O yüzden ikilemde kalıyorum bendeHala nişan konularını falan açıyosa sizinle ilgili fikri değişmemişte başka bi sorunu olabilir keyifsiz bi dönemde belkide.biraz bekleyin hemen üstüne gitmeyin
Nişan için acele etmeyin sizin için ortada bi sorun var ve önce bu sorunun çözülmesi lazım.alın karsınıza konusun değiştiğinin farkındamsn neden böyle bilmem gereken bişey varmı en ufak bi tereddütün varsa o yola girmek istemiyorum diyin tartışmadan konusun amaO yüzden ikilemde kalıyorum bendesonra şeytanda dürtüyor ya artık ailelere söyledik diye vazgeçemiyor ama emin değilse falan filan diye. Bi taraftan neler yaparız diyede soruyor ama tüm o güzel sözleri ilgisi gitti. Ve bu şekilde ilişki sürdürmek istediğimden emin değil. Bu şekilde nişanlı kalmaktan emin değilim..
Tamam teşekkür ederim, yarın mutlaka konuşucam..Nişan için acele etmeyin sizin için ortada bi sorun var ve önce bu sorunun çözülmesi lazım.alın karsınıza konusun değiştiğinin farkındamsn neden böyle bilmem gereken bişey varmı en ufak bi tereddütün varsa o yola girmek istemiyorum diyin tartışmadan konusun ama
kaç yaşındasınız sen ve sevgilin, profilindeki filme ben 20 yıl önce mi ne gitmiştim merak ettim
Evet doğru söylüyorsunuz ama geçen gün dedim aksilik oldu sonra erteledik ve gitmemiz gereken yer yerine evde oturmayı tercih etti. Şimdi kalkıp bir daha söylersem zorlamış gibi olcak ben bundan nasıl zevk alabilirim.. :/ suan izinli ve hala sacma sapan işler uğruna iş yerine gidiyor oradaki arkadaşlarıyla gırgır yapıyodur kesin. Bugn bu güzel havada gel bi çay içelim konuşalım demez mi insan.Azicikta siz plan yapin suraya su zaman gidelim diyin valla hep bi kisinin plan yapmasi zor oluyor. Yeni biyer bulun oraya gidelim diyin acin haritayi keyfince gidin eglenin. Benim eşimde planlari bana birakiyor genelde yeni yer keşifleri bende oluyor ve uyuz oluyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz ama geçen gün dedim aksilik oldu sonra erteledik ve gitmemiz gereken yer yerine evde oturmayı tercih etti. Şimdi kalkıp bir daha söylersem zorlamış gibi olcak ben bundan nasıl zevk alabilirim.. :/ suan izinli ve hala sacma sapan işler uğruna iş yerine gidiyor oradaki arkadaşlarıyla gırgır yapıyodur kesin. Bugn bu güzel havada gel bi çay içelim konuşalım demez mi insan.
23/28 yaşlar. Yağmurda gitmedik çünkü arabamız yoktu o gün servisteydi ve çok siddetliydi yağmur
Haklısınız. Attım mesaj az önce. 40 yıllık evli profilinde mi yaşıcağım ben ilşşkimi onlar bile daha ilgilidir birbilerine eminim.ya yanlış anlamada çok gençsiniz ve sizin pozisyonunuzda bir birine aşık bi çift kar tipisi olsa bile buluşur, ben kesinlikle bişeylerin normal gitmediğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?