• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hastalık evliliğe engel mi sizce?

Kesinlikle evlenmesin çok illet bir hastalık. Google da araştırdınız mi bilmiyorum ama özellikle yaşlılıkta çok büyük sıkıntı oluyor. Operasyon yapılmaz ise alt kaburgaları yaşlandıkça kırılıyor. Yaşlılık sebebiyle kaburgaları kaynamiyor ve akciğere batma riski var. O yüzden hiç hareket etmiyorlar. Tuvalete bile gidemiyorlar yikanamiyorlar. Benim kaynimin kayincosunun karısının halasının kuzeninde var oradan biliyorum. :KK70:
bu noktada oldugunu sanmıyorum

Bu mu yani bu hastalık mı simdi? Benim esimin burnunda da kemik var keske evlenmeseydim tuhh cok ciddi bir hastalık bu da aslinda.
Ya gercekten bu kdr derine inmeye gerek var mi?Insaniz biz ne olacagimiz belli mi? Allah tarafindan verilen bisey vallahi ben sorun etmeye korkarim ya Rabbim beni baska biseyle imtihan ederse diye..Aldığımız nefesi verme gucune bile sahip degiliz mukemmellik aramak neyimize.Yarin basimiza ne gelecek biliyormuyuz?Adamin kisiligi nasil karakteri ona odaklansin lutfen.

Benim kuzenimde vardi ve hicbir sorun teskil etmezdi gunluk hayatinda.
Bence vucudunun bozuk olmasindan ziyade beyni duzgun mu siz ona bakın. Cunku bu devirde zihni duzgun insan zor bulunur oldu.

Omur iliğimde kist
Mememde kist
Bel fıtığı ameliyatı geçirdim
Tekrarlayan Bel fıtığı
Boyun fıtığı
Hepatit B
Yumurtalıktan açık ameliyat ile alınmış kist
Hatırladığım kadarıyla bu kadar hastalığım var
Şimdi düşününce eşim benimle nasıl evlenmiş dedim :)
Oncelikle ablanız karşıda ki kişiyi sevmediği için problem yapmış
Bence hastalığından dolayı değil ama sevmediği için evlenmesin

O hastalık değilki baya bir kişide var çoğunun haberi yok şekil değişikliği diyelim düz taban kısa parmaklar çıkık omuzlar neyse o abartmaya gerek yok... Kesinlikle evlenmem diyenler ne büyük konuşuyor ilerde çekupdan geçirirler evlenecekleri adamı onda bile çıkmayan hastalıklar olabilir... Keller gözü bozuk olanlar ailesinde kanser olanlar evlenmesin o zaman hepsinde genetik etki var... Ayrıca aldığın adam cillop gibidir dedesinin dedesinde vardır bişey allah korusun gelir senin çocuğunda çıkar büyük konuşmayın bol keseden atmayın

Ablam.. 32 yasinda ve daha once hic evlenmedi. Bir aydır birlikte oldugu biri var evlilik odaklilar. Geçen gün kaburgasinin herkesinki gibi olmadığını dışa cikik olduğunu söylemis sevgilisi. bana ben daha önce anlamamıştım diyor. Dr da ameliyati uygun görmemiş çünkü sağlığını tehdit eden bir unsur yokmus. Sadece halk arasında güvercin göğsü denen bir yapı bozukluguna sahip. Siz bu durumu bile bile evlenir misiniz? Ameliyata karşıymıs adam. Ben dış görünüşünden anlamadım zaten diyor ablam da. Ama bu evlilikte bir sorun oluşturur mu sizce?Sanıyorum ki ileri derecede değil öyle olsa Dr ameliyata gerek olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Çünkü operasyon ile tedavisi mümkümüs. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.
benim göğüs kafesim öyle.
yıllar sonra farkettim farklılık olduğunu.
herhangi bir sorun yaşamadım.

ırsi midir bilgim yok. çünkü ailede benden başka kimsede yok.

eşimin umrunda değil zaten. 3 çocuk doğurdum.

ileri boyutu var mıdır bilmiyorum ama çapraz veya ayraç bacaklı olmak gibi hayati olmayan bir görüntü değişikliği sadece.

