Bu hatanın bedeli hayat boyu ödenmeli mi???

Ne yazik.ki oyle; bazi hatalarin bedelini omur boyu odersin de yine kurtulamazsin yukunden; bir omrun daha olsa yine seninle gelir , yine olmadik yerde karsina cikarlar.

Allah affeder turlu rezilliklerimizi;o hatayi hic yapmamisa döndürür bir içten yakarisla ammmaaaa, kullarinin diline düsmeyegörsun bir kusurun, bilmeyegörsünler bir açigini; pismanlik mismanlik dinlemezler. " Yahu Allah affetmis biz kim oluyoruz ki" demezler, burnundan getirirler her firsatta.

Kisacasi diyecegim o ki sen bu adamla evlensen, sadece aklin kalmamis olacak. Her kavgada, tartismada isitip isitip onune koyacak. Ve ben bunlari adamin su anki sozlerinde samimive durust oldugunu varsayarak soyluyorum ki acikcasi buna da oyle cok yuksek bir ihtimal vermiyorum.

Bu arada insallah Ferihacilik oynayip eglenmiyorsundur burada.

Neyse herkese iyi bayramlar

sevmediğin biriyle evlenirsen yalnızca kendi hayatını değil evlendiğin adamın hayatını da mahvedeceksin
herhalde bu dünyada ki en kötü şeylerden biri de insanın hayat arkadaşının onu değilde bir başkasını seviyor olmasıdır
ne kendini ne sevdiğin adamı ne de arada maşa olarak kullandığın adamı daha fazla üzme ve bu nişanı at

Ah almamanı dilerim..İnsanları o kadar umutlandırmışsınız çok zor durum gerçekten umarım bir an evvel bir şeyler yapabilirsiniz ve sürekli dua edin lütfen ancak bilmediğiniz bir kapı aniden açılıp öyle yardım gelebilir bu şekilde..Allah yardımcınız olsun..

eski sevgiliniz ne kadar samimi emin olamadım açıkçası ben (gerçi siz daha ıyı tanırsınız )... çok sevıyor olsaydınız ıtıraf ederdınız, sevmediğiniz biriyle de nişanlanmazdınız demek geliyor içimden ama hayat bazen böyle düz mantıkla ilerlemiyor ne yazık ki biliyorum :( ama eski sevgılıyle de bu kadar seyden sonra olur mu bilemıyorum.... Allah bir çıkış yolu gösterır inşallah size ...

Su nu soyleyebilirim.Ya nişanlınızı tanımaya çalışacaksınız ya da nişanı atacaksınız.Ama kararı sız vermelısınız o ne der bu ne der olmaz sonuçta evlendığınız de sız bir omur gecireceksınız ne anneniz ne babanız ne de diğerleri.Aileniz esınız olacak.
Bir de İnternetteki arkadas nerden oğrenmiş yalanları?
ona kendiniz de anlatabilirdiniz internet olduğu için guvenemedim sana her seyı anlatamadım diye kacmanızın bir mantığı yok.

neden bu kadar yalan söyledin?seni sen olarak kabul etmeyeceğini düşündüğün için söyledin büyük olasılıkla...
Onda sezdiğin bir büyüklük havasındandır peki ne değişti ?isimlerde bile dürüst davranmamışsın bu çok garip:44:
bu kadar yalanın ardından mantıklı bir ilişki yürümez gibi geliyor.

yalanlar üzerinde yüzdüremeyip yaktığınız candan sonra başka yalanlarla kurulacak yaşantıda başka canları daha fazla yakmayın..mutsuzluğunuza daha büyük başka mutsuzluklar eklemyin,ortak etmeyin..dürüstlük, acıyla yüzleşmekle de olsa herzaman için kazanır...herşeyi çok iyi düşünüp,doğru tartın..

kararsızlık yaşamıyorum, çaresizlik yaşıyorum. aileme konuyu açmaya çalıştığımda annem kalp krizi geçirdi acilde sabahladık. nişanlım her şeyi alttan alıyor kötü bir insan değil. eski sevgilim ile ise durum bambaşka onu gerçekten seviyorum hayatta bir kez yaşanacak duygularla sevdiğimi biliyorum. onun samimiyetinden şüphem yok. bu şartlarda bile ailemin zor durumda kalmayacağı çözümler üretmeye çalışıyor. sorun ailem aileme geçerli bir mazeret sunamıyorum şu sebepten nişanı atmalıyım diyemiyorum. çünkü karşı taraf her şeyi alttan alıyor. istemedikleri şeyi duymaktan korkar bir halleri var. herkes bir an önce olup bitsin havasında. düşünceleri ile yardımcı olmaya çalışan yaşıtlarıma ve ablalarıma teşekkür ederim. aileme bu şartlarda sırt dönmem imkansız. onlarında beni dinlemeyeceği ortada. ailemi ve karşı tarafı ikna edecek bir sebep bulmamda zor hele zaman bu kadar azalmışken.

nişanı rahatlıkla atabilirsin, zaten görücü usulü ne kadar sevmiş olabilirki seni? ilk görüşte aşık filan olmadıysa yani o da sırf birini bulayımda evleneyim diye düşünüyosa atlatması daha kolay olur... böyle geçmez ömür.... diğer ilişkine gelince o da biraz muallakta, nişanı atacaksan da tekrar onunla olurum diye şartlama kendini..

Back
X