Bu imkansız aşk mı? üzgünüm...

yurina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
19
10
38
merhaba .ilk konum. yorumlarınıza ihtiyacım var.kısaca anlatmaya çalışıcam.

ben 29 yaşındayım. hoşlandığım kişi 23.ben ufak gözüküyorum,oysa büyük. yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz.aynı ortamda çalıştığımız için düzenli görüşmemiz gerekiyor.benden hoşlandığını düşünmeme sebep olan şeyler oldu.beni bir kez eve bırakmayı teklif etti. ben yaşı küçük olduğundan ötürü soğuk davranmaya çalıştım. benle muhabbet etmek için uğraştı. bana dokunmak için fırsatlar yaratmaya çalıştı. (yanlış anlamayın. elimi tutmak,yüzüme dokunmak gibi)yani etrafımızdaki iki kişi de hoşlandığını düşünüyor.

ben geçen cuma artık dayanamadım ve ona açılmak istedim. fakat ben hiçbir şey söyleyemeden, o "ben sözlüyüm yurina" dedi. ben çok şaşırdım. bu ihtimali hiç düşünmemiştim. ben itiraf etmeden beni durdurması gerçekten incelikti ama ben hareketlerimden kendimi yine de belli ettim. nefes alıp verişim hızlandı,başım öne düştü,ağlayacak gibi oldum. "lütfen böyle yapma.senin ne suçun var." dedi. "ben işi bırakıcam" dedim." rahat davran. devam et. ben sorun yaratmicam" dedi.

bu olaydan sonra ilk olarak dün gördüm ve benim doğum günümdü. ortamdaki kişiler bana "iyiki doğdun" şarkısı söylerlerken o, en yüksek sesle ve heyecanla söyleyen ,sonra da bizzat tebrik edip elimi sıkan da tek kişiydi. ve yine dün , bana üzgün üzgün bakışını yakaladım bir kaç kez.ben de öyleydim tabi. normalde ikimiz de neşeli görünüyorduk halbuki..

bir kişi bana (başka biri için) demişti ki; "Bulunduğumuz ortamdaki kişilerin aileleri muhafazakar.Çocuklarına evlilik için baskı yapıyorlar" . acaba O da ailesinin baskısıyla mı sözlendi diye düşündüm ama kim kimi zorla evlendirebilir ki..
gerçekten bana aşık bile olsa, ailesi beni kabul etmezdi .düşünsenize..

ve biliyor musunuz ;ben onunla tanışmadan önce 1 buçuk ay boyunca rüyamda her gün onun adına sahip bir şarkıcıyı gördüm.ve onunla tanıştıktan sonra bu rüyalar sona erdi.bunların hiçbirini ona söyleyemedim...

başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim. açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim.ve sözlü olduğunu da o gün öğrendim. o gün dediğim; 5 gün öncesi. şimdi yine ilgisiz davranıyorum.devamlı görmem de gerekiyor.

edit: son durumu 5. sayfanın sonunda yazdım.onun ilgisi devam ediyor,sürekli göz hapsindeyim. ben artık yüzüne bile bakmıyorum.

sağolun arkadaşlar

Son düzenleme:
Kendine bahaneler yaratmaya başlamışsın istemsizce. Mesafeli ol yanına gelirse sözlüsünü düşün, en iyi ihtimal yarın öbür gün ilişkisi bitip sizinki başlasa bile ne kadar sadakatsiz biri olduğunu gör ve unutmaya çalış.

O sana aşık değil mümkünse de olmasın zaten. Bence ufak bir hoslanti yaşamış seninle. Sakın kendine bahaneler bulma ailesi falan diye. Boşver gitsin. Düşünme. Unut

Karakterli biri olsa her nasıl olursa olsun sozluyken başkasına dokunmaya çalışmaz, ilgi göstermez.Yanlış anlaşılmasın ama onun yaşlarında bi erkeğin duygularına da pek güvenilir gelmiyo bana .

İsterse aşkından ölüyor olsun, sözlü. Bundan ben şunu anlarım, sizinle bir şekilde beraber olsa, aklı gönlü bir başkasına kaymaya açık. Güven olmaz.

Uzulecegin bir hayat yaratma kendine. Mutlu olmaya bak. Zorla sozlense ne olacak, zorla sozlenen bir erkekte duruş yoktur. Oraya buraya cekistirilebilir demektir bu. Artik iliskisinde sorun mu yasiyor, seni daha mi hoş buldu bilmiyorum ama belliki uzulen sen olacaksin. Kendini dusun bosver ya.

Yüzük yok muydu parmakta?
Duyguların bu kadar ilerlemeden parmakları bi süzeydin ya bacım.

Arkadaşlara bende katılıyorum seni sevdini düşünmüyorum belki hoşlanmıştır 23 yaşındada olsa sonuçta zorla nişanlanmaz kimse yazık kıza üzüldüm seninde üzülmeni istemem onun için yol yakınken vazgeç derim

ben zaten ilgisiz davranıyorum. ilk tanıştığımızda sıcak davranmıştım .yaşını öğrendikten sonra ,hep ilgisiz, hatta soğuk davrandım. geçen günki konuşmamızda işte hiçbir şey demedim ama duygumu belli ettim. şimdi yine ilgilenmiyorum.

