Bu hzn geer mi:((?

umarım şu dönemi kazasız belasız atlatıp hayırlısı ile yuvamızı kuralım :Saruboceq:
ben bu sabah kavga ettim çok zorluorum ama bilerek yapmıyorum sorun yaratıyorum ama bilinçli değil içime fenalık basıyor bir anda konuşurken sölediğini yanlış anlıyorum
ona da kıyamam elinden geleni yapmaya alışıyor susuyor huyuma gidiyor ama biraz daha böle giderse defol diyecek Allahtan çok zaman yok biraz daha çeker
çekmessede canıma minnet derim şu an........:1no2:
ama benim ve senin yaşadıklarını yaşayan çok sanırım tek değiliz
yemin ederim şuan aynı psikolojideyiz bende ayrılamam ama o yeter be dese heralde sevinirim sonra aklım başıma gelince nolur bilmiyorumda sarhoş gibiyim hiç bişey düşünemiyorum şuan...6 ay nişanlı kaldık 6 ay nasıl geçti bilmiyorum 6 gün gibi kim bilir bu 29 gün nasıl hızlı geçer:çok üzgünüm:

Zamanla alışırsın mutlaka..

Öyle olmasa uzaklara evlenen herkes boşanırdı hemen..

Zaten ilk 1 sene aynı şehirde olacakmışsınız bu da iyi, üzülme..

Sonrasında da sık sık gelmeye çalışırsın, yıpratma kendini bu kadar.

yemin ederim şuan aynı psikolojideyiz bende ayrılamam ama o yeter be dese heralde sevinirim sonra aklım başıma gelince nolur bilmiyorumda sarhoş gibiyim hiç bişey düşünemiyorum şuan...6 ay nişanlı kaldık 6 ay nasıl geçti bilmiyorum 6 gün gibi kim bilir bu 29 gün nasıl hızlı geçer:çok üzgünüm:

Bu kadar kafaya takacağını , psikolojini bozacak kadar kendini yıpratacağını, nişandan önce falan hiç düşünmedin mi?

Yani bu kadar sorun olacaktı madem, iş konusu ayarlama gibi birşeyiniz olamaz mı?

Tatlım sakin sakin düşün
Bak ne güzel sana çok çok değer veren bir ailen var sen nerde olursan ol...
Karşılıklı olan bir ilişkin var..
Evleneceğin zaman eşinle yaşayacağın güzel anları düşün
Kendi evinizde kimse size karışmadan
ıstediğiniz gibi gezip kimseye söylemeksizin el ele dolaşacaksın
Böyle düşün
Ve hep mutlu ola.s.

ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın bence mutlu ol. benim şurda 10 gün sonra nikahım var ama nişanlımdan ayrıyım. nişan attık aileler yüzünden keşke derdim olsa da tek bu olsa

Bu kadar kafaya takacağını , psikolojini bozacak kadar kendini yıpratacağını, nişandan önce falan hiç düşünmedin mi?

Yani bu kadar sorun olacaktı madem, iş konusu ayarlama gibi birşeyiniz olamaz mı?
ben işin hep laylaylomundaydım taki dün kına için abiyeyi aldık gelinlik için ölçü alındı aklım başıma geldi,iş konusunda bişey yapılamaz nişanlım memur çünkü doğuya gitmek zorunda...

evet aynı ruh hali:1no2:
ama ben geçeceğine inanıyorum
ailem ile olmamın tadını çıkarıyorum onlara zaten hüznümü belli edemiyorum
sadece onlarla olmanın keyfini çıkarıyorum ve bunada alışacağıma inanıyorum
ve seninle dertleşmek nedendir bilmem iyi geldi :enbuyukkk: bana yazabilrisin
şimdiden mutluluklar canım

Kızlarrr yapmayın lütfen..yani adamlar bıraksa onu bile kabul edeceksiniz. Aileleriniz de üzgün olsa bile emin olun ki bu tatlı bir hüzündür onlar için. Kendi yuvanızı kuruyorsunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başlayacaksınız, bunun için aileleriniz nasıl gurur ve sevinç duyuyorlardır. Siz de bunu tatlı bir hüzün olarak yaşayın lütfen. Kendinizi bu kadar vahim durumda hissetmeyin. Yapmanız gereken tek şey ailenizle geçireceğiniz son bekarlık günlerinizin tadını çıkarmak. Sonra gün gelecek babaevinizde rahat edemeyecek, kendi evinizi özlemeye başlayacaksınız.

ahh canım geçmez olurmu hiçinan hepimiz yaşadık bunlarıama sonra öyle bir geçiyorki sanki o evde onca yıl hiç yaşamamışsın gibi kendi evini özlüyorsun :lepi:

ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın bence mutlu ol. benim şurda 10 gün sonra nikahım var ama nişanlımdan ayrıyım. nişan attık aileler yüzünden keşke derdim olsa da tek bu olsa
çok üzüldüm durumuna ya inşallah en kısa zamanda sorunların hallolur ve inşallah en kısa zamanda nişanlına sorunsuz bi şekilde kavuşursun hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah :çok üzgünüm:

çok üzüldüm durumuna ya inşallah en kısa zamanda sorunların hallolur ve inşallah en kısa zamanda nişanlına sorunsuz bi şekilde kavuşursun hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah :çok üzgünüm:

sanmıyorum düzeleceğini. sen hayllerine kavuşup gideceksin düşünsene telli duvaklı çıkacaksın evinden kınan da olacak düğününde.. benim olsa bile bunların hiçbiri olmayacak. bi kuru nikah.. onda ailemden kimse yok.. yerinde olmayı çok isterdim. kıskandım sanma sakın allah daima güldürsün yüzünü..

cnm yaaa kendımı hatırladım okuyunca aynı duygular ıcındeydım dugunumde bıle ıcımde bı acı hıssedıyodum eglenememıstım bıle,bende daha bır yıllık evlıyım ama ınan alısıyosun bı sure sonra bencede o en onemlı gununun tadını cıkarmalısınnn..

sanmıyorum düzeleceğini. sen hayllerine kavuşup gideceksin düşünsene telli duvaklı çıkacaksın evinden kınan da olacak düğününde.. benim olsa bile bunların hiçbiri olmayacak. bi kuru nikah.. onda ailemden kimse yok.. yerinde olmayı çok isterdim. kıskandım sanma sakın allah daima güldürsün yüzünü..
canım öyle düşünme ya dua edecem senin için inşallah herşey yolunda gider belli olmaz ümitsizliğe düşme lütfen:çok üzgünüm:

inşallah.. ama ben pek sanmıyorum her yolu denedik bütün kapılar kapandı. bize çare bırakmadılar. sen de üzüleceğin yerde tadını çıkar kıymetini bil bu güzel günlerin.

inşallah.. ama ben pek sanmıyorum her yolu denedik bütün kapılar kapandı. bize çare bırakmadılar. sen de üzüleceğin yerde tadını çıkar kıymetini bil bu güzel günlerin.
offff... ya neden böyle ??insanlar nasıl başka bi insanın mutsuzluğuna bu kadar kolay sebep olabiliyolar eminim ortada elle tutulur çok büyük bi sebepde yoktur her olayda olduğu gibi bundada inat ve gururdur sadece,ama sonuç evlatlarının içinde ömür boyu kalacak hevesler:gitme:canım Allah sana öyle büyük mutluluklar versinki bunları hatırlama bile:Saruboceq::çok üzgünüm:

nişanlımla hiç sorunum olmadı 8 ay nişanlı kaldım 1,5 yıl da geçmişimiz var. ablasının bana ve anneme küfür etmesi ki ailesiyle zaten görüşmezdi hazımsızlıkları ondandı belki de uzak tutmaya çalıştık hep bu sfer engel olamadık. bizimkilerde işi gurura inada döktüler bütün sulalem bir oldu bu iş olmaz da olmaz başka laf bilen yok. nasip kısmet.belki heveslerim içimde kalcak ama allah sonumuzu iyi etsin acısı öyle çıksın bu yaşadıklarımızın

Sadeca zaman gerekiyor ...

Sonra bir bakmışsın ki baba evin sana misafir evi gibi gelecek..

Hepimiz yaşadık bunları ama alışıyorsun inan.

Mutluluklar dilerim a.s.

Sadeca zaman gerekiyor ...

Sonra bir bakmışsın ki baba evin sana misafir evi gibi gelecek..

Hepimiz yaşadık bunları ama alışıyorsun inan.

Mutluluklar dilerim a.s.
misafir evi gibimi yani onlarda bensizliğe alışacak öylemi:gitme::gitme:

sen ailenden hiç mi ayrı kalmadın bu zamana kadar ondan mı acaba bu kadar duygusal bakışın olaya ?

açıkçası herkes anlıyorum demiş ama ben anlayamadım bu psikolojiyi... belki de liseden beri ailemden ayrı yaşıyorum diye...

kusura bakma ama çok fazla hüzünlü geldi bana halin... dilerim geçer ... ama çok hassassın galiba bu konuda...

yine de yeni bir hayat başlıyor senin için ; hem de sevdiğin adamla ; senin de bir ailen ve hatta çocukların olucak... senin şimdi bu hayalleri kurup heyecan duyman lazım hüzün duyman değil ki...
acaba seni tedirgin edecek birşeyler mi yaşadın?

Back
X