- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Merhaba kızlar, gerçekten düşünmekten kafayı yiyecem. Sizinle paylaşıp önerilerinizi almak istiyorum. Sorun erkek arkadaşımla. Son 1aydır nerdeyse hergün kavga çıkarıyo. Üstelik elle tutulacak bi problemde yok. Ben askere gideceği için hep alttan almaya çalışıyorum. Zaten hemen sinirlenen biri. Askerlik psikolojisi de var onun için böyle yapıyodur diyorum ama artık yoruldum. Çünkü her sabah uyandığımda bişeye küsmüş oluyo ama ne olduğunu bilmiyorum. Güç bela öğreniyorum ve alttan almaya çalışıyorum. Akşama anck gönlünü alıyorum yarın sabah bi daha aynısı. Diyorum biz daha büyük sorunlar yaşadık o zmn bile böyle değildik niye böyle yapıyosun diyorum. Kesinlikle haksız olduğunu kabul etmiyo. En son kavgasına gelince. Dün mesajlaşıyoduk. Bende rahatsızdım halsizlkte vardı. Bunu biliyodu. Ben uyucam dedim. Uyuma biraz daha yazışalım dedi bende tmm dedim. Bi yarım saat daha yazıştık ben uyuyakalmışım. Sabah msj attım özür diledim uyumuşm diye tabi beyefendi bana uyuyakaldm diye kızmş küsmüş. Bende dedim benim hasta olduğumu biliyodun uyuma da dedin bende dayanamadım dedim bahaneymiş bu. Bende en son dayanamadım yoruldum artık senle gelecek beni korkutmaya başlıyo. Sorun yokken böyle yapıyosun dedim. Hala haklı olduğunu düşünüyo. Bende akşama kadr mesaj atmadım.Akşm üzeri aramış görmedim geri aradım beni sevdiğini söyledi bende istediği gibi cvp vermedim. Sonrada bişe olmamış gibi msj atmaya devam etti. Ama ben kırgınım. Bu huyuyla napacm yada ona nasl davranmalıyım.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
çok şükür bin şükür seni bana verene....