Tıpe baa..lafa baaa:))ne kadar hızlı yaşarsanız,o kadar hızlı tüketirsiniz
20 yıl tadında konsantre bi 2ay verdin herhalde adama..2ayda bezdi..
sen niye bana taktın yahuTıpe baa..lafa baaa:))
20 yıl tadında konsantre bi 2ay verdin herhalde adama..2ayda bezdi..
Bir kefe insan sevdiğinin yanindan ayrılmak istemez..1.5 ay karar vermek için iyi bir süre belli ki seni sevgili olararak kabul edememiş bu süre içinde ama senin tepkinden dolayı olayı yumuştamiş..senin ondan ümidi kesip ilişkiyi bitirmeni bekliyor gibi..erkekler % 99 böyle yapar2aydır birlikte oldugum biri var. cok hızlı basladık. başta birbirimizden cok hoslandık beraber yasamaya basladık. Hersey yolunda sanıyordum.1.5 ay sonunda beni sevmedigini söyledi ayrılmak istedi. Ben sok tabi agladım bagırdım. Gitmedi özür diledi söylediklerini unutmamı istedi. Benim hareketlerimden dolayı sogudugunu ama sevdigini söyledi. Ayrılmak isteseydim bunu tek seferde yapardım dedi artık hep yanındayım filan bende ikna oldum. Onu çok sıktıgımı sürekli beraber olmamamız gerektigini bos triplerimden bu hisse kapıldıgını söyledi. Yalnız hiçbiryere gidemedigini birbirimizden baska hayatlarımızın oldugunu vs. Uzun uzun konustuk bende hatamı kabul ettim. Artık birlikte kalmıyoruz daha az görüşüyoruz. Fakat heran süphe içindeyim duygusal açıdan tatmin olmuyorum. Hiç konuskan birisi degildir o yüzden daha cok cıkmaza giriyorum. Cok sık aramıyor. Benim gibi özlemiyor diye düşünüyorum. Belli bir saat gecince sıkıldıgını hissediyorum ve zaten gidiyor ya da seni eve bırakayım diyor. İnsan sevdiginin yanında sıkılırmı yoksa hata cidden benim mi? Benim evime gelsede saat ne kadar gec olsada yatmaya kendi evine gidiyor. Acaba sevmiyormu bu davranısların sebebi ne diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?