• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

Bu arada cocugu bebek falan degil, 4 yasini gecmis. Yani cok eski mevzulari bile takinti halinde yasiyor konu sahibi. Yemin ediyorum bir gun bir yerde karsilasirsak sizi ilk ben sikayet edecegim milli egitime
Ay Bedevi 2 resmen.

Hanımefendi siz çocuğu 50 dakika boyunca arabaya kilitleyip, inşaat işçileri çocuğuma hiv'li iğne batırmış mıdır diyen üye değil misiniz?
İnşaat işçileri bitti şimdi sıra hemşirelere mi geldi?
Bende hemşireyim, aşı 2 dakika kenarda durunca ne olabilir mesela? 2 dakika içindr püf diye etkisi falan mı gidiyor?
Allah'ın adını verdim tedavi olun, ayıp değil kendiniz ve çocuğunuz için yapın bunu

Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
Az önce dedim 🤣

tövbeler olsun.. 50 dk çocuğu arabada bırakmak çok normalmiş gibi kaygılandığı şeylere bakın.
inşaat işçilerinin elinde iğneyle hiv virüsü ne arayacakmış acaba çok merak ettim.
gerçekten bazı insanların tedavi görüp öyle hayata atılmaları gerekiyor.
Tedavi görmen lazım bu düşünceler normal değil deyince de kaçıp gidiyor işte. Sonra başka nickle geri geliyor böyle.

Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
Olur mu olur. Hatırlamıyorum çocuğunun yaşını ama bebekti sanki ya.

Olur mu olur. Hatırlamıyorum çocuğunun yaşını ama bebekti sanki ya.
Yok bebek değildi. Kreş yaşında idi. Minibüslü konuları vardı, eski kocası araba almadı diye söyleniyordu. Çocukla minibüslerde sürünüyormuş sabah. Güncel olduğuna emin olduğumuz konularından biriydi.

Ya bir de her hastaya sonsuz saygı duyulacak diye bir şey mi var? Tamam hayat kaliteni düşürüyor, yıpratıyor, bir kısmımız türlü türlü hastalıklarla boğuşuyoruz. Ama konu bir çocuğun hayatıysa kimse kusura bakmasın minnoş minnoş yorum yapamam.
Aynı üye bence, üyelik iptalinden sonra tekrar gelmiş. Kadın çocuğunu arabaya kilitliyordu. Okbli diye mazur mu görelim şimdi? Senin takıntıların bir çocuğa zarar veriyorsa bitmiştir. Önceki yorumlarda acımasız yorumlar yapılıyor, kafa yok anlamıyorsunuz vs. denmiş. He acımasızım, var mı başka soru?

Aşı öyle hemen bozulmaz. Neye dayanarak söylediğimi soracaksınız, söyleyeyim hemen hemşireyim. 😂

Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?

Yine mi sen🤦

Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
Aşıdan sonra bebek ağladığı için boy kilo,baş çevresi ölçümü v.s zor olacağını düşünmüş olabilir..ama ölçümleri yapıp hemen aşıyı hazırlayıp vurabilirdi..o kadar kısa sürede aşı bozulmaz tabi ama inşaallah enjektörün ucunu kapatıyordur, mikrop kapabilir yoksa..hemşire biraz ters iş yapıyor..değiştirmeniz iyi olmuş

Bazı yorumlar çok acımasız. Bir okbli olarak cevap verirdim ama anlayacak kafa göremiyorum. Herkes okbde bilirkişi olmuş anasını satayım.
4.5 yaşındaki Çocuğunu arabada 50 dk kilitli bırakıp eline telefon veren biri için bu yazdıklarımız az bile. Böyle biri hemşireye çamur atmak için 5 dakika dışarda kalan aşıya 2 kez konu açıyor ama aynı evladını 50 dakika arabada kitliyıor. Nasıl bir OKB bu? Çocuğu arabaya kitlerken ortadan kalkan bir OKB mi? Üstelik bunu defalarca yapmış. Birde bu sefer 50 dk oldu ama eksiden 10 dk de bir gidip bakıyordum diyor. Yani bu kadın nasıl OKB li?

Yaaa ben de tam bunu yazacaktım. Bence bu üye onunla aynı olabilir. Dünya tarihinde nadir böyle biri

Aynen koş şikayet et 😀

Back
X