Bu hikayede kim suçlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beyazprensess

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
2.784
2.774
133
Herkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim için bir ışık bulmaya geldim buraya çünkü kendi için de kaybolmuş gibiyim.. uzun süren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni çok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan çabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye düşünüyorum günlerdir.. hayatımdaki insana hırçın geçimsiz çoğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve çok ayrıl barış git gel dönemlerimiz oldu çok ileri derecede kavgalar yaşadık küfürler hakaretler havada uçuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunç bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı özür dilemek vs.. ama affedemedim ve gündem güne hakaretin boyutu arttıkça ki bu süreç bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye çalıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dün gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgeçmeyecek benimle evlenmek için yine çırpınacak:( onu seviyorum ama geldiğimiz nokta çok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki:(

Sagliksiz ilsikileri yürütmenin bir anlami yok. Ya terapi alirsiniz, yada siz bu sefer kati durup isi uzatmayacaksiniz. Size hpv bulastirmasi kötü olmus ama cogu erkek hpv oldugunu bilmiyor bile

Herkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim için bir ışık bulmaya geldim buraya çünkü kendi için de kaybolmuş gibiyim.. uzun süren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni çok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan çabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye düşünüyorum günlerdir.. hayatımdaki insana hırçın geçimsiz çoğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve çok ayrıl barış git gel dönemlerimiz oldu çok ileri derecede kavgalar yaşadık küfürler hakaretler havada uçuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunç bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı özür dilemek vs.. ama affedemedim ve gündem güne hakaretin boyutu arttıkça ki bu süreç bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye çalıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dün gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgeçmeyecek benimle evlenmek için yine çırpınacak:KK43: onu seviyorum ama geldiğimiz nokta çok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki:KK43:
Neden devam etmekte ısrar ettiniz. Hastalığı sen geçirdin benimle evleneceksin moduna mı girdiniz acaba

Herkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim için bir ışık bulmaya geldim buraya çünkü kendi için de kaybolmuş gibiyim.. uzun süren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni çok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan çabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye düşünüyorum günlerdir.. hayatımdaki insana hırçın geçimsiz çoğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve çok ayrıl barış git gel dönemlerimiz oldu çok ileri derecede kavgalar yaşadık küfürler hakaretler havada uçuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunç bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı özür dilemek vs.. ama affedemedim ve gündem güne hakaretin boyutu arttıkça ki bu süreç bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye çalıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dün gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgeçmeyecek benimle evlenmek için yine çırpınacak:KK43: onu seviyorum ama geldiğimiz nokta çok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki:KK43:
Daha evlenmeden bu hale gelmişsiniz millet 10 yıllık evlilikte bunları ancak yaşıyor sonunuz şimdiden belli

Gerçekten bu kadar sorunlu bir ilişkiyi niye devam ettirmek istiyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Küfür edecek kadar saygımı kaybettiğim adamla hiçbi şey yapmak istemem ben bırakın evlenmeyi. Hastalık geçirme konusunda da sizin için sorunsa ayrılsaydınız öğrendiğinizde. Hem devam edip hem o konu üzerinden sorun çıkarmak 👎👎👎 son olarak da dünyadaki son erkek değil

Arkadaşlar evlilik böyle bir şey degil.
evlilikte yıllar geçtikçe birbirimize ana avrat sövmüyoruz.
evlilikte şu durumu normalleştirmeyin.
Ne alaka ki? Ben öyle birşey mi söyledim?
Daha evliliğe gelemeden herşeyi tüketmişler dedim. Evlenince tükenmesi gerek mi dedim ki. Normalleştirdiğim kanısına nasıl vardıysanız artık..

Hpv olunca normal doğum da olmuyor değil mi? Sanırım öyle yani hayatınızı her şekilde etkilemiş bunu size söylemesi gerekirdi, geçmiş olsun çok bencil birisi

Evlenirsen bile bile lades olacak. Madem bitti daha da uzatma. Hakaret, küfürde varmıs bence mutlu bile olsan burnundan gelir 10 katı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Olmayanı oldurmaya çalışmak neden ?? Ayrıca ne kadar daha hakaretlerini sineye çekmesini beklıyordun? Her kim olsa patlar ve katlanamaz sana . Madem ilişkiyi bu hale getiren kişinin sen olduğunu anladın şimdi uzaklaş adamdan bidana birlesmeyin o da kendine göre birini bulsun.

Hastalık sizi etkilemiş ama sonuçta tedavi olmuşsunuz..tekrarlar mi bilmiyorum ama bunu sizden önce mi sizle birlikteyken mi kapmış?asıl kızdığınız nokta sizle birlikteyken kapıp, size de bulaştırması olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X