Kendi doktorum maalesef akşam saati açmıyor telefonları özel hastaneye Yok ki burda devlete mecbur geldim canım Allah belalarını versin artık diyecek bişey Yok insan canı bu kadar ucuz olamazcanım geçmiş olsun çok. doktorunu arayıp nereye gidebileceğini sor ne yapacağını söyler.. devlet hastanesi maalesef öyle.. iyi yapmışsın şikayet etmekle. sorumluluklarını bilsinler bir zahmet
Kendi doktorum maalesef akşam saati açmıyor telefonları özel hastaneye Yok ki burda devlete mecbur geldim canım Allah belalarını versin artık diyecek bişey Yok insan canı bu kadar ucuz olamaz
Şikayet ettim zaten bu hastaneyi nasıl kapatmıyorlar anlamıyorum daha geçen 5 yaşında ki çocuğu yanlış iğneden öldürüdler doktor da personel de kayıp düşün gerisini ve böle binlerce haber var bu hastaneyle ilgilikötüymüş o açmaması. maalesef canım o kadar ucuz ediyor böylesi hastaneler. sen güzelce uzan dinlen sakin ol bebişi düşün yarın erkenden gidersin doktoruna. iş falan yapma yat hep tuvalet ihtiyacı dışında
Katil eder bunlar adamı yazık olsun bunlara tıp diploması verene"İt iti isirmaz" diye bir laf . Umarm öyle olmaz vebr ise yarar .
Bnde aile sağlığı merkezinde ki doktoru şikayet ettim ama malesef hc br şey çıkmadı. Sağlık bakanlığı arayıp bilgilendirme yapıyor br hafta sonra. sağolun bilgilendirmenz gereken zamn geçti kurtaj oldum dedim tlfonu suratlarina kapattm.
Şikayet ettim zaten bu hastaneyi nasıl kapatmıyorlar anlamıyorum daha geçen 5 yaşında ki çocuğu yanlış iğneden öldürüdler doktor da personel de kayıp düşün gerisini ve böle binlerce haber var bu hastaneyle ilgili
Kızlar basına haber versem gelip haber yaparlar mı ? Artık birinin bu hastaneye dur demesi gerek
watsap ihbar hattı var show tv nin bence orada bi dene sansını.Kızlar basına haber versem gelip haber yaparlar mı ? Artık birinin bu hastaneye dur demesi gerek
Şimdi iyi misin canım bebeğin nasıl gittin mi kendi Dr una Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin..Ağrım ve kahve rengi lekem olduğu için ayvalık devlet hastenesine geldim normalde özele gidiyorum kan ve idrar aldılar doktoru aradılar adamlara kalp atışını duyduk diyorum imkansız bu haftada olmaz diyor yahu kulağımla duydum ya anlamıyor ve nöbetçi doktor tenezzül edip hastaneye gelmedi bile sağlık bakanlığına şikayet ettim ! Kendi başlarına gelse ortalığı yıkarlar gerçi bende saydım sayıştırdım hem nöbet parası alacak hep hastaneye gelmeyecek diye hastaneyi ayağa kaldırdım ! Yazıklar olsun Allah kimseyi devlete düşürmesin
8 haftalik çocuğun kalp atışı nasıl duyulmazmış. Bunlar nerden alıyor diplomayı. 6 hafta 3 günlük duyuldu bende. Ama devlet işte bende gittim hadi cinsiyeti r daha sorayım dedim. Kadın resmen uzaktan bakcak ayıp olmasa. 19 hafyada cinsiyeti görememişmiş. Çocuğu görmediki cinsiyeti görsün. Aman ben devletten çk çektim. Özele gidiyorsanız akşamda açık bir yer bulun. Acil bir şey olmuş bakın napıcaksınoz. Bari progestan alsaydınız. Progestanın zararı yokmuş gebelikte. makattan bir tane atardınız. Hem kasılma hem kanamaya iyi geliyor. Allah yardım etsin ne diyim. Bu ülkenin ne veterineri ne doktoru beş para etmiyor. Tabi gözetim olmayınca. Bu özel içinde devlet içinde geçerli. Kötü doktor heryerde malesef.
