- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Ablam.. 32 yasinda ve daha once hic evlenmedi. Bir aydır birlikte oldugu biri var evlilik odaklilar. Geçen gün kaburgasinin herkesinki gibi olmadığını dışa cikik olduğunu söylemis sevgilisi. bana ben daha önce anlamamıştım diyor. Dr da ameliyati uygun görmemiş çünkü sağlığını tehdit eden bir unsur yokmus. Sadece halk arasında güvercin göğsü denen bir yapı bozukluguna sahip. Siz bu durumu bile bile evlenir misiniz? Ameliyata karşıymıs adam. Ben dış görünüşünden anlamadım zaten diyor ablam da. Ama bu evlilikte bir sorun oluşturur mu sizce?Sanıyorum ki ileri derecede değil öyle olsa Dr ameliyata gerek olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Çünkü operasyon ile tedavisi mümkümüs. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.