Bu ilişki yürür mü ?

Öyle bir amacım asla yok olamaz. Ben her zaman kadınların arkasındayım. Erkeklere de hiç inanmam çünkü yüzde 90ı karaktersiz. Bunu unutmayın. İyi günler
Teşekkürler beni aydınlattığınız ve yoluma ışık tuttuğunuz için. Sevgiler

Eee şimdi sizle ilk defa öpüştüyse ve kendine denk birisi arıyorsa 2. kez kendisiyle öpüşen birini mi arayacak? Eskiden yalanın da bir adabı vardı.
Zaten 0 inandırıcılık 25 yaşında bi erkek ilk kez öpüşmüş asla inanmadım

Öyle bir uygulamaya eğlence amaçlı girmez kimse saçmalığa bak ya sizde inanmışsınız. Uzağa gitti diye ayrılmış işte bundada bilerek sizi suçlayarak yapmış kendinizi kötü hissedin diye
Ben de bunu söyledim seninki bahane uzaktan yapamam diye. Ne alakası var ben zaten bunun en başında farkındaydım hiç başlamazdım dedi. Ben biraz dar görüşlüyüm bunlar benim için önemli konular dedi. Ama kesinlikle bahane olduğunu düşünüyorum bende

Ben de bunu söyledim seninki bahane uzaktan yapamam diye. Ne alakası var ben zaten bunun en başında farkındaydım hiç başlamazdım dedi. Ben biraz dar görüşlüyüm bunlar benim için önemli konular dedi. Ama kesinlikle bahane olduğunu düşünüyorum bende
Yanınızdayken bakire olup olmadığınızı sormuş ilişkiye açık mısınız bakalım diye öyle olduğunu görünce kaçtı işte bunu da sizi geçmiş ilişkinizle suçlayarak yaptı kendinizi kötü hissedin diye kendisinin yemediği halt kalmamıştır emin olun

Beni terk etti zaten güncelleme olarak yazdım son olayları
Güncellemeyi okudum sinir tepeme çıktı.
Yahu kardeşim senin kendine hiç mi saygın yok?
Bekaretini sorguladığı anda ağzının payını vermemissin onu da geçtim sana saygısızlık yapmaya devam etmiş beyfendi sen de buna izin vermişsin pes yahu !
Ayrıca kendisinin kimseyle opusmemesini geçtim Bodrum'da yüzde doksan dokuz ihtimalle eskortlarla takılmıştır bu herif.
Sende hala Twitter dan filan bakmaya devam et olur mu ?
Neymiş hediyenin fotoğrafını koymuşmus.
Sana çok aşık bayılıyor aşkından öldüğü için koymuştur emin ol.
Dikkatini çekip sana daha fazla saygısızlık yapabilmek için yapmamıştir.

Sigara kullanmıyorum ama kullansaydım ve sevgilim paketi çöpe atsaydı sinirlenirdim. Siz onun çocuğu musunuz? Bodrumda büyük bir ihtimalle bir kadınla beraberdi çünkü orda ısrarla konuşmayıp ülkesine dönünce şak diye araması çok saçma. Arkadaşlarıyla her dakika dip dibe değillerdir ki 2 dakika görüşme yapıcam diyip onlardan ayrılabilir bahane bu. İlk kez seninle öpüşmesi hiç inandırıcı gelmedi nedense. Bence seni başından atmak için bu bekaret olayını kullanıyor. Fotoğrafı paylaşıp kaldırması da tamamen dikkat çekmek için onun peşinden koş diye yem atıyor aklınca.

Bu yaşlar harbi tehlikeli yaşlarmış
Adam bakire sorguluyo ne kadar ileri gittin diyo
Bizimkide bize soruyor konuşsam mı bilemedim ki yaa
Şey diyelim ‘erkek tabi merak eder o tarz seyleri ne var canım’

Güncellemeyi okudum sinir tepeme çıktı.
Yahu kardeşim senin kendine hiç mi saygın yok?
Bekaretini sorguladığı anda ağzının payını vermemissin onu da geçtim sana saygısızlık yapmaya devam etmiş beyfendi sen de buna izin vermişsin pes yahu !
Ayrıca kendisinin kimseyle opusmemesini geçtim Bodrum'da yüzde doksan dokuz ihtimalle eskortlarla takılmıştır bu herif.
Sende hala Twitter dan filan bakmaya devam et olur mu ?
Neymiş hediyenin fotoğrafını koymuşmus.
Sana çok aşık bayılıyor aşkından öldüğü için koymuştur emin ol.
Dikkatini çekip sana daha fazla saygısızlık yapabilmek için yapmamıştir.
Ağzının payını verdim emin ol hatta bana bitirirken dedi ki konuşalım yine ben senin gibisini bulamam ayakları da yaptı

Back
X