Bu hayat benim değil!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Zaman geçiyor yaşlanıyorum günden güne..Ama istediğim hayatı yaşayarak değil.Birinin hayatını yaşıyorum sanki..
İşe gidiyorum çok da sevdiğim için değil mecbur olduğum için.İşini severek yapan kac insan varki zaten diyip susuyorum.
Bekar olmak yalnız yaşamak mı beni bu düşünceye iten bilmiyorum.
Elimden akıp gidiyor bu güzel zamanım ama ben istediğim işi yapmıyorum, istediğim evde kalmıyorum,istediğim gibi biriyle evlenemiyorum,istediğim bi aileye sahip değilim,bu kimin hayatı yaşadığım.
İstemediğim bir ilşkim vardı bitirdim.Sırf biri var evet mutlu oluyum diyorsun olmuyor işte.Neden adamın dibini beklerken öküzle birlikte olayım dedim bıraktım onu.
İşi bırakamam ama ..İş çünkü..Hani binbir sıkıntıyla zor bulduğum..değiştiremem çoğu şeyi.Ailemi değiştiremem,şu evden cıkıp ferah bir eve taşınamam,o kadar masraf yapamam(ailemde zor durumda zaten)
E ben bu hayatı kime yaşıyorum diyorum.Kim için..işte tam bu noktada imanımda olmasa terki diyar edesim geliyor..
Bir cocuğu olan bunu anlamaz belki yaşamak için sebebi vardır çünkü.Demem o ki yaşamak için sebebim ne..Laboratuvarlarda bilim yaparken çürüyor beynim.
Bir yuva kurmak bu yüzden belki..
Gönül sevgi istiyor ,sevilmek ve muhabbet istiyor.
Sen evlilik dersin kimi iyi bir dost der kimi cocuk der kimi iyi bir ailen arkanda olsunda der bu sevgiye..
Birinden biri şart yani..tutunacak dalım mı var sığınacak kapım mı var diyor hakan taşıyan,tutunacak dal şart yoksa yaşanmıyor Velhasıl kelam..

Önce kendini sevmekle başlar her şey.
Sahip olduklarına şükretmek başta gelse de sevmeyi de denemek lazım.
Hiç mi iyi yanı yok işinin, evinin ,sahip olduğun arkadaşlarının,
Yerinde olmak isteyen milyonlarca insan klişesine girmek istemiyorum ama bu gerçekliği de gözardı etmek Allah'ın gücüne gider.
Bunları bir düşün,sevmeyi dene..

Biraz klişe olacak ama..
Mutlu olmayi mi bilmiyorsun acaba? İşin var, ailen var hayattalar. Zaten istediği işi yapan pek kimse yok bu ülkede. Bir uğraşı bile yetebilir belki fikrini değiştirmeye :KK69:

Çık iyi Anlıyorum seni yani benim de güzel bi işim çok sevdiğim ve her daim yanımda olan ailem birkaç sağlam dost var ama çok yorulmuşum gibi geliyo çok yüklenmişim gibi her şeyi çok düşünüp belli bi yere gelmiş ama bi eksik parça kalmış gibi bınu karşı cinsle sınırlı tutamam.tıpkı eksik bir şey mi var hayatımda şarkısında olduğu gibi yani terliklerimle gelsem sana diyesim var ama kime bilmiyorum

Oluyo bazen bi anlamlandırma isteği ama herkes böyle bakıyorum da -Mış gibi yaparak yaşama devri Ahir zaman ..

Zaman geçiyor yaşlanıyorum günden güne..Ama istediğim hayatı yaşayarak değil.Birinin hayatını yaşıyorum sanki..
İşe gidiyorum çok da sevdiğim için değil mecbur olduğum için.İşini severek yapan kac insan varki zaten diyip susuyorum.
Bekar olmak yalnız yaşamak mı beni bu düşünceye iten bilmiyorum.
Elimden akıp gidiyor bu güzel zamanım ama ben istediğim işi yapmıyorum, istediğim evde kalmıyorum,istediğim gibi biriyle evlenemiyorum,istediğim bi aileye sahip değilim,bu kimin hayatı yaşadığım.
İstemediğim bir ilşkim vardı bitirdim.Sırf biri var evet mutlu oluyum diyorsun olmuyor işte.Neden adamın dibini beklerken öküzle birlikte olayım dedim bıraktım onu.
İşi bırakamam ama ..İş çünkü..Hani binbir sıkıntıyla zor bulduğum..değiştiremem çoğu şeyi.Ailemi değiştiremem,şu evden cıkıp ferah bir eve taşınamam,o kadar masraf yapamam(ailemde zor durumda zaten)
E ben bu hayatı kime yaşıyorum diyorum.Kim için..işte tam bu noktada imanımda olmasa terki diyar edesim geliyor..
Bir cocuğu olan bunu anlamaz belki yaşamak için sebebi vardır çünkü.Demem o ki yaşamak için sebebim ne..Laboratuvarlarda bilim yaparken çürüyor beynim.
Bir yuva kurmak bu yüzden belki..
Gönül sevgi istiyor ,sevilmek ve muhabbet istiyor.
Sen evlilik dersin kimi iyi bir dost der kimi cocuk der kimi iyi bir ailen arkanda olsunda der bu sevgiye..
Birinden biri şart yani..tutunacak dalım mı var sığınacak kapım mı var diyor hakan taşıyan,tutunacak dal şart yoksa yaşanmıyor Velhasıl kelam..

Seni çok iyi anlıyorum
Bende çalışıyorum ama işimi sevmiyorum :(
İş saatlerim iyi maaşım iyi rahatım ama daha değişik bir ortamda çalışmak isterdim
Lakiiin evliyim çocuk var çalışmak zorundayım
Oğlum benim dunyam

Dipnot. Yaş kaç bu arada

Çok şey var şükretmem gereken elhamdullilah..ama sağlık eksik. Kocaman bir boşluk doldurması doktorlara göre 'mucize'

Herşeyden önce sağlık

Back
X