mı çok iyi. Rengi nedir? Bide fiyat?Eğer bu tarz isterseniz bende var..sadece Anneaneye gidince kullanıldı. Kutusuna kaldırdık. Tertemiz. Bursa İli. .
Ben aynısının kırmızı rengini aldım,çok kullanışlı ve kaliteli gerçekten, hem de kızım 7 aylıkken aldım, erken almadığıma çok pişman oldum, sadece en fazla 1 ay kullanabildik, çünkü kızım kalkmaya başladığı için tehlikeli olmaya başladı, kemerini takmak bile işe yaramadı, kemerin altından üstünden çıkıyordu, gözümüz arkada kalıyordu sürekli, o yüzden kullanmadık artık.Peki bişey sorcam bu tarz hamakta bebek agırlıgı ile aşağı dogru inermi acaba benım bebeğim 4.5aylık paylastıgım resımdekı hamak yatak gıbı oldugu ıcın onu terch ettim digerleri sankı ortasından yere degicek gibi yerede yakın ya bılmıyorum