Bu mu yani bu hastalık mı simdi? Benim esimin burnunda da kemik var keske evlenmeseydim tuhh cok ciddi bir hastalık bu da aslinda.
Ya gercekten bu kdr derine inmeye gerek var mi?Insaniz biz ne olacagimiz belli mi? Allah tarafindan verilen bisey vallahi ben sorun etmeye korkarim ya Rabbim beni baska biseyle imtihan ederse diye..Aldığımız nefesi verme gucune bile sahip degiliz mukemmellik aramak neyimize.Yarin basimiza ne gelecek biliyormuyuz?Adamin kisiligi nasil karakteri ona odaklansin lutfen.
gonlune aklına sağlık

Doğmamış çocuğa don biçmek denir şimdiden böyle düşünmek.Sağlıklı anne babaların çocuklarında problem olabiliyor.Problemli olanlar da ise saglıklı çocuklar olabiliyor.Kendini sevgilisinin yerine koydugunda ne tepki bekliyor ve istiyorsa aynı o şekilde davransın bence.

Çocuklarındada olabilir , görsel olarak anormal gelebilir bazısına, sebebini araştırmak gerek bir genetik bozukluktanmı kaynaklanıyor acaba, farklı hastalık riski varım eğer genetik bozukluksa bunları araştırmalı

O kişiye söyleyin ablanızla evlenmesin, Bugün böyle bişeyi dert eden yarın başına bişey gelse çeker gider. Mantık evliliği bile olsa böyle birşeyi asla dert etmezdim. Okumak bile canımı sıktı.

Şimdi baktım , doğduğumuzda yumuşak kıkırdak yapı olan göğüs kemiğimiz zamanla sertleşiyormuş, anne karnında çöküntü olmasa bile doğduktan sonrada bazı insanlarda içe veya dışa çökme olıyormuş, içe çökmelerde iç organları rahatsız ederse tedavi şart tabi, dışa çökme çıkıntı estetik kaygı ile tedavi olunur;
Aklıma şu geldi doğduktan sonra oluşan çökmeler bence bebekleri yanlış kundaklamak ve sıkı sıkı sarmaktan kaynaklanabilir, çünkü kemikler çok yumuşak yeni doğanda , burdanda yeni birşey öğrendik, bebeklere dikkat edelim yeni doğan dönemde sıkı sıkı sarmayalım anneler

ahlaklı adammis bastan söylemiş. ben sorun yapmazdım. bazen nisanliyken insanın gözüne kusur gelen seyler karsi tarafta sevdiğin detaylar haline bile geliyor.

hepimizde bozuk gen var onların ortaya çıkmaması için bir sebep yok sadece allahın lutfu bu şekilde konuşmak özellikle gögsü biraz kabarık biri için söylemek çok cahilce
Cahillikle alakası ne?
Benim sevdiğim kişinin ırsi hastalığı varsa evlenmem evlensene çocuk yapmam.
Siz sırf cevap vermek açin alıntılanmışsınız.
Ben çocuğuma geçirebileceğim ve çocuğumu üzebileceğim bir ihtimali değerlendiririm.
Kimseyi hastalığından ötürü yargılamıyorum. Hastalık hepimizin başında. Ama bile bile de lades demem. Benim hastalığım ırsi ise evlenmem yada çocuk yapmam. Bu kadar basit.
Yorumumda hangi ifademden cahillik mesajı aldınız merak ettim.

Cahillikle alakası ne?
Benim sevdiğim kişinin ırsi hastalığı varsa evlenmem evlensene çocuk yapmam.
Siz sırf cevap vermek açin alıntılanmışsınız.
Ben çocuğuma geçirebileceğim ve çocuğumu üzebileceğim bir ihtimali değerlendiririm.
Kimseyi hastalığından ötürü yargılamıyorum. Hastalık hepimizin başında. Ama bile bile de lades demem. Benim hastalığım ırsi ise evlenmem yada çocuk yapmam. Bu kadar basit.
Yorumumda hangi ifademden cahillik mesajı aldınız merak ettim.

çok büyük laflar bunlar.

Back
X