bu huyumdan artık sıkıldım

Elimizde olan bisey degil canm inan bugunlerde bana soylenen her lafin altinda bisey aramaya basladim kendi kendimi uzuyorum
Her lafta bırsey aramada mesela dıyorum neden bende dıger insanlr gıbı güçlü her sıkıntıyı atlatan bırı değilim

Her lafta bırsey aramada mesela dıyorum neden bende dıger insanlr gıbı güçlü her sıkıntıyı atlatan bırı değilim
Bende kendime soruyorum ayni soruyu bazilari hicbir seyi takmadan hayatina devam ediyor onlari bende alayamiyorum :( canim boyle zamanlrda sevdigin biseylrle ugrasmani tabsiye ederim ben oyle yapiyorum biraz olsun kafam dagiliyor

Onceden benimde oyle oluyordu yemek yemek yemiyir kimseyle konusmuyor sadece olan olayi dusunmekle geciriyordum zamani cokuyordum. Son 1 yildir temizlik yapiyorum canim sikildiginda baktim terapi gibi geldi yaparken beni sikan seyi dusunmedigini fark ettim bana iyi geldi. Uzuldugumde aliyorum elime bez toz cam kapi bastan asagi temizlik zaten vucut yorulunca beyin dusunmek istemiyo olumsuzluklari. Sizde caniniz sikkinken kendinize bi ugras edinin eminim fayda gorursunuz. Benim iki kucuk cocuk oldugu icin hobi vs tarzi seyler yapamiyorum siz yapip deneyin.

Çok klişe ama uzmandan yardim alın ve kendinize çok odaklanmayin o an istemeseniz de görüşün arkadaşlarınızla dışarı çıkın kafa dağıtan şeyler yapın zorlayın kendinizi

Bende sıkıntılı olunca iştah falan kalmaz, midem bulanır yiyemem. Kimindede tam tersi etki yapıyo

Çok klişe ama uzmandan yardim alın ve kendinize çok odaklanmayin o an istemeseniz de görüşün arkadaşlarınızla dışarı çıkın kafa dağıtan şeyler yapın zorlayın kendinizi
Bugün hava burada çook güzel o yüzden dısarı çıkıcam insallah

Büyü vb konular yasaktır.

Back
X