• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

berrinsundur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
5
-19
1
40
Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?

Sen geçen gün ki çocuğuma tarihi geçmiş asi yapmışlar mıdır diyen üye misin ?
Hatta inşaat işçilerinin çocuğuna tacizde bulunduğunu düşünen.
Hatta o inşaat işçilerinin çocuğa hivli iğne batıracağını düşünen🤦🏻‍♀️ bende o üyeye benzettim.

Asi en fazla iki saat buzdolabi olmadan o igne icinde durabilir. Genelde doktorlarda ama o kadar bile disarda tutulmaz. Igneyi hazirlayip cocugu ölcüp hazirlamak kesinlikle bozmaz.
çok teşekkür ederim pamuklarınızla mutlu günler dilerim

Evet o zaten.
Gitsin tedavi olsun
Boşa kendini yorma hiç tedavi falan olmaz o. Önceki konusunda da söyledik kaç kez yazdık çizdik demek ki dinlememiş hala aşıyı sorguluyor. Kendi tedavi olmadıkça bugün aşı sorun olur yarın başka bir şey. Sorun aşıda değil kendinde.

Boşa kendini yorma hiç tedavi falan olmaz o. Önceki konusunda da söyledik kaç kez yazdık çizdik demek ki dinlememiş hala aşıyı sorguluyor. Kendi tedavi olmadıkça bugün aşı sorun olur yarın başka bir şey. Sorun aşıda değil kendinde.
Çocuğuna yazık o halde.
Böyle bir anne ile ömür geçirecek.
Hakikaten gitsin tedavi olsun.

Back
X