Pardonda ben sizin için demedim bu ne alınganlık. Tabiki iyi veterinerler var.ama köpeğimi zehirleyende vardı. Hayvan köpükler çıkararak kusardı her gelip ilaç verildiğinde. Bende üniversite hastahanesine götürdüm. Tabiki iyi veterineler var. Ama olmayan okadar çok. Ve hayvanlara canlı gözüyle bakmayan okdar insan varki. Bu doktorlar içinde geçerli. Sizin üzerinize alınmanıza anlam veremedim. İçinde merhamet olmayan hayvan veya insan doktoru olmayan çok doktor var malesef. Sizin iyi olmanız gerçekten çok nadir olanlardan malesef. Ben sizin şahsınıza hakaret etmek için yazmadım. Sonuçta zehirleyen bir özel veterinerken, tedavi edende devlette falat oda bir veterinerdi. Sadece insan ve hayvam hayatı bu kadar ucuz olamaz. Kızdığım nokta bu malesef. Ufacım bir örnek vermem gerekirse. Ben romatizma hastasıyım senelerdir. Eğer 10 lu yaşlarımda anlaşılsaydı doğru düzgün bir doktora denk gelseydim şuan bunu çekmiyor olurdum. Ve senelerdir doktor doktor gezmeme rağmen 5 yıldır anca tanı koydular. Anlatmaya çalıştığımı anlayışınızdır umarım. Sizi kırmak asla istemem. Sizide asla aynı kefeye koymadım yanlış anlamışınız. Kusura bakmayın.Merhabalar öncelikle bende hamile ve mağdur olarak iki laf etmek isterim.Bende hamile olduğumu öğrendiğim vakit devlet hastanesine gittim ,fakat doktor hanımın içerde kanaman var 4.5 haftalık bebeğin zaten kalbide atmıyor git kürtaj ol demesinden sonra bende özel bir hastaneye gittim ,sağolsun doktorum ilgilendi ve şuan düşük riskini en aza indirdik. İnşallahta gebeliğim devam ederse doğumumu o doktorla yapacağım.Her doktor aynı değildir yani.Haaa bu arada ben bu ülkenin 5 para etmeyen Veteriner Hekimi olarak 1 hafta düşük riski ile raporlu hasta yatağımda hergün hasta sahiplerimle telefonla konuşup,mesajlarına cevap verdim.Doktor bir hafta daha dinlenmemi söylediği halde ben hastalarıma bakabilmek için karnımda ki yavrumdan feda edip iş başı yaptım.Sizin mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bu kadar insanları yargılayacak kadar kolay olduğunu ve sağlık sektöründen de çokta anlamadığınızı düşünmekteyim.Buarada doktorum,Veteriner Hekim olduğum halde bana doğum sürecine kadar "kedilere el sürmeyiniz" dediği halde ben kliniğe geldim.Ve ilk hastam geçmişini bilmediğimiz ve perişan halde ki bir sokak kedisi oldu.Ne kadar önlem alırsam alayım hiçbiri fayda etmeyeccek bildiğim halde Allah'a sığınarak hastama baktım ve hala da bakıyorum.Allah yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder inşallah.İnşallah vicdan sahibi bir çocuk olurda her insanı aynı kefeye koymaz.Yorumum ve tartışmam bu konuya girmez ,bunun için diğer arkadaşlardan özürdilerim.Konu bir canlının hayatı ise bunca yıl eğitim alıp ,bu kadar cana bakmış biri olarak mesleğime hakaret edilmesi beni üzmüştür.Hepinize iyi günler ,hayırlı hamilelikler dilerim.
Unutmayın bu ülkenin doktoru olmasa siz ,veterineri olmasa hayvanlarınız tedavi olamaz.Çok biliyor gibi hakaret etmek yerine bizim gibi 5-6 yıl üniverisite okuyup karşımıza geçip bu hakareti vicdanınız el veriyorsa gene edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?