Bu ilginc durumun sebebi nedir sizce?

Ayni zamanda sut kardesim evet.. ....Acikcasi kuzenim cok saf ...... Korkuyor yani aniden evlenir falan...... Ben onunla cok yakinim onun baska kardesi falan yok ve biz oz kardes gibiyiz hatta daha oteyiz

Öz kardeşten daha öte olan bağlılık nedir ? Anası ,babası değilsiniz , geriye ne kalıyor peki ?

İfşa olmamak için konudaki mesajları eğip bükerken süt kardeş yazdınız da geri mi dönemiyorsunuz lafınızdan ?

Önce arkadaştı. " Hayırdır sen bu çocuğa aşık mısın "demesinler diye önce " kuzen " e ; kuzeniyle evlenenler var diye de konuyu " süt kardeş " e mi çevirdiniz ?

Sizi şahsen tanımıyoruz. Platonik aşık olduğunuz biri mi bu kişi ? Veya geçmişte sevgilinizdi de ; ara verelim deyip yeni bir aşka mı yelken açtı ?

Yıllarca ümitle bekleyip bir kaç ayda eski sevgilisi başkasıyla evlenecek diye endişe eden bir kızın hikayesini okuyormuşuz gibi geliyor.

Eğer öyleyse tüm konularınızın mantıklı bir açıklaması oluyor.

Eğer öyle değilse de bırakın kuzeniniz , süt kardeşiniz ne halt ederse etsin ; biraz da kendi hayatınıza odaklanın.

Ayrica kizin ailesi oyle dindar falan da degil, bekaretle ilgili bir dusunceleri falan da oldugunu dusunmuyoruz o yuzden.. Ayrica oglan tarafi oyle cok zengin falan da degil, oglanin okudugu bolum cok iyi bir bolum de degil, oglan asiri yakisikli da degil.. Peki sizce nedeni ne olabilir

Sanmiyorum istanbulda universite okuyan kiza niye baski olsun ki

Bu peşin hükümlerinizin kaynağı nedir ? Bir kadının bir başka kadın hakkında bu cümleleri yazmasını anlayışla karşılayamıyorum.

Size göre : kız , oğlanla gezsin ama evlenmesin. Sebep ? Ailesi dindar değil sizce , ondan. Diyelim ki dindar değiller ; kızlarını yolda mı buldular , seviyorsan kızım evlen diyemezler mi ?

İstanbul da okuyunca ne oluyor ? İstanbuldan kastınız kızın ailesinden uzakta okuması zannediyorum.

Aileden uzakta okuyanlar : sevdikleri erkeklerle evlenmeyi isteyemezler mi ?

Arkadaslar, universitede okuyan iki genc var.. Bunlar kisa suredir sevgililer, okullarinin bitmesine de daha var.. Bunlardan kiz tarafi asiri bir hiz icinde.. Yani evlilige falan da getirmeye basladilar hemen konuyu.. Sizce bu durumun sebebi nedir?. Bazi ayrintilar yaziyorum konuyu daha iyi anlamaniz icin, hamilelik gibi bir durum yok, o kesin.. Ayrica kizin ailesi oyle dindar falan da degil, bekaretle ilgili bir dusunceleri falan da oldugunu dusunmuyoruz o yuzden.. Ayrica oglan tarafi oyle cok zengin falan da degil, oglanin okudugu bolum cok iyi bir bolum de degil, oglan asiri yakisikli da degil.. Peki sizce nedeni ne olabilir
Aşırı konu açmanız ,eski konuları tekrar değiştirerek açmanız vs ben sizi takıntılı bulmaya başladım.

