• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hayati ben secmedim

Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demen lazim. Kpss ye hazirlanmaya calis. Esinin aldatmasını kullan sonuna kadar. Nazlan, uzul kpss icin dershaneye gönder de, kitaplar aldir. Esinin Maddi imkanlarini zorla.insallah atanirsinda sonra bu hoduge tekmeyi basarsin

Yaşadıklarına çok üzüldüm .Hayat sürprizler ile dolu,geçmişe çare yok ama geleceğe var...
Geçmişi unutmaya çalış, gelecek ile hayaller kur..
Sabır sabır mutlaka Bi yerde Bi iş ekmek kapısı açılacak sana ..
Boşandıktan sonra çocuklarına çalışarak bakıp huzurla yaşayan binlerce anne var .Biriside benim canım...
Hiç bir şey kolay değil ama mantıkla gayretle her şeyi yoluna sokabilirsiniz..
Kimseye sığınmadan kendin yapmam

Subat atamasi olmaz mayista sinav onahazirlanacam esim yine aldatiyodur cunku telefonu sifreli aksamlari sessize alir beni aldattigini soyle ogrendim baska sehirden biriyle sadece telefonla goruusmus kizda dedi yuzyuze gorusmedik diye zaten ayrilmislardi ama kiz evli oldugunu ogrenince hep arama msj intihar numaralari falan esim bitti diyor ama ben bilmiyorum belki baskasi da olabilir yani guven sifir keske hic umursamasam takmasam kopruyu gecene kadar ne hali varsa gorsun diyebilsem ama bazen cok agir geliyor birde beni kiskaniyor benimde boyle seyler yapacagimdan korkuyor ben yuz vermedigim zamanlar ustume dusuyor bosanmayada hic yanasmiyor

Yaşadıklarına çok üzüldüm .Hayat sürprizler ile dolu,geçmişe çare yok ama geleceğe var...
Geçmişi unutmaya çalış, gelecek ile hayaller kur..
Sabır sabır mutlaka Bi yerde Bi iş ekmek kapısı açılacak sana ..
Boşandıktan sonra çocuklarına çalışarak bakıp huzurla yaşayan binlerce anne var .Biriside benim canım...
Hiç bir şey kolay değil ama mantıkla gayretle her şeyi yoluna sokabilirsiniz..
Kimseye sığınmadan kendin yapmam
Bu sikintilari asmis kisilerin destegine ihtiyacim var benim zamana ve sabra sabir tahammul nasil gosterilir bunlari ogrenmem lazim birde bana ikiyuzlu gorunen esime benimde ona ikiyuzluluk etmem lazim son noktayi koyana kadar hir gur ciksin istemiyorum cunku gercekten cok yoruldum yasdiklarimin en acisi bu bir yilim

Alti yasindaydim babami kaybettigimde sonrasi yokluklarla gecti uvey abilern anneme sidet uygulamalari her tatillde biz mevsimlik isciydik daha ilkokup bitmemisti cok zorlanirdim bazen hastalanirdim biraz buyuynce anneminbaskilari basladi gulmeyin konusmayin babaniz yok sonra o.. derler lise sonda esimi tanidim gorucu usulu evlilikten cok korkardim univer yillarinda nisanlandik ama ailem hic ustemedi arada egitim farki is yok vs evlendik yokluklara ragmen onca allaha sonra cikarsiz sevgimize guvendim yillarca vajinusmusla ugrastim evliligim bir oyuna yalana dondu anne olmayi cok istedim oglum olunca dunyalar benim oldu okulum bitti atanamadim issisim insanlar bir de ordan incitti bosuna okudun diye sonra kizima hamile ksldim kizim benim yasamadiklarimi babasiyla yasayack dedim mutlu olacaktik ama hamileyken esimin aldativini ogrendim kavga kiyamet dogumum oldu hala is ariyorum bulamadim bosanmak istiyorum kurtulamiyorum annemin evinde yasamak istemiyorum tek basina bir hayat cocuklarimla istiyorum bir gun mutlu olacakmiym bilmiyorum icimi dokmek icin yazdim uzun oldu kusura bakmayin

üvey abılerınız annenıze sıddetmı uyguladı:KK57: anlamadım açar mısınız lutfen....babanızın ılk esınden cocuklarımı yoksa dayılarınız mı...annenıze sıddet uygulayan yaratıklar sızede uygulamışlardır dıye dusunuyorum:KK43:
annenızın yanına gıtsenız rahat edebılecek mısınız...tekmı yasıyor annenız

evet bu hayatı sen seçmedın,ama ıkı çocuk yapmayı,iş bulmadan evlenmeyi sen seçtin,senın gıbıler yüzünden hep üzüntü çekıyorum,senın gıbılerın çocukları yüreğimi dağlıyor,

canım boşanmak çare mi ?
yanlış anlama ama evlilikte cinsellikte önemli vajinusmus hamilelik derken adamın gözü dışarı kaydıysa önce affetmeyi dene sonra çocuğuna kendine zaman ayırmaya çalış ne yapabilirsin ikiniz için onları düşün cinselliği halletmeye çalışsan
tabi bunları adamın seni hala sevdiğini ama cinselliğinizin baştan beridir bozuk olmasından kaynaklı cinsellik için aldattığını varsayarak yazıyorum adam şiddet uyguluyor ilgisizse kendini geliştirmek için ne yapabilirsin onları düşün

