Bu hayatımın ayrımında ya kollarımın altındaki değneği kaybedeceğim, ya da dimdik yürüyeceğim artık

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
KKnın birbirinden güzel hanımları hayırlı akşamlar hepinize.

Eski konularım, malum çok zor günler geçirdim. 22 yaşımdayım. Hayata ağır mağlubiyetler ağır yenilgilerle başlıyorum. Bir adam yüzünden eğitim hayatımdan vazgeçtim(elbet şu anki aklım olsa...). Ailem okurken evliliğe karşıydı ve bende üniversiteden geleceğimden her şeyden vazgeçerek evlenmek istiyordum.Nişanlandım bir sürü şey oldu son anda akli melekelerimin yerine gelmesiyle ayrıldım. Bu mevzuyu uzun uzun açmak istemiyorum evdeki hesap çarşıya uymadı kısacası ve ben üniversiteye 4 yıl kayıpla tekrar ailemin desteğiyle hazırlanmaya başladım nişanı attıktan 10 gün sonra.

Sınavıma 1 hafta kaldı. Ben çok ama çok korkuyorum hanımlar. Babam, ailem boğazımda tatlı bir yumru. Bu kadar desteğin fedakarlığın altında eziliyorum. Merhamet,fedakarlık, aile olmak çok farklı duygular...Bu duygular şuan yük bana sanki. Eziliyorum.
Kendime bakıyorum, yaşadığım o çok zor günlerde önce rabbim sonra ailem ve hedeflerimle ayakta kaldım. Üniversite benim hedefim. Bu, benim Rabbimin kollarımın altına verdiği iki değnek. Korkuyorum... 1 hafta sonra ya kaybedeceğim değneklerimi ya da benim baharım gelecek ve koşacağım artık. ''Keşke'' diye bir şey olmayacak.

Sizden hepinizden olumlu enerji, dua, güzel temenniler bekliyorum.
Duanıza ihtiyacım çok var.
Bu sınavımı geçebilmek istediğim hedefe ulaşabilmem için lütfen dua edin bana.
Hepinize şimdiden teşekkürler.:KK200:

Eski konularini biliyorum en sonunda dogru yolu buldun canim,asla gec degil ,okul her yasta gidilebilecek en guzel yer emin ol
Iyi sanslar

Canim basarilar sana. Boyle dusunerek kendini germe. Ben elimden gelenin en iyisini yapiyorum, hakkimda da en hayirlisi olsun insallah diye dua et.
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah.
Umarım kazanırsın canım. Tam senle aynı olmasa da ben de 21 yaşındayken kazandım okulu. Sevgilim terk etmişti beni de. Ben yapabildiysem sen de yaparsın.
Eski konularini biliyorum en sonunda dogru yolu buldun canim,asla gec degil ,okul her yasta gidilebilecek en guzel yer emin ol
Iyi sanslar
sinavinda basarilar canim insallah kazanirsin ve istedigin universiteye gidersin :KK36:
pozitif enerjiler seninle olsun..:KK15:

Hepinize çok teşekkür ederim. İyi kı varsınız. Bu siteyi bu sitenin ruhunu seviyorum. Tekrar teşekkür ederim hanımlar. Dua büyük güç. :KK200:

canim basarilar dilerim,insallah arzu etdiyin hedefe ulasirsin.ama unutma hic bir sey hayatin sonunu getirmez.mutlulugu hep aramak lazim.

bu doğru kararın için tebrik ederim.
sınava çalıştın mı? hazır hissediyor musun?
istediğin bölüm ne bilmiyorum ama 4 yıllık kazanmak artık eskiye göre nispeten daha kolay
çünkü çok okul ve bölüm açıldı kontenjanlar arttı. iyi düşün iyi olsun...

Rabbim sana ve ailene saglik versin. Insallah emeklerinin karsiligini alir bundan sonra da hep cok basarili olursun.
Allah zihin acikligi versin :KK200:

Ben de giriyorum ahahaa 33 yasindayim :)
Hayatin boyunca hic ders calismadim. Ite kaka 2 yillik bi seyler okudum. Simdi tekrar giriyorum ama yine calismadan :KK70:
Ama liseye kadar hep takdir getirdim la ne garip.
Gulten x ogretmen hayallerimin katili. Okuldan ders calismaktan hep senin yuzunen nefret ettim adi karı.
Neyse Allah yardimcin olsun guzel kardesim.