Gene yaşadığını masallaştırıp normalleştiren bir bayan daha ..

Bırakın anlamlar yüklemeyi.

O bir adım geliyosa siz 10 adım geri kaçın.
Adam sözlü ya sözlü!!

Ha diyelimki kötü niyetli sözlüsünü aldatmaya meyiilli sana bakış atıyor vs..
Bulaşma arkadaşım
Bakma görme ilgilenme konusma..
.

Bence yaş sorun değil ama eğer bir erkek sizin ondan hoşlandığı anladığı an değişiyor. Bizzat yaşadım bu durumu. Hareketlerine anlam yüklemeyi bırakın. Ergen değilsiniz bunları kolay atlayacak kadar olgunsunuz.

Bence yaş sorun değil ama eğer bir erkek sizin ondan hoşlandığı anladığı an değişiyor. Bizzat yaşadım bu durumu. Hareketlerine anlam yüklemeyi bırakın. Ergen değilsiniz bunları kolay atlayacak kadar olgunsunuz.

evet tabii ..fakat onun hareketleri değişmedi.ayrıca beni ifşa etmemiş gibi gözüküyor (demek istediğinizi anladım)

evet tabii ..fakat onun hareketleri değişmedi.ayrıca beni ifşa etmemiş gibi gözüküyor (demek istediğinizi anladım)

Hiçbir erkek bu kız bana aşık diye ifşa etmez zaten canım o daha çok kadınlara yada çenesi düşük kadınlara ozgu bir şey. Şu durumda siz ilgilenirseniz kaçan kovalanan durumunu yaşarsınız. Kendinizi çekin ama tamamen çekin eğer biraz hoşlanmışsa gelir ama hoşlanmamışsa siz unutursunuz ve olay kapanır. Kendinizi kaptırmayın. Ben yaptım ve aynı durumu yaşadım. Size sadece bunu yapmış benim zamanında hoşlandığım çocuk Facebook iletisinin altına yorumlar, kitap vermeler, saatlerce konuşmalar evlere bırakmalar neler vardı üstelik ilişkisi falan da yoktu ben ilk adımı attım ve kaybettim. Hatta sonra üzerine gittim sonuç sıfıra sıfır. Benden 6 yaş bıyuksunuz daha tecrübeli olmalısınız. Kadınlık gururunuzu ezdirmeyin ve ilişkisi olan birinin yüzüne bile bakmayın.

Bu ne y.vşak bir adam böyle.

Önce yazmış yazmış, sonra sanki sen onun peşine düşmüşsün gibi ben sözlüyüm demiş. Ruh hastası madem sözlüydün neden bu hatunun peşine dültün demezler mi?

Bir şey yokmuş gibi davranın bence. Hiiiç adam yerine k8ymayın.

Hiçbir erkek bu kız bana aşık diye ifşa etmez zaten canım o daha çok kadınlara yada çenesi düşük kadınlara ozgu bir şey. Şu durumda siz ilgilenirseniz kaçan kovalanan durumunu yaşarsınız. Kendinizi çekin ama tamamen çekin eğer biraz hoşlanmışsa gelir ama hoşlanmamışsa siz unutursunuz ve olay kapanır. Kendinizi kaptırmayın. Ben yaptım ve aynı durumu yaşadım. Size sadece bunu yapmış benim zamanında hoşlandığım çocuk Facebook iletisinin altına yorumlar, kitap vermeler, saatlerce konuşmalar evlere bırakmalar neler vardı üstelik ilişkisi falan da yoktu ben ilk adımı attım ve kaybettim. Hatta sonra üzerine gittim sonuç sıfıra sıfır. Benden 6 yaş bıyuksunuz daha tecrübeli olmalısınız. Kadınlık gururunuzu ezdirmeyin ve ilişkisi olan birinin yüzüne bile bakmayın.

işte başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim. şimdi yine ilgisiz davranıyorum zaten. o konuşmadıkça konuşmuyorum. zaten o günden sonra da bir kez gördüm.
teşekkürler yorumunuz için

Gene yaşadığını masallaştırıp normalleştiren bir bayan daha ..

Bırakın anlamlar yüklemeyi.

O bir adım geliyosa siz 10 adım geri kaçın.
Adam sözlü ya sözlü!!

Ha diyelimki kötü niyetli sözlüsünü aldatmaya meyiilli sana bakış atıyor vs..
Bulaşma arkadaşım
Bakma görme ilgilenme konusma..
.

bakın.işte başından beri zaten ben onunla hiç ilgileniyor gözükmedim.hatta baya soğuk gittim. açılmaya çalıştığım o güne kadar... o an dışında. sadece o anda zaaf gösterdim.ve sözlü olduğunu da o gün öğrendim. o gün dediğim; 5 gün öncesi. şimdi yine ilgisiz davranıyorum. zaten o günden sonra da bir kez gördüm. tek konuşmamız; o "doğum gününü tebrik ederim" dedi. ben "teşekkürler" dedim.hepsi bu.
benim ne suçum vardı.bilmiyordum ki. ben masal falan yazmıyorum. çektiğim üzüntüyü ve yaşadığım şoku kendim biliyorum.

X