Bu hamilelik işareti mi?

Merviig

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
IMG_20251225_121736.webp

Merhaba, testlerim bu şekilde çıkmaya başladı bu hamilelik var demek mi sizce, umutlanmak istemediğim için işaret olarak algılamalı mıyım bilemedim. Yumurtlama günüm 14 Aralık'tı 29 aralık regl bekliyorum. Görüntüler testlerin 3-5.dakika fotoğrafları. Ne diyorsunuz bebiş var mıdır test markaları mor olanlar awox Pembe olan predictor regl öncesi. Dönüşlerinizi beklerim 🙏🏼

Bence var kan testi yapmaya geçin evde oyalanmayın bunlarda diye düşünüyorum

Çizgiyi görüyorum adet gününü bekleyin sonra kan testi verin

Teşekkürler 🤗 var ise haber vereceğim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼

Tebrikler 😊❤️ testten sonraki sürecini anlatabilir misin
Teşekkür ederim ❤️ cuma cumartesi ve Pazar regl ağrısı gibi ağrılarım devam etti pazartesi tekrar test yaptım bu sefer baya koyu çıktı test. sağlık ocağına gidip test verdim ama sonuç ta bugün çıktı beta 380. Bugün Özel hastaneye ikinci kan ve kese kontrolüne gittim henüz çok küçük olduğu için kese görünmedi ikinci kan sonucu 595 çıktı dr iyi buldu pazartesi kese kontrolüne çağırdı. Şimdiden sonra ne yapmam gerekiyor açıkçası ben de bilmiyorum eksik bir şey varsa bilgilendirebilirsiniz 🤍

öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Ne kadar süredir bebek istiyordunuz özellikle yaptığınız bir şey oldu mu

öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Ne kadar süredir bebek istiyordunuz özellikle yaptığınız bir şey oldu mu
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese nasip olsun. Ben de pcos var ve biraz da pimpirikli olduğum için henüz çocuk denemeden Eylül Ekim gibi kadın doğumda yaptırmam gereken testleri ve sıkıntı varsa tedavi olayım dedim. İnsülin direncim 6ydi endokrine yönlendirdi ve inofolic kullan dedi kadın doğum doktorum. Endokrin doktorum glikofen başlamıştı. Ama iki hafta kullanabildim gebe kaldığım için bıraktım şu an. Neyin etkisi olmuştur bilmiyorum. Ben en son 29 Eylül'de regl oldum. Kasım sonu ve Aralık ayında düzenli denedik. Ovulasyon takibi yaptım. Bunun etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Bu arada inofolic combiyi neredeyse 1 ay kullandım insülin direncimin düşmesine yardımcı olduğu düşüncesindeyim. İnsülin direncinin düşmesi yumurtamin çatlamasına sebep olmuş olabilir. Glikofen başlamadan 5 bucuga düşmüştü insülin direncim. Bunlar etkilemiştir herhalde.

Teşekkür ederim darısı isteyen herkese nasip olsun. Ben de pcos var ve biraz da pimpirikli olduğum için henüz çocuk denemeden Eylül Ekim gibi kadın doğumda yaptırmam gereken testleri ve sıkıntı varsa tedavi olayım dedim. İnsülin direncim 6ydi endokrine yönlendirdi ve inofolic kullan dedi kadın doğum doktorum. Endokrin doktorum glikofen başlamıştı. Ama iki hafta kullanabildim gebe kaldığım için bıraktım şu an. Neyin etkisi olmuştur bilmiyorum. Ben en son 29 Eylül'de regl oldum. Kasım sonu ve Aralık ayında düzenli denedik. Ovulasyon takibi yaptım. Bunun etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Bu arada inofolic combiyi neredeyse 1 ay kullandım insülin direncimin düşmesine yardımcı olduğu düşüncesindeyim. İnsülin direncinin düşmesi yumurtamin çatlamasına sebep olmuş olabilir. Glikofen başlamadan 5 bucuga düşmüştü insülin direncim. Bunlar etkilemiştir herhalde.
Canımmmm hayırlı olsun yaşın ve amh ın kaç öğrenebilir miyim

Bende de pcos var patavatsız gibi hissediyorum ama kilo problemin var mıydı ben de deniyorum bu hafta dahiliyeye gitcem vitamin eksiklikleri var bende hiç yükselmiyor kilo da veremiyorum istediğim kadar sağlıklı beslenip diyet yapayım bana mısın demiyor

Eki Görüntüle 3689080
Merhaba, testlerim bu şekilde çıkmaya başladı bu hamilelik var demek mi sizce, umutlanmak istemediğim için işaret olarak algılamalı mıyım bilemedim. Yumurtlama günüm 14 Aralık'tı 29 aralık regl bekliyorum. Görüntüler testlerin 3-5.dakika fotoğrafları. Ne diyorsunuz bebiş var mıdır test markaları mor olanlar awox Pembe olan predictor regl öncesi. Dönüşlerinizi beklerim 🙏🏼
En baştaki testte gölge gibi duruyor, yaptığında da gri renkli miydi gözle görmen daha farklıdır yoksa pembeyi andırıyor muydu? Merak ettim açıkçası

Bende de pcos var patavatsız gibi hissediyorum ama kilo problemin var mıydı ben de deniyorum bu hafta dahiliyeye gitcem vitamin eksiklikleri var bende hiç yükselmiyor kilo da veremiyorum istediğim kadar sağlıklı beslenip diyet yapayım bana mısın demiyor
Kilo problemim var tabiki. Maalesef pcosta olağan. İnsülin direnci de bundan kaynaklı. 88 kiloyu görüp 6-7 ayda yavaş yavaş 85-82-80e düştüm uzun sürede 80de kaldım şu anda da 80-81 arasında gebeliğim. Folik asit ve inofolic vitaminler açısından da baya faydalı. Öncelikle kadın doğuma gitmek ardından dahiliye ve endokrinolojiye gitmek gerekiyor sanırım.

Benim de adetime 1 gün kaldı ovülasyon testi yaptım evde gebelik testi olmadığı için bu şekilde çıktı yorumlarınız nedir

Eklentiler

• IMG_3152.webp
    IMG_3152.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 43
Benim de adetime 1 gün kaldı ovülasyon testi yaptım evde gebelik testi olmadığı için bu şekilde çıktı yorumlarınız nedir
Eğer düzenli regl olmuyordaniz anladığım kadarıyla çatlama yakın. Öğleden sonra 3-4 gibi her gün aynı saatte test yapın bu süre itibariyle ilişkiye iki günde bir baslayabilirsiniz. Bana bu şekilde onermislerdi. Ama düzenli regl olup bu şekilde test koyulaşıyorsa nasıl ilerlenmeli bilmiyorum maalesef. Benim sürecin farklıydı.

Bazen adete yakın ovulasyon testi koyulaşıyorsa beta yükseliyordur şeklinde yorumluyor da o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim

Back
X