Bu hikayede kim suçlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hpv cinsel yolla bulaşıyor = aldatmış = bir daha yapar

Evlenmek için çırpınacak derken?
Kendini avutma , daha sevgiliyken aldatanla evlenmeyi nasıl düşünürsün??

Benden önce kaptığı birşey ve haberi yoktu. Ben burada kendimi de hatalı gördüğüm için bu konuyu açmıştım ama zaten anlıyorum içten içe sagolun yorumlariniz için kızlar artık noktalamanin zamanı geldi

Kendisine dava acin bence, ayrildiktan sonra omur boyu kendi kendinize sinir yaparsiniz. Bir sekilde cignenen hakkinizi sormalisiniz sanki..

Kendisine dava acin bence, ayrildiktan sonra omur boyu kendi kendinize sinir yaparsiniz. Bir sekilde cignenen hakkinizi sormalisiniz sanki..
Araştırmıştım bunu zamanında ancak cinsel yolla bulaşan Hastalık bulastirmakla itham edemiyorsunuz kimseyi ne yazık ki.. hpv nin kimden ve nasıl kapıldığı belli olmuyormuş benim ilk ilişkim olduğu için ondan kaptigima eminim ancak bunu ispatlamak imkansız nerdeyse

Benden önce kaptığı birşey ve haberi yoktu. Ben burada kendimi de hatalı gördüğüm için bu konuyu açmıştım ama zaten anlıyorum içten içe sagolun yorumlariniz için kızlar artık noktalamanin zamanı geldi
kim bu adam eski nişanlınız mı acaba

ya bir de benim aklıma sey takıldı eger sevgilinizle aynı yaşlardaysanız tabi daha 22 23 yaşındaki bir insan kimlerle ilişkiye girmişte kapmış bu hastalığı.

Icerik silmek yasak. Neyse ki alıntı yapanlar var.

HPV bulastirdigini kabul edip ilişkinize devam ediyorsaniz bir sene bunun kavgasini yapmamalisiniz. Yok kabul edemiyorsaniz da ayrilirsiniz. Ki geldiginiz nokta cok lacka, zaten buradan toparlamaniz cok güç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X