Teşekkür ederim. Umarım geçer. Tedavi uygulandı ve halada uygulanıyor ama işe yaramıyor maalesef

hastanede bile yattı beş gün. Ama ciğerlerinde bir türlü iyileşmeyen bir kısım var. Şuan 10 günlük bir ilaç tedavisi uygulanıyor. 9 Ocak için randevu verdi son girişimiz prof. Gene iyileşme olmazsa tomografi ve buronoskopi yapılacak. Ciğerlerine bişey mi kaçtı acaba diyor her gittiğimiz doktor. Ama direk tomografi ve buronoskopi yapmak istemiyor hiç biri. Bizim hatamız sürekli doktor değiştirmek oldu sanırım. Çünkü hepsi sil baştan aynı şeyleri yapıyor. Diyorum ama hepsi kendi mi görmek istiyor nedir anlamıyorum

bu Profesöre devam edicez bakalım.?bi daha değiştirmicez.
Ankara’da alerji kliniği çocuk doktorunun sevki olmadan bakmadı. Çocuk göğüse dedim sevk edin diye oda etmedi alerjik bir şey değil die. Ankarada da vaktim kısıtlıydı. Yok nefroloji yok KBB yok gastro ve göğüs derken evimize dönmek zorunda kaldık. Yaşadığımız yerde küçük bir yer. Burda sadece çocuk doktoru var başka çocuk branşları yok. O yüzden devam edemedik aslında Ankara’daki çocuk göğüse. Şimdi Kayseri’ye gidiyoruz daha yakın günü birlik gidip gelebiliriz bu doktora. İnşallah çare bulur bize.