Canım hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Ben de 4 yıl önce aynı duygularla girmiştim sınava. Annem küçük kızıma bakıyordu eşim bir sürü külfet altına girmişti. Tercih edeceğim tek okul ve tek bölüm vardı. Yaşım 23 olmuştu ve Çok şükür kazandım bu sene okulum bitiyor inşallah.

İnşallah sen de hayırlısıyla istediğin yeri kazanırsın. :)))

KKnın birbirinden güzel hanımları hayırlı akşamlar hepinize.

Eski konularım, malum çok zor günler geçirdim. 22 yaşımdayım. Hayata ağır mağlubiyetler ağır yenilgilerle başlıyorum. Bir adam yüzünden eğitim hayatımdan vazgeçtim(elbet şu anki aklım olsa...). Ailem okurken evliliğe karşıydı ve bende üniversiteden geleceğimden her şeyden vazgeçerek evlenmek istiyordum.Nişanlandım bir sürü şey oldu son anda akli melekelerimin yerine gelmesiyle ayrıldım. Bu mevzuyu uzun uzun açmak istemiyorum evdeki hesap çarşıya uymadı kısacası ve ben üniversiteye 4 yıl kayıpla tekrar ailemin desteğiyle hazırlanmaya başladım nişanı attıktan 10 gün sonra.

Sınavıma 1 hafta kaldı. Ben çok ama çok korkuyorum hanımlar. Babam, ailem boğazımda tatlı bir yumru. Bu kadar desteğin fedakarlığın altında eziliyorum. Merhamet,fedakarlık, aile olmak çok farklı duygular...Bu duygular şuan yük bana sanki. Eziliyorum.
Kendime bakıyorum, yaşadığım o çok zor günlerde önce rabbim sonra ailem ve hedeflerimle ayakta kaldım. Üniversite benim hedefim. Bu, benim Rabbimin kollarımın altına verdiği iki değnek. Korkuyorum... 1 hafta sonra ya kaybedeceğim değneklerimi ya da benim baharım gelecek ve koşacağım artık. ''Keşke'' diye bir şey olmayacak.

Sizden hepinizden olumlu enerji, dua, güzel temenniler bekliyorum.
Duanıza ihtiyacım çok var.
Bu sınavımı geçebilmek istediğim hedefe ulaşabilmem için lütfen dua edin bana.
Hepinize şimdiden teşekkürler.:KK200:

Canim bende seninle beraber giricem o sinava ... sakin kendini gec kalmis dusunme ...
bak ben 26 yasindayim evliyim bir cocugum var ...
gec kalmiyoruz hic bisey icin nasip simdiymis ...
ilk once kendini bu stresten kurtar biliosunki sinavini kotu yonde etkiler ...

yillar önce verdigim karara ne kadar benziyor dogru yoldasin Allah yardimcin olsun senin icin her sey cok güzel olacak inaniyorum;)

Canim bende seninle beraber giricem o sinava ... sakin kendini gec kalmis dusunme ...
bak ben 26 yasindayim evliyim bir cocugum var ...
gec kalmiyoruz hic bisey icin nasip simdiymis ...
ilk once kendini bu stresten kurtar biliosunki sinavini kotu yonde etkiler ...
Bendensin :))

Allah yardımcın olsun
ama şunu yanlış düşünüyorsun ya kazanacağım ya kaybedeceğim şeklinde...
sen çalıştıysan her türlü kazanacaksın sınav iyi de geçse kötü de
çünkü ben her emeğin bir yerde karşıma çıktığını gördüm
o yüzden çalışsam başaramasam da asla gocunmam çünkü mutlaka bi yerde o beni bulur ,kader çalışmanın mükafatını verir;)

Hepinize cok tesekkur ederim.

Beni oyle motive ettiniz ki. Birde hormonel yonden calkantili bir donemdeyim. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Elbette her ne olursa olsun emegimin karsiligini bir sekilde alacagimi dusunuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.

Tekrar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz.

Bu kararı vererek kendini kazandın say zaten...inş allah yolunu açık eder,başarılar

Kendini bu kadar strese sokma. Bu sene olmazsa seneye olur. Hayat o kadar uzun ki, 1 seneyi çöpe atsan bile, hiç bi şey için geç kalmış olmazsın.

Back
X