• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hep böyle mi olacak

YalnizKralice

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
61
80
8
37
Merhaba
Boşanma aşamasındayım.iki yıldır ayrı evlerdeyiz.küçük bir şehirde yaşıyorum.herkesin gözü üzerimde yalnız yaşayan bir kadın olarak.hayatımda kimseyi istemiyorum.hayatımda bir erkek istemiyorum.yalnız yaşıyorum ailem başka şehirde tayin alıp gidebilirim ama oğlumu babasından ayırmak yada oğlumu babasına bırakıp başka şehre gitmek de istemiyorum yani yapamıyorum bunu bu şehre hapsolmuş gibiyim.
kadınlı erkekli herkesin gözü benim hayatımda gibi hissediyorum zaten boşanma davamız çekişmeli aramızdaki olaylar küçük yer olduğu için ister istemez duyuluyor herkesin dedikodu malzemesi oluyor zaten insanlar bu şehirde dedikodudan besleniyor
Bu şekilde sıkışmış göz hapsinde milletin dedikodu malzemesi olarak yaşamak çok canımı sıkıyor
Tek başıma bir yandan boşanma bir yandan iş hayatı bir yandan oğluma ayırabildiğim kadar vakit ayırma bir yandan herkesin göz hapsinde olma hem maddi manevi sorunlar hiç kimseden destek almadan bunlarla başa çıkma canımı çok yakıyor beni çok üzüyor bu zorlu yolları tek başıma çıkmak beni mahvediyor

Normalde aynı ilde olun derim ebeveyn olarak. Ama çok dedikodu varsa da çocuğunuzu alıp yakın bir ile gidebilirsiniz. Onun dışında tek yaşayan kadın olmada ne var anlamadım. O kısmı biraz kişisel alinganliginiz diye düşünüyorum. Önce siz kendinizi garipsemeyi bırakın . Etrafa b.k yemek duser
Genel olarak boşanmalar yaygınlaşsa da yinede buralarda çoğu kadın kocasından gördüğü eziyete rağmen katlanıyor boşanmıyor ben kim ne diyecek arkamdan ne konuşacak evliliğim sırlarım ortaya dökülecek korkusu olmadan gittim dava açtım ve davayıda kazandım çekişmeli olunca insanlar bir şekilde davamın detayını öğreniyor konuşuyor dedikodu yapıyor
Ailemde yanımda değil tamamen tek yaşıyorum
Buda insanların benim hayatıma olan merakını arttırıyor
Ben kendimi biliyorum alnım ak başım dik yaşıyorum
Ama girdiğim bir dükkanda markette manavda insanların hareketlerinden tavurlarından konuşulduğumu da hissediyorum
Dedikodu malzemesi olmayayım diye anlaşmalı istedim kabul etmedi çekişmeli süreçtede beni aldattığı ortaya çıktı insanların diline malzeme vermiş oldu
Ben haklı olan taraf olsamda özel hayatımın malzeme olması hoşuma gitmiyor
Ama bilmediğim bir şehirde yaşamaktanda korkuyorum
Sıkışmış ve kararsız durumdayım
Hala düzenimi oturtamamak da dengemi bozuyor

Üstelik ortamlara girip çıkmadığım için bir erkek arayışında olmadığım için boşanma davası açıp hakkımı aradığım için erkek düşmanı ilan edilmiş durumdayım bildiğiniz erkekler bana karşı egolarını sarstığım için erkek düşmanı diyip tavır alıyorlar
Kim alıyor? Dedikodulardan nasıl haberiniz oluyor? Kocaman çalışan insansınız bırakın şu elalemi, ağzı olan konuşuyor

Oncelikli olan sizsiniz ve sizin psikolojiniz. Siz iyi olmazsaniz oglunuz da dolayli olarak etkilenecektir. Babasina yakin olsun derseniz de kendiniz de yeni bir baslangic yapmak icin yakin bir ile tayin isteyin. Araciniz da varsa haftasonlari yada haftaicleri cocuk babasindayken siz de kendiniz baska bir sosyal cevre kurar vakit gecirirsiniz.
Insanlar dedikoya cok duskun olduklari icin size hak veriyorum sizin konunuzu surekli konusuyorlardir. Ama bu sizin nasil kulaginiza geliyor, onlara da gereken 1-2cumleyi soylemekten cekinmeyin.