Fikirlerinizi bekliyoruz hadi senin yerine ben aynı konunun şubat versiyonunu atayım.. Ocak versiyonu da var bu konunun, onu merak eden bulabilir veya nicedayi tanıyanlar anlatır 😂 Aynı kişiden 3 kere kısa aralıkta konu açıyorsan hele ikincisinde çocuk bana anlattı demişsin cidden ben hayal ürünü bir hikaye olarak anlıyorum artık ama değilse kardeş mardeş değil ex kişini hala yakın markaja alıp milletle dalga geçiyorsun..
Evet cunku benim biyolojik kardesim yok, babamin ikinci evliligi, sorunlu durumlar var.. Niye kardesim yerine koyabilecegim birilerini bu kadar garipsiyorsunuz ki.. Bilmiyorsunuz aile iliskilerimi, nasil bir dinamikte buyudugumu.. Yargilamak kolay ama

Öz kardeşten daha öte olan bağlılık nedir ? Anası ,babası değilsiniz , geriye ne kalıyor peki ?

İfşa olmamak için konudaki mesajları eğip bükerken süt kardeş yazdınız da geri mi dönemiyorsunuz lafınızdan ?

Önce arkadaştı. " Hayırdır sen bu çocuğa aşık mısın "demesinler diye önce " kuzen " e ; kuzeniyle evlenenler var diye de konuyu " süt kardeş " e mi çevirdiniz ?

Sizi şahsen tanımıyoruz. Platonik aşık olduğunuz biri mi bu kişi ? Veya geçmişte sevgilinizdi de ; ara verelim deyip yeni bir aşka mı yelken açtı ?

Yıllarca ümitle bekleyip bir kaç ayda eski sevgilisi başkasıyla evlenecek diye endişe eden bir kızın hikayesini okuyormuşuz gibi geliyor.

Eğer öyleyse tüm konularınızın mantıklı bir açıklaması oluyor.

Eğer öyle değilse de bırakın kuzeniniz , süt kardeşiniz ne halt ederse etsin ; biraz da kendi hayatınıza odaklanın.
Niye bu kadar garipsediginizi anlamadim acikcasi.. Benim nasil bir ailede buyudugumu bilmiyorsunuz ki.. Bazi eksikliklerden dolayi kuzenlerimi vs kardesim yerine koymam bence normal.. Kaldi ki daha once ben buraya diger kuzenlerim icin falan da konular actim, isterseniz linklerini de atabilirim.. Neden bu kadar garipsediginizi anlamadim.. Ayni konuyu aciyormusum gibi neden davraniyorsunuz ki?. Bazi gelismeler oluyor ben de onlari yazarak yeniden aciyorum, kimseye de bir zarari oldugunu dusunmuyorum.. Ayrica bu bahsi gecen kisinin annesi benim manevi annem, siz benim kendi annemle olan iliskimi bilmiyorsunuz niye yargiliyorsunuz?. Yaklasiminizi uzucu buldum

Aşırı konu açmanız ,eski konuları tekrar değiştirerek açmanız vs ben sizi takıntılı bulmaya başladım.
Degistirerek acmadim ki.. Daha once evlilik falan demiyorlardi simdi evlilige getirildi konu.. Ben de bunu da belirterek actim.. Sanki ayni konuyu kopyalamisim gibi davraniyorsunuz

Degistirerek acmadim ki.. Daha once evlilik falan demiyorlardi simdi evlilige getirildi konu.. Ben de bunu da belirterek actim.. Sanki ayni konuyu kopyalamisim gibi davraniyorsunuz
Bu durumdan size ne.Bir bırakın insanları yahu.Kendi yaşamınız yok mu

Mesele kapmak degil.. Neler izliyoruz mesela neler neler cikiyor dolandirilanlar gibi.. Yoksa illa ki biriyle evlenecek zamani gelince, konu o degil.. Mesela evlilikle ilgili son zamanlarda demeye baslamislar ki cevrede laf soz oluyor evlendiler mi bunlar falan diyorlarmis sozde.. Madem boyle bir cevredeler bunlari niye bastan dusunmediler, niye cocugu evlerine falan soktular madem veya niye bu laflari yansitiyorlar
Öyle olmuyor işte başta evlilik gündemde olmadan görüşsun tanısin mantığı oluyor.Sonra süreç uzayınca aileler bakıyorlar bunlar yeterince konuştu demekki anlaştılar artık ciddiye binsin uzamasin diye.Bnece mantikli

Back
X