kızlar yaklaşık 3 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum.sürekli tekrarlıyor.yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kanama yok.memeler oluşuyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Doktor yapacak bişi yok diyor.kabız olma dikkat et diyor.ama benim ki çok fena sıcak su banyosu flan her şeyi denedim eskiden 1 gün diyince o memeler kayboluyordu.ama 5 gündür aynı duruyorilaç verdi korkuyorum ama mecbur alıyorum.fayda etmio galiba bide merhem verdi sürüyorum.kadın doğumcum da OSMOLOK şurubu vermişti.benim gibi olan var mı daha doğuma da var.ne yapacağım ben ya ((
canım merhaba bende hemoroit (meme) sıkıntısı vardı ben hamileliğim boyunca sabahları aç karınla dere otu yiyerek aştım. akşamlarıda mutlaka 2 adet kivi yiyorum ben 36 haftalık hamileyim. çoook şükür bir sıkıntı yaşamadım... hergün bazen günde 2 sefer wc çıkıyorum. ben böyle çözdüm tavsiyede ediyorumm kesinlikle dere otu ve kivi çözdü benim sorunumu inşallah sende kurtulursunn. ilaçlarrrr hepsi boşşş bence dere otu ve kivi yi dene menun kalacaksınnnn sevgilerrr....
çok gemiş olsun canım.tuvaletini yapmadan önce o bölgeye biraz yağ sürsen hani daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.çok acımaz.hamile oluncada insan kür falanda yapamaz.inş. kurtulursun
sağol cnm benim.zeytinyağ içiyordum zaten bugün de o kısıma süreceğim inş.çalışan biri olunca daha da zor oluyor.oturunca zor kalkıyorum((
kızlar yaklaşık 3 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum.sürekli tekrarlıyor.yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kanama yok.memeler oluşuyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Doktor yapacak bişi yok diyor.kabız olma dikkat et diyor.ama benim ki çok fena sıcak su banyosu flan her şeyi denedim eskiden 1 gün diyince o memeler kayboluyordu.ama 5 gündür aynı duruyorilaç verdi korkuyorum ama mecbur alıyorum.fayda etmio galiba bide merhem verdi sürüyorum.kadın doğumcum da OSMOLOK şurubu vermişti.benim gibi olan var mı daha doğuma da var.ne yapacağım ben ya ((
öncelikle çok geçmiş olsun canım bebişinide sağlıcakla kucağına al inşallah
öncelikle ben böyle bişey yaşamadım ama geçen yıl afyona tatile gittiğimizde bir bayan kızımın yüzündeki ben için aslında gül doğuştan benim yanıma geldi kütahyada bir tane adamın bunu bitkisel olarak kaybettiğini söyledi bize numara verdi eşim aradı görüştük resmini çektik adama gönderdik ama adam tedavi edemeyeceğini söyledi yaptığı tedavileri falan konuştular eşimle hemoroid tedaviside yaptığını söylemiş numarasını veren kadın çok güzel tedavi ettiğini söyledi internette siteside var demişti
bitkilerle tedavi com canım oraya bakarsan hamile olduğunuda yazarsan belki faydası olur yanınamı çağırır yaptığı karışımımı gönderir bilemiyorum ama net sayfasında numarası var ben bi görüş derim çoğu kişinin şifa bulduğunu söylemişti tavsiye eden kişi inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım
Canim öncelikle sana iyi bir hamilelik ve hayirli bir dogum diliyorum saglicakla alirsin insallah bebisini kucagina.Bu hemoroid bende dogum esnasinda olmustu seninki ne boyutta bilemiyorum tabiki benimii yine cok kotu degildi ama faydasi olur diye düsündüm en azindan denemekte fayda var tuvalete gittiginde bi küp buzu o bölgede iyice gezdir buz eriyene kadar kurulandiktan sonrada güzelce vazalin sür bana cok iyi gelmisti 1 günde baya bi gecmisti canim insallah sanada faydasi olur bi ikinciside sakin bitkisel seylerin zarari yok diye iyip icme hamilelikte coook tehlikeli.Acil sifalar diliyorum.
çok saol cnm benim...dediğin gibi bitkisel şeylerden de açıkçası çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?