• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hayati ben secmedim

Her şeye rağmen güçlü olup, çocuğunla birlikte onu kimseye muhtaç etmeden yaşamanın yolunu bulmalısın. İş ara ilk etapta. Bir işe gir. Çalış, çabala. Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun.

Aslında okulun bitmeden evlenmemeliydin
Neyse detaylara girmeyeceğim çok zor bi hayatın olmuş
İki de çocuk var şimdi aynı zorlukları onların çekmesine izin verme
Atanmayı beklemeden işe girmelisin, küçüğü ne kadarlık bilmiyorum ama komşun varsa daha az ücret alır ve güvendiğin biri olur
Allah kolaylık versin

En azından bir süreliğine annenizin yanında durun çalışıp ayrı eve çıkın sonra.
Evliliğiniz iyi miydi kızınıza hamile kaldığınızda?

Alti yasindaydim babami kaybettigimde sonrasi yokluklarla gecti uvey abilern anneme sidet uygulamalari her tatillde biz mevsimlik isciydik daha ilkokup bitmemisti cok zorlanirdim bazen hastalanirdim biraz buyuynce anneminbaskilari basladi gulmeyin konusmayin babaniz yok sonra o.. derler lise sonda esimi tanidim gorucu usulu evlilikten cok korkardim univer yillarinda nisanlandik ama ailem hic ustemedi arada egitim farki is yok vs evlendik yokluklara ragmen onca allaha sonra cikarsiz sevgimize guvendim yillarca vajinusmusla ugrastim evliligim bir oyuna yalana dondu anne olmayi cok istedim oglum olunca dunyalar benim oldu okulum bitti atanamadim issisim insanlar bir de ordan incitti bosuna okudun diye sonra kizima hamile ksldim kizim benim yasamadiklarimi babasiyla yasayack dedim mutlu olacaktik ama hamileyken esimin aldativini ogrendim kavga kiyamet dogumum oldu hala is ariyorum bulamadim bosanmak istiyorum kurtulamiyorum annemin evinde yasamak istemiyorum tek basina bir hayat cocuklarimla istiyorum bir gun mutlu olacakmiym bilmiyorum icimi dokmek icin yazdim uzun oldu kusura bakmayin
üst üste neden iki çocuk yaptın ki?

Hayatını sen seçmenin ama akıllı ve mantıklı adımlarla ona yön verecek olan tek kişi sensin.

Bundan sonrası senin için hep güzel olur Inşallah.

canım öncelikle çok üzüldüm
ama elinde olmayan seyler olmus
bence annenın yanına donme
kocan hala aldatıyormu?
gecmısı unutmaya calıs
2 tane cocuga calısmazken bakamazsın bu kadar calısmamısken bundan sonra ıs bulsanda kendınızı gecındıremezsın
kocanla aran nasıl

Allah sabır versin gerçekten
Çocuklarla çalışmak çok zorlanacağınız bişey
Ama günümüzde çoğu kişi var tek başına evlatlarını okutup büyütebilen bir sürü anne var
Kendinize inanın
İlk başta bir iş bulup çalışma hayatına başlayın yada atanmak için elinizden geleni yapın
Bence atanmanız en mantıklısı
bu arada hangi bölüm

her insan bir alınyazısı ile doğuyor bu hayata, anneni babanı seçemiyorsun, eşin bile kaderin, bu hayatta asla benim başıma gelmiz demeyeceksin geliyor, evlatlarınla ilgili kendi yaşayamadıklarını babaları ile yaşasın istemen öylesine insancıl bir hiski ama nasip işte, şimdi sıra sende kendi nasibini kendin bulacaksın, iş bulacaksın, ayaklarının üzerinde duracaksın, güçlü olacaksın, hayat kaderdir evet ama tercihlerimiz kaderimize yön verir, allah evlatlarınızı size size evlatlarınıza bağışlasın. güçlü ve kararlı bir anne olun ki onlara sizede eksik kalanları hissettirmeyin.

niye öyle yaptın niye böyle yaptın demek yerine sana sabır diliyorum Allah'tan umudunu kesme.
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez derdin büyük mü? sende büyüksün.

Bolumuum edb kizima hamile kalana kadar iyiydik anneme birgun gittim sadece eve gec geliyor dedim daha o aksam basima kakti hatta alayli bir dille sonra kendi kendime dedimki olsemde evimde olayim bizi cok ezdi hic anlasamam halen tek cikarim atanmak heralde

Bolumuum edb kizima hamile kalana kadar iyiydik anneme birgun gittim sadece eve gec geliyor dedim daha o aksam basima kakti hatta alayli bir dille sonra kendi kendime dedimki olsemde evimde olayim bizi cok ezdi hic anlasamam halen tek cikarim atanmak heralde

şubattaki alımda da olmaz mı?
kpss puanın var mı?

O kadar soruna katlanip ceken bunye toparlanmasini da bilir merak etmeyin atanirsiniz biraz sabredin hersey gecer su akar yolunu bulur isinizi yoluna koyarsiniz ona ve cocuuklariniza konsantrr olursunuz aldatikmakda sizinnsucunuz degil adam pislik cikmis,bence sandiginizdan daha iyi bir hayatiniz olacak ,esinizde uzdugu kadar uzulur simdilik hersey ters girunebilir ama imtihandir sabrettiklerinizin karsiligini iki dunyadada alirisniz

Başkası olsa yani konu başka olsa herkes Boşanma hemen derdi. Ama bence şu durumda boşanmayın çalışın , Atanın sonra yüzüne bile bakmayın. Ama nolur Çalışmaya başlayın hemen

Çalışan kadın her zaman bi tık önde oluyor bence. . Benim bi hocam vardı bigün sınıfa geldi konu kız çocuklarının mutlaka mesleği olmasi gerektigiydi. Neyse kendi hayatından anlattı.. bende eşimle kavga ediyorum sinirleniyorum ama elim havaya kalktiginda geri indirmek zorunda kalıyorum çünkü karimin bi mesleği vardı kendi kendini gecindirip cocuklarima bakabilirdi ve ben eşime vurursam beni çok rahat birakabilirdi ekonomik özgürlüğü olan kadın güçlü kadındır ve sizde ilerde esinizin size kalkan elini bi darbe olarak inmemesi için mutlaka okuyun demişti. . Və yıllar geçmesine rağmen hala o Hocamın söylediği bu şey aklımda. . Mutlaka çalışmalı bi kadın ben öyle düşünüyorum.. sende inş bi iş bulup hayatına yön verirsin. . Allah yardimcin olsun. .

Allah herkese kaldırabileciği kadar yük verirmiş...öncelikle Rabbim güç kuvvet sabır versin sana..iş bulmak için heryere başvur..bol bol dua et..inşallah eşinde çok pişman olurda değişir biraz..en azından babalık görevlerini yapsa bari..

Back
X