- 7 Nisan 2016
- 10
- 2
- 86
- Konu Sahibi Ladydianaspencer92
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim :) uzun zamandr takip edıyordum ama üyeligim yoktu..gelelim konumuza..ben 24 yasında memur bir bayanım..ailemden 1 1bucuk saatlik uzaklkta kucuk bir yerde görev yapıyorum.görev yaptıgım yerle memleketim arasında büyük kültür farkları var cunku benim yasadıgım yer oldukca acık goruslu ve turistik bi bölge.calıstıgım yer ise tam tersi cok kapalı yabancıyı kolay kabul etmeyen bayanların pek çalışmadıgı bi bölge ve dinimizi yasamayanları tuhaf karsılıyorlar..bence herkesin dini kendine olmalı..erkek arkadasımla benım calıstıgım yere gidip geldkce tanıstık.bi süre birbirimizi tanıdıktan sonra cıkmaya basladıkçmesleklerimizde brbrine yakın.kendisi buranın yerlisi ve tanınan bilinen bi aileye mensup.maddi durumlarıda oldukca iyi.dinimizin sartlarınıda fazlasıyla yerıne getırıyor buda beni fazlasıyla memnun eden bisey.yalnız sorun şu ki bizim ilişkimizin duyulmasını kesinlikle istemiyor.bu yuzden genelde liseli aşıklar gibi kaçamak gorusuyoruz.onceden her gun gorusurduk ama simdi ilişkimiz duyuldugundan hftada 1 veya 2 gorusur olduk oda geceleri..calıstıgım yerdekiler sanki yanls bir sey yapıyormusuz gibi surekli laf soktulr durdular.ve kendisi gelmez oldu bendende sogudu.acıkcası anlamadgım bi şekilde kafasını karstrmıslar cocugun.2 ay ankaradaydım yani uzaktaydm inanın daha iyiydi aramz.simdi duzeldık ama patronuna bile sadece arkadasım demis ve soranlara da oyle demis.kendisi evlilik dusunmuyor uzun bi sure cunku 2 ciddi ilişksi olmus 2sindende kazık yemis guvenı yok kmseye.ailesinin onayıda cok onemli.ben nun ailesinn ona kapalı bi bayan dusundgunu dusunuyorum.hep oyle olmus cnku.vede kendi memleketlerinden olacak tabi.ailesinn goruslerınıde fazlasyla onemsiyor.ben bi kaç kez soyledım eger bu ılıskıde beni oyalıyorsan hakkımı helal etmıcegımı soyledım ama benı cok sevdgnı asla oyalamıcagnı soyledı.ve ılerıye gıtmeden birseylerde yasyoruz..buda aslnda dini yasayan bir ınsana ters kac defa soyledım bunuda..bulusunca gayet iyiyiz ama bu ılıskı nereye gıdıyor bılmıyorum..bunları dıle getryorum ama net cevaplar alamıyorum bi turlu.ben sevıyorum ama ciddye gıdersek onların ortamına ayak uydurablrmıyım bunu hıc bılmıyorum.kesinlikle baska bi yerdede yasamayı dusunmuyor.aılesınn dıbınde olacakmıs sırketlerınden dolayı.bende ailemn yanına tayın ıstemeyı dusunuyorum ama ondanda ayrlmak ıstemyorum.bende bı kaç yıl evlilik dusunmuyorum.yorumlarınızı bekliyorum kızlarr :)