Bu hep böyle mi gidicek ?

E git şikayet et böyle gitmesini istemiyorsan.

Ben bu kızları anlayamıyorum yani hiç mi aklına gelmedi polise gitmek?

Bence yalvarmaları, kendini bıçaklamaları içten içten senin de hoşuna gidiyor olmalı. Değilse bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.
Bana bir zararı Yok kendine yapıyordu. Hayır gercekten hoşuma gitmiyordu ki bana da yalvarmıyordu kendine toz kondurmuyordu beyefendi

İleride evlenip, böyle bir adamla aynı evde olduğun hayal et bence. Verilmiş sadakan varmış, belli bir alışkanlıkların ve her insan biraz mazoşisttir acı çekmeyi seviyorsun sanırım ama vicdan yapmanı gerektiricek birşey yok, ucuz atlatmışsın daha ne üzülüyorsun anlamadım.Gerekiyorsa tüm ortak arkadaşlarınızla mesafe koyun görüşmeyin. Hiçbirşey candan tatlı değil valla.
Rahatsız etmeye devam ederse mesajlarda tehdit, küfür vb. Mutlaka şikayette bulunun kendine bunu yapan Allah korusun. Hakkında hayırlısı.
İleride evlilik gibi bir durum söz konusu olamazdı. Allah korudu beni. Bir daha ulaşamaz bana ki ulasmıcağına dair yeminler etti engellemis de sanırım her yerden kurtuldum ama bu ruh halinden de kurtulmak istiyorum artık

Siz ciddi misiniz böyle birini sevdiğiniz konusunda? Allah korumuş sizi. Uzak durun kendinize olan saygınız için, aileniz için böyle biriyle muhatap olmayın hiçbir şekilde. Bu insan sizin hayatınızı karartır kendisine bunları yapabiliyorsa. Eğer biraz daha ileri giderse hiç düşünmeden ilgili yerlere şikayet edin. Hiçbir şekilde fırsat vermeyin size ulaşmasına. Numaranızı o kişiye veren kişiyle arkadaşlığınızı tekrar bir gözden geçirmenizi öneririm. Allah korusun bu tarz insanlardan herkesi.
Ben uzak duruyorum o sürekli bulaştı o dA vazgeçti sonunda bu ruh halimin sürekli böyle gitmesinden korkuyorum

Sizin dikkatinizi çekebilmek için her yolu deniyor hem iş yok hem eğitim yok:KK43: böyle şeylere çok üzülüyorum yanlış anlamayın ama bitmesi en doğrusu olmuş. Siz kararlı durursanız bi süre sonta kabullenicek mecbur.
O kabullendi beni engellemis zaten her yerden. Kurtuldum ama bu ruh hali beni mahvetti

Bana bir zararı Yok kendine yapıyordu. Hayır gercekten hoşuma gitmiyordu ki bana da yalvarmıyordu kendine toz kondurmuyordu beyefendi

Senin için yapmıyordur emin ol.
Üstte bi yorumda bıçaklı saldırı diyordu. Kesin öyle bir şeydir.

Yahu seni bu kadar seven, isteyen adam zaten bu hale gelmenize izin verir miydi?

Baktı, cepte sandığı sevdalnkada yok, etekleri tutuştu birazcık.
Hep blöf hep oyun. Sakın dönerim deme

Ruh halinden şöyle kurtulun çok daha iyi insanlara layıksınız . Hem sizden altta hem aldatmış hem kendini kesiyor. Hissedeceğiniz tek şey acımak olmalı. Size denk olmayan ama masum biri olsa hak vericem ama. Kendi değerinizi farkına varın lütfen. Ne kızlar gül gibi adamların elinde hayatını yaşıyor siz haketmiyormusunuz saygın güvenilir birini?

Karnına yalandan bir çizik atmış ,duygu sömürüsü için sana göndermiştir .böyleleri kendine kıyamaz ama sana ve senin gibilere kiyarken gözlerini bile kirpmazlar

Ben uzak duruyorum o sürekli bulaştı o dA vazgeçti sonunda bu ruh halimin sürekli böyle gitmesinden korkuyorum
Zamanla unutacaksınız siz de. Şükretmeniz için o kadar çok sebep var ki yazdıklarınıza göre. Hayatınıza yeni bir sayfa açın tabiri caizse. Çünkü gerçekten böyle bir kişiden uzaklaşmış olmak sizin için güzel bir başlangıç olacaktır. Allah uzak etsin böyle insanları.

Senin için yapmıyordur emin ol.
Üstte bi yorumda bıçaklı saldırı diyordu. Kesin öyle bir şeydir.

Yahu seni bu kadar seven, isteyen adam zaten bu hale gelmenize izin verir miydi?

Baktı, cepte sandığı sevdalnkada yok, etekleri tutuştu birazcık.
Hep blöf hep oyun. Sakın dönerim deme
Ona dönme gibi bir durum söz konusu olamaz. Benim icin de yapmıyordur bence de sözde sinrden. Bitti artık.

Zamanla unutacaksınız siz de. Şükretmeniz için o kadar çok sebep var ki yazdıklarınıza göre. Hayatınıza yeni bir sayfa açın tabiri caizse. Çünkü gerçekten böyle bir kişiden uzaklaşmış olmak sizin için güzel bir başlangıç olacaktır. Allah uzak etsin böyle insanları.
Gercekten psikolojisi yerinde olmayan bir insan. Benim de psikolojimi alt üst etti mahvetti beni. Yeni bir sayfa açmaya calısıyorum. Allah gözüme soktu resmen onun karakterini ama iste ondan ayrılabildim sonunda. Allah insallah güç verir onu unutabilmem icin

Ruh halinden şöyle kurtulun çok daha iyi insanlara layıksınız . Hem sizden altta hem aldatmış hem kendini kesiyor. Hissedeceğiniz tek şey acımak olmalı. Size denk olmayan ama masum biri olsa hak vericem ama. Kendi değerinizi farkına varın lütfen. Ne kızlar gül gibi adamların elinde hayatını yaşıyor siz haketmiyormusunuz saygın güvenilir birini?
Haklısınız. İnsallah rabbim bize de nasip eder böyle birini

Artık derin bir oh cekebilirsin. Şu an kuş gibi hissediyor olman lazım. Hala ne unutamamasindan bahsediyorsun?

Back
X