Bu ilgisizlik mi? Ben mi abartıyorum.!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
kızlar merhaba, erkek arkadasımla bir süredir sanki uzaklaşmış gibiyiz bilemiyorum eminde olamıyorum tepki
Vericem ama bir yanımda bekle diyor özetle:

Sabah günaydır falan der işe gider gün içinde bir iki konuşuruz geceye kadar. Bir aramasıda bana ait olur, yada ben ararsam gene 3 olur bu konuşma. Arada mesaj güzel söz veya ne bileyim bir şey yapmaz işide buna engel olcak düzeyde değil. İzin gününde buluşalım demez hatta benim şurada işim var gidiyorum diyor ikidir.

Ben geçen buluşalım bir şeyler içeriz dedim dediğim gün yağmur yağdı çıkmadık oda pazartesi buluşalım üzülme hem seni şuraya götürcem dedi pazartesi oldu bize kahvaltıya gel dedi, bir şey demedim. oraya gittim. Şimdi gene izin günü için tek bir plan yok. Arayınca normal konuşur, eskiden mesajlarda veya arada gene mesajlar atıp güzel şeyler söylerdi hiç biri yok.

Ne demem lazım. Bu durum sinirimi bozdu bu ne böyle 40 yıllık evli gibiyiz resmen.
Üstelik nişan düşünüyorduk o konuları açıyor ama ben korkuyorum bu şekilde normalleştirmesine? Yada cidden ben mi abartıyorum ya. :(

Hala nişan konularını falan açıyosa sizinle ilgili fikri değişmemişte başka bi sorunu olabilir keyifsiz bi dönemde belkide.biraz bekleyin hemen üstüne gitmeyin

Hala nişan konularını falan açıyosa sizinle ilgili fikri değişmemişte başka bi sorunu olabilir keyifsiz bi dönemde belkide.biraz bekleyin hemen üstüne gitmeyin
O yüzden ikilemde kalıyorum bende :( sonra şeytanda dürtüyor ya artık ailelere söyledik diye vazgeçemiyor ama emin değilse falan filan diye. Bi taraftan neler yaparız diyede soruyor ama tüm o güzel sözleri ilgisi gitti. Ve bu şekilde ilişki sürdürmek istediğimden emin değil. Bu şekilde nişanlı kalmaktan emin değilim..

O yüzden ikilemde kalıyorum bende :KK43: sonra şeytanda dürtüyor ya artık ailelere söyledik diye vazgeçemiyor ama emin değilse falan filan diye. Bi taraftan neler yaparız diyede soruyor ama tüm o güzel sözleri ilgisi gitti. Ve bu şekilde ilişki sürdürmek istediğimden emin değil. Bu şekilde nişanlı kalmaktan emin değilim..
Nişan için acele etmeyin sizin için ortada bi sorun var ve önce bu sorunun çözülmesi lazım.alın karsınıza konusun değiştiğinin farkındamsn neden böyle bilmem gereken bişey varmı en ufak bi tereddütün varsa o yola girmek istemiyorum diyin tartışmadan konusun ama

Nişan için acele etmeyin sizin için ortada bi sorun var ve önce bu sorunun çözülmesi lazım.alın karsınıza konusun değiştiğinin farkındamsn neden böyle bilmem gereken bişey varmı en ufak bi tereddütün varsa o yola girmek istemiyorum diyin tartışmadan konusun ama
Tamam teşekkür ederim, yarın mutlaka konuşucam..

Belki heyecan bitmiştir ..Nisan konusunu kendi açıyor ve hala ilgisiz tavırlar sergiliyorsa ,evlilik talimi yapıyordur. .bak böyle olcaz haberin olsun,diye de davranışlarıyla Seni uyarıyordur ..

kaç yaşındasınız sen ve sevgilin, profilindeki filme ben 20 yıl önce mi ne gitmiştim merak ettim

Azicikta siz plan yapin suraya su zaman gidelim diyin valla hep bi kisinin plan yapmasi zor oluyor. Yeni biyer bulun oraya gidelim diyin acin haritayi keyfince gidin eglenin. Benim eşimde planlari bana birakiyor genelde yeni yer keşifleri bende oluyor ve uyuz oluyorum.

Azicikta siz plan yapin suraya su zaman gidelim diyin valla hep bi kisinin plan yapmasi zor oluyor. Yeni biyer bulun oraya gidelim diyin acin haritayi keyfince gidin eglenin. Benim eşimde planlari bana birakiyor genelde yeni yer keşifleri bende oluyor ve uyuz oluyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz ama geçen gün dedim aksilik oldu sonra erteledik ve gitmemiz gereken yer yerine evde oturmayı tercih etti. Şimdi kalkıp bir daha söylersem zorlamış gibi olcak ben bundan nasıl zevk alabilirim.. :/ suan izinli ve hala sacma sapan işler uğruna iş yerine gidiyor oradaki arkadaşlarıyla gırgır yapıyodur kesin. Bugn bu güzel havada gel bi çay içelim konuşalım demez mi insan.

Bana da bir soğukluk olmuş gibi geldi.
İş ciddiye binince sanırım bi haller oluyor bunlara.
Fikri bile soğutmaya yetmiş.
Konuşun bu konuyu,öff sıkma falan derse de iş artık dönülmez noktaya gelmiş demektir.

Evet doğru söylüyorsunuz ama geçen gün dedim aksilik oldu sonra erteledik ve gitmemiz gereken yer yerine evde oturmayı tercih etti. Şimdi kalkıp bir daha söylersem zorlamış gibi olcak ben bundan nasıl zevk alabilirim.. :/ suan izinli ve hala sacma sapan işler uğruna iş yerine gidiyor oradaki arkadaşlarıyla gırgır yapıyodur kesin. Bugn bu güzel havada gel bi çay içelim konuşalım demez mi insan.

Plan yapmak cikip birseyler icelim demek degil. Yada 2 adim otediki yere gidelim demek degil ki. Al bak cevreye yakina gidilebilecek daha önce gormediginiz neresi var. Bak şu x yerde şunu yapariz oradan suraya geceriz gibi planlama yapin sonra rotayida koyun onune. Gittikten sonra illa plana uymak zorunda da degilsiniz istege gore degisir.
Her hafta olmasada arada bir boyle seyler yapmak sıkıcılığı kirar. Habire ayni yerlere gitmek, nereye gidecegini bilmeden disari cikip sonra karar vermeye calismak insanin hevesini kacirir.

Ilişkinizin dinamigi bunun üzerine kuruluysa, ilgisizlik degildir. Ama eskisine oranla degisiklik hissediyorsanız, sakin ve anlamaya calısır bir dille uygun bir zamanda "sence bizim aramızda böyle böyle bir durum mu var,yoksa ben mi evham yaptım" diyebilirsiniz. Konusmak cogu zaman cözer, karsınızdaki ayının teki degilse tabi.

23/28 yaşlar. Yağmurda gitmedik çünkü arabamız yoktu o gün servisteydi ve çok siddetliydi yağmur

ya yanlış anlamada çok gençsiniz ve sizin pozisyonunuzda bir birine aşık bi çift kar tipisi olsa bile buluşur, ben kesinlikle bişeylerin normal gitmediğini düşünüyorum

ya yanlış anlamada çok gençsiniz ve sizin pozisyonunuzda bir birine aşık bi çift kar tipisi olsa bile buluşur, ben kesinlikle bişeylerin normal gitmediğini düşünüyorum
Haklısınız. Attım mesaj az önce. 40 yıllık evli profilinde mi yaşıcağım ben ilşşkimi onlar bile daha ilgilidir birbilerine eminim.

Back
X