Bu hissettiklerim ne?

Pudra_rengi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
22
5
1
43
Kizlar geçen sene boşandım.kendi hayatımı irame ettiriyorum.hersey güzeldi.hersey yoluna girmiştik.annemle ufak bir küslük yaşadık.bir süredir görüşmüyorduk.whatsupa bir foto attı annem.bir tabut fotosu merhume k... B... Yazıyor.olum tarihi 2 Ocak 2020.yengemdi.on ay önce görüşmüştük.evimde de agirladim.dunya iyisi biri, dayım eşi.yakindik bayağı.66 yaşında falan.
Birden o resmi görünce öksürmeye başladım.ben astım.hastasiyim.sonra.mideme bisiler oldu.kusmaya başladım.sonra bayağı ağladım ağladım ağladım.hersey boş geldi.inanamadim.dayimi aradım.kansermis ama ben bilmiyordum.akabinde gece 1 e kadar oturdum.sonra gece yarısı uyandım.olecekmis gibi oldum. Nefes alabiliyoruyim kendimi kontrol ettim.gece beni bir ölüm.korkusu aldı.
Ertesi sabah uyandım.hala mutsuzum.birarkadadimla dışarı çıktık.iyi gelir sandım.hep yengem geliyo.olumden korkardı.panik atağı vardı.acaba nasıl oldu, kanser olduğunu biliyor.muydu, acaba saçma ama toprak altında üşüyor.mudur, böcekler bedenini yiyor müdür, curumus.mudur vs vs bordürü düşünce geliyo aklıma ve onun yüzünü gördüm.akabinde akşam eve geldim.heryer karanlik.disarda yağmur ve uyumaktan korkuyorum.yalnizliktan korkuyorum.kendi annemin babamın ölümünden korkuyorum.
Boşanmayla ilgili hiçbir sıkıntım yokken bu olaydan sonra keşke bosanmasayfim evde biri olurdu güvende hissederdim demeye basladi.m.omrum yalnız mi geçecek demeye başladım.
En kötüsü şu an uyuyamıyorum.normal mi doğal mi.bosanmadan önce ölümler o kadar etkilemedi beni, alt üst oldum.nedir bu kizlar ya

Kizlar geçen sene boşandım.kendi hayatımı irame ettiriyorum.hersey güzeldi.hersey yoluna girmiştik.annemle ufak bir küslük yaşadık.bir süredir görüşmüyorduk.whatsupa bir foto attı annem.bir tabut fotosu merhume k... B... Yazıyor.olum tarihi 2 Ocak 2020.yengemdi.on ay önce görüşmüştük.evimde de agirladim.dunya iyisi biri, dayım eşi.yakindik bayağı.66 yaşında falan.
Birden o resmi görünce öksürmeye başladım.ben astım.hastasiyim.sonra.mideme bisiler oldu.kusmaya başladım.sonra bayağı ağladım ağladım ağladım.hersey boş geldi.inanamadim.dayimi aradım.kansermis ama ben bilmiyordum.akabinde gece 1 e kadar oturdum.sonra gece yarısı uyandım.olecekmis gibi oldum. Nefes alabiliyoruyim kendimi kontrol ettim.gece beni bir ölüm.korkusu aldı.
Ertesi sabah uyandım.hala mutsuzum.birarkadadimla dışarı çıktık.iyi gelir sandım.hep yengem geliyo.olumden korkardı.panik atağı vardı.acaba nasıl oldu, kanser olduğunu biliyor.muydu, acaba saçma ama toprak altında üşüyor.mudur, böcekler bedenini yiyor müdür, curumus.mudur vs vs bordürü düşünce geliyo aklıma ve onun yüzünü gördüm.akabinde akşam eve geldim.heryer karanlik.disarda yağmur ve uyumaktan korkuyorum.yalnizliktan korkuyorum.kendi annemin babamın ölümünden korkuyorum.
Boşanmayla ilgili hiçbir sıkıntım yokken bu olaydan sonra keşke bosanmasayfim evde biri olurdu güvende hissederdim demeye basladi.m.omrum yalnız mi geçecek demeye başladım.
En kötüsü şu an uyuyamıyorum.normal mi doğal mi.bosanmadan önce ölümler o kadar etkilemedi beni, alt üst oldum.nedir bu kizlar ya
Aynı korku bendede var.hemde kendim ölmekten degil sevdiklerimi düşünmekten bile korkuyorum.yazamadım bile.sebebi ne bende bilmiyorum.sadece anneni ve babanı bagrına bas.yengende böyleysen ailende düşünemiyorum..

o yola yanlız gideceğiz kimse en sevdiklerimiz bile olmayacak yanımızda tek basimiza olacağız
ama konu nedir ne değildir bilmiyorum
herşey bos sadece ana baba evlat kıymeti bilmek gerekir .
size bir tavsiye hala yaşıyorken ana babanızın yanında olun sonra yerleri dolmaz onların

