bu hikayedeki tüm olaylar ve kişiler gerçektir =)

nenisil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
71
1
96
Eskişehir
Merhaba kızlar,
5 senelik ilişkimi bitireli 1 sene oldu ve kimseyle birlikte olmadım bu süreçte..sadece 2 dersime girmiş bir Hocam var..mezun olduğum halde sosyal medyada görüşmelerimiz devam ediyor(genelde o yazıyor ve muhabbet o şekilde başlıyor)..aramızda az bir yaş farkı var, kendisi de genç..hoşlandığının farkındayım çünkü okul zamanı da bana laf atardı derste ya da dışarda..fakat her ne kadar benle ilgilendiğini belli etse de laf bi türlü sevgili muhabbetine gelmiyor..Hocam olduğu için çok da fazla arkadaş gibi hitap edemiyorum biraz kasılıyorum; ama yaptığı espirilerle ve beni düşünmesiyle aklımda kalıyor genelde..nasıl davranıcağımı açıkçası şaşırdım..bu arada ikizler burcu olması beni ayrıca düşünmeye sevk ediyor..bu konudaki görüşlerinizi paylaşın lütfen..

kızlar neden bir şey yazmıyorsunuz? nasıl konuşmalıyım ona karşı adım atmalı mıyım? bir hal çare bulsanız nolur ki?

Bence ilk adımı siz atmayın erkeklere daha çok yakışıyor. Bir de sonradan dünden razıymış konumuna düşme ihtimaliniz var o yüzden ondan bekleyin hoşlanıyorsa zaten zamanla açılacaktır. Siz seviyenizi koruyarak sert konuşmadan herzaman ki gibi bu durum gayet olağanmış gibi konuşmaya devam edin bana göre.

Son düzenleme:

evet haklısın..hep o açıyor zaten muhabbeti..ama bazen o da kendini çok kasıyor ve nasıl davranacağımı şaşırıyorum açıkçası..tam sıcak konuşayım diyorum felsefi bir cümle kuruyor geri çekiliyorum..ikizler burcu bir erkekle birlikte olan ya da tanıdığı olan varsa anlatabilir mi biraz? dengesiz olduklarını duymuştum bir kaç kişiden o yüzden pek ılımlı bakamıyorum ön yargılıyım bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…