mesela ne okudun belki fikri olan vardır yönlendirir, ayrıca kimse okuduğu bölüm de iş yapmıyor ben bilgisayar okudum satış departmanına bağlı sevkiyat yönlendiriyorum ilk başladığımda cüzzi bir rakam alıyordum ama iş ayırmadan yaptığım için biranda sıçrattılar (2.yılımda 4 yıldır çalışıyorum müdürlerim vs. kimse ne yapıyorsun ne oluyor orada demez) yani demek istediğim iş çok kayırma evet okudun ama yapacak birşey yok bu devirde iş buluyorsan şükredeceksin... çalışma zamanlamaları önemli ama mesela senin çocuğun var hafta sonusuz bir iş bul ama bir anda yüksek maaşlı iş hiçbir yerde bulamazsın

bence bu şartlarda boşanma. eşin baksın eve. sende birikim yap ve iş aramaya devam et. iş buluncada duruma göre boşanırsın.

bu arada sadece o aile sizin seçiminiz değildi.ama evlilik,işsizlik ve 2 çocuk tamamen sizin kararınız.

ben ikinci çocuğu çalıştığım halde yapamıyorum mesela. bu kadar ajitasyon yapmaya gerek yok. güçlü olun biraz ve toparlanın.

Desstek amacli yazilanlara teskkur ederim ama bazi konularda suclayanlara sunu soyluyorum bende kendimi cok sucladim insan birine esine bu kadar kor kutuk guvenir mi diye ama yasayacaksinya insanin gozu kor oluyor mddiyata fazla deger vermezdim baska dunyada yasiyormus gibiydim simdide o dusten uyanmis olarak her gunum bana kabus gibi geliyor kizim olmdan bunlari yasasaydim guclu durailirdim bir cocukla niye acitasyon yapayim siz hic kendinizi koseye sikismis hisetmediniz mi altindan kalkmaya calisiyorm bu yukun ben bu hayatta hicbirsey onume altin tabakta sunulmadi unversiteyi kendi imkanlarimla kazandim burslu okudum basariliydim ama kpss de tokezledim bazen ne kadar yirtinsan da olmayinca olmuyor ama ben daha fazla ugrasicam bir yerde benimde bir kapi aculack

evet bu hayatı sen seçmedın,ama ıkı çocuk yapmayı,iş bulmadan evlenmeyi sen seçtin,senın gıbıler yüzünden hep üzüntü çekıyorum,senın gıbılerın çocukları yüreğimi dağlıyor,
Değerli arkadaşım hayatda hiç bir şeyin garantisi yoktu...
Burda eşine güvenen insan mı hatalı ...
Garibim yuva kurmuş evinde oturmuş eşine sığınmış ...
Mesleği bile olsa insanın sağlık problemleri çıkar çalışamaz, kim bilebilir ki zaman ne gösterecek...
Büyük konuşmamak lazım olmaz dememek lazım....Birazcık sağduyu...

İşte biz ,kadınlar çalışmalı en azından kendini güvende hissedeceği bir geliri olmalı derken bu durumları kasdediyoruz .Ama koca kadına bakmak zorunda kadın çalışmak zorunda değil deniliyor hep..
..Canım evet bu hayatı sen seçmedin belki ama senin kararların ve senin seçimlerin bu noktaya getirdi seni..Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir yerden başlamak için çok geç değil.

Eski eskide kalmış , geçmişi açarak burda kimseyi üzmeye hakkımız yok...
Tekrar ayağa kalkmak ve bir şeyleri yoluna koyması için manevi destek vermek insanı görevimiz...
Hatasız kim var arkadaşlar , öyle yada böyle yapılabilecek bir şey yok geçmişe...

Ne ese guvenmek lazim ne ise Allah bizi bu dunyaya imtihan icin gondermis yarin elindekilerin benim diye sahiplendigin seyler belki hepsi ucup gidecek neyin garantisi var bu dunyada bizim gibilerin cocuguna aciyan bayan belki birgun sende acnacak durma dusersin bende bu kadar kendinden emin olanlara aciyorum
ben sana cevap verırdım de,konu dıne girer,yasak dını konu,sen böle ınanmaya devam et,he imtihan için geldin,bunlarda Allahan sana ımtıhan,öle ya sen hiç bir şey yapmadın,senın seçiminde değil,butun suç Allahın,senı sevmıyor böle imtıhan edıyor,senın ımtıhan dediğin şey,kuranda seçiminiz dıye geçior,bız onlara zulum etmedık,edecekde değildik,başlarına ne geldi ise kendı tercıhlerınde dıyor,

Allah herkesi tercihleriyle mutlu etsin hicbir zaman allah beni sevmiyor diye dusunmedim bilakis sevdiklerine kendini daha yakinlastirir neyse herkesin gorusu kendine kimseyle tartisma gibi bir niyetim yok kimseninde beni yargilamaya hakki yok diger yorum yapan yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederm

Back
X