Bu hastalık olabilr mi?

cecenn

Sabırla bekle...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
12.893
10.930
498
kızlar benim derdim kendime cok takıntılı olmam...
herseyime takıyrm kasıma gözüme fizigime...
kendimde sürekli bi kusur buluyrum baskalarıyla kıyaslıyrum..:S
bu huyumdan bıktım ve nefret edyrm..
çevremde çok begenirler beni 21 yasındayım fizigim faln düzgün..
artık hastalık olabilrmi diye düşünüyrum..
benim gibi olanlardan tavsiye bekliyrum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafında uzvu yerinde olmayan insanlar varsa onlara bakmanı tavsiye edeceğim..Olanla memnun olamıyorsan olmayanların ne halde olduğunu görmek sana biraz daha farklı düşünme şekli kazandırabilir..Bu kadar şekilci olma sonuçta bunlar geçici şeyler güzellik, fizik ..kafanın içini güzelleştirmeye bak..Şimdi çirkin insan yok zaten ,ama düzgün insan çok az...yaşını yazmamıssın yirmili yaşlardasın sanırım bu yaşlarda bu tür fikirler çok sık insanı meşgul edebilir..Zamanla anlarsın sende güzelliğin ,güzel bir kaderden önemsiz olduğunu ..

evet gerçekten cok haklısın tsk ederimm 21 yasındayım
önceden böyle deildim ama dedgin gibi galiba yasın verdigi bişey
söyledigin gibi düşünmeye çalısyrm sürekli etrafımdakı insanlara bakıyrm..
ama inş kurtulcam bu huyumdan dua edyrum..

Hastalık değil. Ancak abartırsan kompleks haline gelebilir dikkat et.
Her kadının vücudunda begenmediği bir bölümü vardır muhakkak.
Biraz kendine bakım yap, süslen, aynanın karşısına geçip yanaklarını sık "oyy ne kadar tatlıyım" falan de :)) ne bileyim. Begendiğin taraflarına odaklan. Bunlar seni daha iyi hissettirir.
Kendine güven

Boşluktan oluyor böyle...Başka dert-tasa olmayınca insan kendiyle uğraşıyor.
Örneğin hastalık hastaları genellikle maddi durumu iyi olan kişilerden çıkıyor.Başka sıkıntıları olan insanlar,ciddi hastalık belirtilerinin bile üzerinde durmuyorlar,geçer diyorlar.
Sana tavsiyem kendine bir uğraş bul.Zamanını ve aklını başka yöne kaydır.

bunu yapmaya baslıcam tsk ederm

haklısın tsk edrmm

canm kitap oku, gez arkadaşlarınla bi yerlerde otur ne bileyim sinemaya falan git yada okuyosan ders çalış boşlukta kalma ama yoksa böyle takacak bişeyler ararsın

canm kitap oku, gez arkadaşlarınla bi yerlerde otur ne bileyim sinemaya falan git yada okuyosan ders çalış boşlukta kalma ama yoksa böyle takacak bişeyler ararsın

açk ögretm okyrum 3.snf işletme gezmeyide seviyrm cok gezerim ama nye böle oldu bende bilmyrm geçcek ins tsk edrm cnm

kimimiz kilolu,kimimiz zayıf,kimimiz uzun kimimiz kısa vs vs...

ama bana göre Allah hepimize ayrı bir güzellik vermiş,sağlıklıysak elimiz ayağımız tutuyorsa

şükretmemiz lazım bana göre...sadece senin için demiyorum tabi ama şükretmeyi ne çok unutuyoruz...

gerçekten öyle halimize şükr etmemiz lazımm

psıkolojık cnm senınkısı emınım guzel kızsındır ama kendıne guvenın mı yok acaba

Hımm.Fiziğinde pek bir kusur yok muş hatta düzgün diye belirtmişsin
Kusurlu olsaydı haklı olarak psikolojik yönden arıyorsunuz derdim
Düzgün fizikte kusur aramak can sıkıntısından psikolojik sorundandır
Bir psikiyatriden yardım alabilirsin.

yat kalk tırnağından ...saçının teline şükret canım ne durumda olan ama hala hayatın değerini bilen şükreden insanlar var birde onlara bak ....herkes olduğu gibi herşeyiyle bir bütündür ve öyle güzeldir kendini sevmekle başla işe bak ozaman çok daha mutlu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…