Evet pazartesi başlıyorum insallahBoşver artık bunları. Önüne bak. Mutlu bir hayat seni bekliyoryine de biraz psikolojik destek alabilirsin, daha kolay atlatmanı sağlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pazartesi başlıyorum insallahBoşver artık bunları. Önüne bak. Mutlu bir hayat seni bekliyoryine de biraz psikolojik destek alabilirsin, daha kolay atlatmanı sağlar.
Ondan nefret ediyorum. O kendine kıyamaz. BiliyorumKarnına yalandan bir çizik atmış ,duygu sömürüsü için sana göndermiştir .böyleleri kendine kıyamaz ama sana ve senin gibilere kiyarken gözlerini bile kirpmazlar
E bunu biliyorsan kendini sağlama al ve bir daha görüşme .Ondan nefret ediyorum. O kendine kıyamaz. Biliyorum
Onla görüşmem gibi bir durum olamaz. Kendisi beni engellemis. Numaram da Yok zaten. Bir daha bana yazacağını sanmam. Yazsa da asla cevap vermicemE bunu biliyorsan kendini sağlama al ve bir daha görüşme .
O sosyal medyadan 16 yasında bir kızla da konusmus bunu kızdan öğrendim. İğreniyorum ondanSiz ciddi misiniz böyle birini sevdiğiniz konusunda? Allah korumuş sizi. Uzak durun kendinize olan saygınız için, aileniz için böyle biriyle muhatap olmayın hiçbir şekilde. Bu insan sizin hayatınızı karartır kendisine bunları yapabiliyorsa. Eğer biraz daha ileri giderse hiç düşünmeden ilgili yerlere şikayet edin. Hiçbir şekilde fırsat vermeyin size ulaşmasına. Numaranızı o kişiye veren kişiyle arkadaşlığınızı tekrar bir gözden geçirmenizi öneririm. Allah korusun bu tarz insanlardan herkesi.
Aldatması gibi yaptıklarının hiçbiri normal değil. Elbette bu tarzdaki bir insandan ihanet de beklenir. Yaptıklarının hiçbiri normal değil ki. Aldatmasına şaşırmadım. Allah masum çocukları korusun bu kişiden.O sosyal medyadan 16 yasında bir kızla da konusmus bunu kızdan öğrendim. İğreniyorum ondan
Evet gercekten küçük kızları kandırmaya calısıyor. Cunku ona bir tek o kızlar kanıyorAldatması gibi yaptıklarının hiçbiri normal değil. Elbette bu tarzdaki bir insandan ihanet de beklenir. Yaptıklarının hiçbiri normal değil ki. Aldatmasına şaşırmadım. Allah masum çocukları korusun bu kişiden.
Neden ki bana zarar vermiyor uzAk zaten bNaPolise git
Evet her seyi yaptı arkadası bile defalarca aradı beni. O zAten vazgeçti Benden. En son 16 yasında bir kızla da beni aldattığını öğrendim zoruma gidiyor bütün bunlarSizin dikkatinizi çekebilmek için her yolu deniyor hem iş yok hem eğitim yokböyle şeylere çok üzülüyorum yanlış anlamayın ama bitmesi en doğrusu olmuş. Siz kararlı durursanız bi süre sonta kabullenicek mecbur.
Bir daha bana ulasamaz zaten. Bitti o çoktan benim icin. O benim psikolojimi bile bozduSiz şaka mısınız allah aşkına? Sizi aldatan biri bitmiş olmalıydı sizin için. Hala daha niye iletişim kurmasına izin veriyosunuz ki? Yok bıçaklamış yok kesmiş falan. Size ulaşabildiğini bildiği için blöf yapıyor. Aklınız varsa uzak durun
Aynen benimki de seninki gbi. Resmen psikolojimi alt üst etti. Kardeşimden yazmıstım ona bile ulastı. Rezil oldum cevreme. Kendi yazıp sonrA ssni istemiyorum triplerine giriyor beyefendi. Uzak duruyorum Allah’a sükür. Eskisi gibi cok kötü değilim. Ama dedğin gibi gelip dağıtıp gidiyorCanim o adamdan uzak durdukca psikolojin de yerine gelir tekrar merak etme.
Boyle arada sirada sana yine ulasir, dagitir doker sucluluk hissettirir defolup gider.
Bana sorsan boylelerin evlilik amacli niyetleride yoktur.
Psikopat, bilincsiz bireyin biri iste.
Bende denk gelmistin boylesine ve zamanla hersey yerli yerine oturuyor merak etme.
Benim ayrilali 2 yil gecti feyk hesap uzerine feyk hesap acip bana yaziyordu. Engelledim durdum en son cvp verdim kafa ayni kafa ama artik yemezler.
Konusma sirasinda aniden ne istiyorsun hala benden gibisinden sacmaladi. Höşt dedim iki yil sonra yazan degilim kapi orda deyip nas nas yaptim. Ah yok sadece sinirlenmis mis mus mus birseyler zirvaladi yedi yine engeli.
Uzaksan icin rahat olsun. Ama yinede ailen bilsin. Sende sana ulasmak istedigi vakitler izin verme. Havlasin dursun kenarda.
Senin akil sagligin onemli ..kendine bunlarin yapilmasina firsat verme. Kendini sev ve huzurlu ortamlar yarat hayatinda.
Boyle atraksiyonlu ölüyorum askindan tipli adamlardan da uzak dur bundan sonra.