Yarın eski eşiniz evlenir eşi de aynı şehirde olabilir yada o şehri terkedebilir sizde o sehremi gideceksiniz arkasından ben babalık yapmak için aynı şehir olayına inanmıyorum yapmayan aynı evdede yapmiyor yapan fizandada yapıyor .

Genel olarak boşanmalar yaygınlaşsa da yinede buralarda çoğu kadın kocasından gördüğü eziyete rağmen katlanıyor boşanmıyor ben kim ne diyecek arkamdan ne konuşacak evliliğim sırlarım ortaya dökülecek korkusu olmadan gittim dava açtım ve davayıda kazandım çekişmeli olunca insanlar bir şekilde davamın detayını öğreniyor konuşuyor dedikodu yapıyor
Ailemde yanımda değil tamamen tek yaşıyorum
Buda insanların benim hayatıma olan merakını arttırıyor
Ben kendimi biliyorum alnım ak başım dik yaşıyorum
Ama girdiğim bir dükkanda markette manavda insanların hareketlerinden tavurlarından konuşulduğumu da hissediyorum
Dedikodu malzemesi olmayayım diye anlaşmalı istedim kabul etmedi çekişmeli süreçtede beni aldattığı ortaya çıktı insanların diline malzeme vermiş oldu
Ben haklı olan taraf olsamda özel hayatımın malzeme olması hoşuma gitmiyor
Ama bilmediğim bir şehirde yaşamaktanda korkuyorum
Sıkışmış ve kararsız durumdayım
Hala düzenimi oturtamamak da dengemi bozuyor
Zamanla yoruna girer herşey umarım. Ön bir aradtirma ve gidip kendi gözünüzle görme sonrasinda tayin isteyebilirsiniz bence. O ile önce bı gidin bakın . Nerde ne var nasıl diye. Gözünüz keserse tasinirsiniz. Dedikoducu küçük yerleri ben de sevmiyorum. Ve evet malesef konusuyorlardir boş boş.

İnsanların düşüncelerini hiçbir zaman değiştiremezsiniz. Ne düşündükleri de çok önemli değil. Sizin hayatınıza yön vermeyecekse tayininizi meslek hayatınızı etkilemeyecekse asla umursama. Çünkü bu dedikodu olayı bence her yerde aynı. Herkesin zihniyeti farklı kiminki modern kiminki yobaz. Bu sizin sorumluluğunuz da değil. Velayeti alırsanız gidin. Babasıda çıkıp çıkıp gelsin çok özlerse artık ulaşım çok kolay.

Boşanmanız tamamlanmadan neden bir erkek arayışı içinde olmanız beklenir ki sizden ? Çok ilginç bir çevreniz olmalı. Neden herkesin işi gücü yok da ,gözleri sizin üzerinizde? Onlar çok mu mutlular? Huzurlular sanki? Herkes kendi hayatına baksın.2 yıldır neden bu kadar uzun sürdü tam boşanmanız? Oysa anlaşmalı boşanmalar 1 haftada bitiyor.Belki de boşanmazsınız, bilemedim..

Benim arkadaşım çocuğunu uzaklaştırmamak için taşınmadı, sonra eski eşi gezip tozmaya, başka kadınlarla görülmeye başlayınca dedikodular türemiş, sürekli kulağına laflar gelince memleketine taşındı. Babası düzenli olarak gelip çocukla görüşüyor, tatillerde alıyor gayet iyiler.

Erkek düşmanı olmak çok normal değil mi? Bence erkekler kadınlara göre aşırı basit ve garip canlılar. Bana bunu laf sokma amaçlı söyleseler evet erkeklar kapatılsın derim 🤣

yahu neden bu boşanmanına ardından halen çocuğunuzun babasından uzak kalacağını düşünerek hayatınızı bu herife göre şekillendiriyorsunuz? basın gidin refah içinde yaşayacağınız bir şehre. babası, evladı ile arasında ilişki için çok endişeli ise görmeye gelsin bi zahmet. evladından önemli ne işi var?

Back
X