Siz de panik atak olmussunuz gecmis olsun bende de var gecelerce uyuyamadigimi cok bilirim bunun yuzunden carpintidan korkardim ya uykumda olursem diye uyumazdim

Siz de panik atak olmussunuz gecmis olsun bende de var gecelerce uyuyamadigimi cok bilirim bunun yuzunden carpintidan korkardim ya uykumda olursem diye uyumazdim
Bu daha yeni bişi.olumsen korkmaya başladım.berbatim.huzuesuzum.yalniz hissediyorum.kalbim durur mu ya durarsa diye korkuyorum.naail bişi bu

Ölümden korkmuyorum.. öteki taraf da inanmıyorum.. en azından toprakta bir vitamin olurum hayvanlara diğer canlılara faydam olur.. sonuçta doğal bir süreç.
Yok 3 harfiymiş öcüymüş falan hiç işim olmaz inanmıyorum çünkü.
2 çocuğum onlar odalarında kapkaranlık oda da popomu dönüp yatıyorum..
Ben gerçek insanlardan korkuyorum kanlı canlı olanlarından ..

Bu daha yeni bişi.olumsen korkmaya başladım.berbatim.huzuesuzum.yalniz hissediyorum.kalbim durur mu ya durarsa diye korkuyorum.naail bişi bu
Durmayacak gececek zamanla alisacaksiniz bununla yasamaya siradan normal bisey gibi gelecek her seferinde öldürüyomus gibi yapacak ama öldürmeyecek

Annemin anneannesi vardı.
Yaşlanınca oğlunun evine geldi.
Hatta zorla getirildi, yalniz kalmasin diye.
90 yaşında kadın.
Evde oglu, gelini, 4 torunu.
Hiç sağlık problemi yok
Hatta her gün düzenli sabah namaza kalkar, yürüyüşe çıkar, eve doner, kahvaltı hazırlar falan.
Kendi ütüsü, çamaşırını halleder vs..
Ev dubleks, üst katta kalıyor, üst.katin ebeveyn odası onun.
Kadın banyoda düşmüş.
Kimse de duymamış.
Bir vakit sonra, torunu babaanneme bakayım diye gidince bulmus
Vefat etti öyle
Sözde yalnız ölmesin diye kadını evinden istemediği halde taşıdılar
Sonuç, yalnız öldü.
Isterseniz kabile hayatı yaşayın, yine yalnız kalabilirsiniz.
Sırayla diye düşündüğümüz ölüm siz ailenizi kaybetmekten korkarken sizi bulur.
Yada bulmaz, öyle bir zamana gelirsiniz ki, siz nerede kaldı diye beklersiniz :)
Sakin olun.
Biraz anneniz ile küslük yormuş olabilir..
Eğer büyük bir şey değilse gidin biraz sarılın:)

Kac yasindasiniz?
Genelde 60 yasini gecen yaslilarda bu korku olur.
Esim vefat eder de yalniz kalirim gibisinden...

Bosanma ile nasil bagdastirdiniz bunu anlamadim?

Ölümden korkmuyorum.. öteki taraf da inanmıyorum.. en azından toprakta bir vitamin olurum hayvanlara diğer canlılara faydam olur.. sonuçta doğal bir süreç.
Yok 3 harfiymiş öcüymüş falan hiç işim olmaz inanmıyorum çünkü.
2 çocuğum onlar odalarında kapkaranlık oda da popomu dönüp yatıyorum..
Ben gerçek insanlardan korkuyorum kanlı canlı olanlarından ..
Yeengem artık yok.yok oldu.onu bir daha göremeyecek.olmak kotu

Ben de de bu korku oğlum doğduktan sonra oldu ölürsem nolur naparlar bensiz durmaz oğlum hatta geçen gün eşime anlattim insanlar ölmeden 1 sene once hisederlermisfalan diye bi hurafe var acaba bende hissetdiyomuyum bende mi olcem surekli boyleyim gecen plan yaparken buldum kendimi bana bisi olursa annem cok kotu olur ogluma bakamaz bi bende bi annemde duruyo onun acil toparlanip cocuga bakmasi lazim diye sonra korktum dedim bu düsunmiceksin simdi ne xaman aklima gelse bi ise falan veriyorum kendimi

Annen ergen mi sorması ayıp. Tabut fotoğrafıyla ölüm haberi vermek de nedir... tam bir dengesiz. Senin astım hastası olduğunu ve evde yalnız yaşadığını da biliyordur herhalde. Allah ıslah etsin çok kızdım ona

Birikmiş içinizde bir şeyler tek bir şeyden kaynaklandığınız sanmam..

Back
X